L'aura Bewust is aangesloten bij: 

logo-touchofmatrix.png
Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOOR MEER INFO EN TIPS VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es

REVIEWS 2019

Maria, 58 jaar, Schouderpijn
Al 10 jaar lang heb ik last van mijn schouder. Een zeurende pijn, die de gehele dag voelbaar is. Vele onderzoeken gehad en kalkafzetting in een pees blijkt de oorzaak. De kalk deels weg laten halen, maar de pijn bleef.  'We kunnen niet veel meer voor u doen...'. Altijd geforceerd bewegen met bijvoorbeeld schoonmaken of sporten. Ik hoorde via via van Laura. Na 3 behandelingen is mijn schouderpijn  volledig verdwenen.               Hengelo, Mei 2019

Irma, 59 jaar
Mijn ervaring met een Touch of Matrix sessie door Laura. Ik heb mijn eerste sessie gehad en wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Laura heeft mij uitgelegd wat ik kan verwachten en hoe mijn lichaam daar op kan reageren. De uitleg was duidelijk en ik ging het proces in. Voelde eerst wat vreemd, maar het is een bijzondere ervaring hoe je lichaam reageert. Wist niet dat een bepaalde gebeurtenis in mijn leven zoveel impact heeft. En dat mijn lichaam daar zo heftig op reageert. Voelde mij na de behandeling erg moe maar ook een bepaalde rust. Werd goed begeleid door Laura en voelde vertrouwd. Nu 1 dag na de behandeling voel ik al verandering en heb ik meer energie.                               Delden, juni 2019

Luuk, 42 jaar, huiduitslag

Al geruime tijd had ik last van een soort huiduitslag of eczeem. De huid was droog en kon van tijd tot tijd hevig jeuken. Gedurende deze periode, heb ik zalfjes en crèmes gebruikt om mijn droge en geïrriteerde huid te behandelen. Echter zonder noemenswaardig resultaat.

Via een kennis, kwam ik in contact met Laura. Hoewel ik er in eerste instantie sceptisch tegenover stond, heb ik het maar laten gebeuren. Het resultaat mag er zijn. Slechts 2 behandelingen verder en mijn geïrriteerde huid, is als sneeuw voor de zon verdwenen.

                                            Enschede, oktober 2019

Patricia, 38 jaar, chronisch vermoeid
Met verschillende “klachten” bij Laura terecht gekomen. Al jaren sluimerende vermoeidheid, heftige menstruatieklachten. Na van alles geprobeerd te hebben in het reguliere en alternatieve circuit, de kans aangegrepen om me door Laura te laten behandelen. 

Ik was niet bekend met de Touch of Matrix-technieken, maar ik ben er van onder de indruk. Na 3 behandelingen heb ik afscheid kunnen nemen van een oud beschermingsmechanisme, waardoor ik me nu oprecht energieker voel. 

Laura is een heel bijzonder iemand. Onder haar nuchterheid en impulsiviteit, schuilt een wijze, oude ziel, die ze goed inzet om je te helpen bij je klachten.                                                  Borne, augustus 2019

Tom, 37 jaar, overvol hoofd

Mijn vrouw kwam thuis met de bijzondere ervaring die ze bij Laura had meegemaakt. Zo enthousiast, dat ze mij wist te overtuigen; jij moet ook een afspraak maken.

Wat zou ik graag willen dan? Mijn hoofd leeg. Jaren lang al met van alles in gedachte. Werktaken die niet af zijn, klusjes thuis, de kinderen, maar vooral werk. Altijd maar bezig in mijn hoofd, energie slopend is het.
Laura legt uit wat ze gaat doen. Ik ben benieuwd als nuchtere Achterhoeker.
Laura; “Ik zal praten en met mijn vingers knippen, laat het maar gebeuren”.
Ok daar gaan we. Ze zegt 1 of 2 zinnen en vraagt, heb ik contact……
Bam!  
Zo gek, ik viel direct achterover, geen controle. Wow! Wat was dat?
Vervolgens begint ze te praten “alle botten in de heupen ga in de juiste positie, alle spieren, alle gewrichten, ….. Nee! Dit kan niet! Zonder dat ze mij aanraakt beweegt er van alles binnenin. Het voelt echt, alles gaat in positie staan. Dit ook bij mijn knieën en enkels.
Wat bijzonder is dit, en dat in de eerste paar minuten.
Uiteindelijk zijn we aan mijn wens gaan werken en na een uur zaten we weer aan tafel.
’s Avonds voor het eerst in jaren in slaap kunnen vallen zonder allerlei gedachten in mijn hoofd. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik dit voor het laatst ervaren heb. Ik heb genoten van dat moment.
Enkele gebeurtenissen die voorheen negatieve invloed gaven, waren er niet meer. En de poging om terug te denken aan bepaalde situaties lukte niet meer. Snel stoppen met proberen want dit is zo fijn. We gaan het meemaken de komende tijd, hopelijk kan ik dit vasthouden.                                                                                        Borculo, september 2019

Sylvana 34 jaar en Joey 8 jaar

De laatste tijd heb ik best veel meegemaakt. Dierbaren verloren, met een dubbele longontsteking in het ziekenhuis gelegen, dikke darm ontsteking, pijnklachten in lies/schouder en ga zo nog maar even door. Ik had het gevoel dat mijn lichaam me in de steek aan het laten was en ik kon er niets tegen doen. Totdat Laura op mijn pad kwam. Een lieve, meelevende vrouw waarbij je, je gelijk op je gemak en welkom voelt. Ik heb 3 behandelingen gehad en voel me echt zo veel beter! Mijn lichaam heeft een boost gekregen en voelt zo sterk. Geen last meer van pijnklachten, stemmingswisselingen en extreme haaruitval.

Ook mijn zoontje van 8 heeft een behandeling gehad. Voor zijn astma gebruikte hij dagelijks een puf en neusspray om dit onder controle te houden. We hebben wel eens geprobeerd af te bouwen in overleg met zijn arts maar dat ging niet goed. Regelmatig benauwd en altijd een verstopt neusje. Zelf wilde hij heel graag een leeg hoofdje (zoals hij dat zelf zo mooi zegt). Het is haast niet te geloven maar na zijn behandeling konden we stoppen met de medicatie, hij is van zijn allergieën af! Al enige tijd gebruiken we geen medicijnen meer! En het belangrijkste doel voor hem is behaald. Geen vol hoofdje meer! In 1 woord, ongelooflijk!    

                                                                                              Borculo, oktober 2019

Dinie, 62 jaar, artrose en schildklier

Heb een aantal sessies bij Laura gehad voor mijn artrose en dit heeft veel voor mij veranderd. Kan beter lopen en heb geen pijn meer.

Tijdens een sessie kwam ook mijn wens om mijn schildklier functie te verbeteren.

Laura heeft mijn schildklier behandeld.

Na bloedonderzoek bleek dat mijn schildklierfunctie is verbeterd.

Ik slik hier al 20 jaar medicijnen voor en steeds dezelfde medicatie. Mijn medicatie is nu verlaagd!! Ben hier super blij mee.

Ik als nuchtere Achterhoekse weet nu dat Touch of Matrix echt werkt!!

Laura doet haar werk als therapeut vanuit haar hart en ziel.

Het voelt heel vertrouwd bij haar.

Heb zoveel baat bij haar behandelingen, voel meer rust en heb pijn kunnen loslaten.

Meer zelfvertrouwen gekregen en cijfer mijzelf niet meer weg.

Laura bedankt hiervoor!! Lieve groet, Dinie

                                                         Haarlo, oktober 2019

Annemiek, 37 jaar, spastisch

Al een paar jaren lang had ik echt koude benen en voeten ook van binnen. Laura heeft mij 2 keer behandeld. Bij de eerste behandeling zijn mijn voeten en benen stukken warmer. Bij de tweede behandeling merkt Laura dat mijn schouders vast zaten, dat merkte ik niet zo, maar nu merk ik dat ik mijn armen zonder pijn kan bewegen. Je moet in jezelf geloven en jouw lichaam zeggen dat jouw klachten weg mogen gaan. Als ik bewust even aan ze denk en ik vraag of ze warm weer mogen worden heb ik al warme benen en voeten. Dat gebeurt nu vanzelf. Zelfs de fysiotherapeut merkt dat m'n benen warmer zijn. Voor mij is Laura’s hulp een goed medicijn.                                                            Haaksbergen, oktober 2019

Pierre, Ibiza

"Al ruim 20 jaar bezoek ik helers vanwege chronische vermoeidheid en aanverwante klachten. Zodoende ben ik inmiddels een ervaringsdeskundige op het gebied van heling. Laura behoort tot de categorie helers die daadwerkelijk resultaat boeken. Ook de afstandsbehandelingen zijn aan te raden. Hoe het werkt hoef je niet te begrijpen. Dat het werkt is een feit."

                                          Ibiza, augustus 2019

Thijs, emotionele onbalans
Na 15 jaar heeft er niks zo rigoureus vruchten afgeworpen als de 2 uur met Laura. Ik heb na de eerste sessie direct geen emotionele schommelingen meer en ben toch blijven voelen. Tijdens  de behandeling ervaarde ik pure emoties die ik niet meer kon sturen. Wat met 4 keer Ayahuasca niet lukte gebeurde me hier met 1 knip in de vingers, letterlijk! Oer geluiden die ik nooit eerder maakte, zetten mij nu vrij weer op mijn pad.

Gister de 2e behandeling gehad en alsof het leven erop inspeelde meteen de volgende dag 3 keer zwaar getest. Mijn eigen zus zei me na ons conflict, wat we uit geknuffeld hebben, ‘vroeger was jij meteen boos weg gelopen van mij’. Ik zei; eergister nog wel! Nu niet meer.
Thanks Laura, mijn boze gevoelens zijn nu aan banden gelegd en ik kan beter functioneren. De gevoelens zijn en blijven sterk, maar nemen niet de overhand door bevlekking uit het verleden. Ze zijn ontwapend door zuivere kennis en vervult met nieuwe data.

Geheel snap ik de methode ook niet, nog blijft mijn hoofd zelfs tijdens de sessie sceptisch. Maar hiervan loop je niet weg, de feiten liggen op tafel en de nieuwe Thijs is geboren. Blij is niet het goede woord, ik ben geschrokken van hoe het was en dankbaar dat ik nu zo verder mag.                                        Venlo, oktober 2019

Orion, 28 jaar, versleten nek
Hoi Laura!
Gisteren heb jij mij aan een nieuw leven geholpen. 12 jaar heb ik maar half (of misschien nog minder) kunnen functioneren. Volgens mijn medisch dossier heb ik nog maar 15% mobiliteit in mijn nek, en na een behandeling van jou ben ik volledig pijnvrij met volledige mobiliteit! Mijn leven is opnieuw begonnen!

Wat meer dan 100 verschillende therapieën, behandelingen, dokters en artsen als onmogelijk zagen, heb jij mij gegeven. Ik ben zo blij, verwonderd, dankbaar!

Heel mijn lichaam is in verandering lijkt het wel. Mijn huid voelt alles beter (gevoeliger) en alle indrukken en emoties komen veel harder binnen. Ik kan niet wachten om met deze nieuwe kwaliteit van leven te gaan reizen! Dankje!!!

Ik kan alleen maar aanraden aan iedereen om contact met je te zoeken!
Ik leef weer! Dankje! Thanks! Gracias! 
                                     

                                                                                           Breda, December 2019

Saskia, hartkloppingen

Nou, ik had al een afspraak gemaakt om naar de huisarts te gaan. Last van wisselende hartslag momenten. Dit gaf een onrustig en opgejaagd gevoel. Ik voelde op verschillende momenten mijn hart in mijn keel.
Ik nam contact op met Laura en ze begon meteen aan mij te werken! Het was een energie die ik van iemand anders had opgepikt en die dus niet van mij was. Dat heeft ze weggehaald en mijn aura schoongemaakt. Ik stond naast mijn lichaam en dat gaf dat vreemde gevoel rond mijn hart. Met een ongelooflijk puntige nauwkeurigheid heeft ze de behandeling uitgevoerd. Daarna kippenvel over mijn hele lichaam voor een minuut of 5. Tot op heden is mijn hartslag weer normaal. Ik denk dat ik de volgende keer geen afspraak maak bij de huisarts, maar bij dokter Laura.
Dank je wel voor je ongelooflijke fijne hulp!

                              Hengelo, November 2019

Anoniem, 31 jaar

Ik heb nog nooit eerder zoiets als dit gedaan en was vooraf wel wat sceptisch, maar ook erg nieuwsgierig. Wat me over de streep heeft getrokken is dat ik Laura ken: nuchter en betrokken. Het was een hele bijzondere ervaring. Wat het mij heeft opgeleverd: rust in mijn hoofd, zekerheid en een duidelijk focus. Precies dat wat ik nodig had om de volgende stappen te kunnen zetten als ondernemer! 

                                                   December 2019

Jochum, 

Mijn ervaring met Laura is lastig in woorden te vatten is omdat het contact dat zij maakt op zo'n ander niveau ligt dan ons brein uberhaupt kan bevatten of bedenken. Laura heeft een zeer bijzondere gave. Ik kan Laura van harte en zonder enige twijfel aanbevelen omdat ik weet dat iedereen die nog meer van het leven zou willen genieten baat zal hebben bij haar unieke behandelmethode.             
                                   Amsterdam, november 2019