top of page

REVIEWS 2024

Marianne, een leven lang irritatie bij bepaalde geluiden

De afgelopen weken heb ik een prachtige innerlijke reis mogen maken onder de professionele begeleiding van jou. Verschillende thema's kwamen hierbij aan bod met als ongelofelijk mooi resultaat: energie en rust. Mijn ergernissen zijn na jaren eindelijk weg. Lieve Laura, jij maakt mijn leven mooier. Bedankt. 

Marit, darmproblemen, 3 afstand sessies

Wauw. Ik heb niet kunnen bedenken wat de sessies met Laura mij gingen brengen. Ik had de intentie om buikproblemen die ik al mijn hele leven heb (en alle therapieën voor had geprobeerd) te verbeteren. Eindstreep: een gezonde buik, financiële abundance, betere grenzen, geen hondentrauma meer, het overlijden van een familielid verwerkt, en simpelweg lichter leven.

 

Zoals Laura zou zeggen: denk GROOT. En daar mag ik nu elke dag van genieten. Ik voel dat er nu, een maand later, nog steeds veel beweging is en kijk er naar uit wat de komende tijd nog mag brengen. Ik heb veel alternatieve geneeswijzen in mijn leven geprobeerd, maar ik kan oprecht zeggen dat dit één van de meest life changing elementen is geweest; en dat via de telefoon vanuit Portugal!

 

Ik heb altijd moeite om er écht in te komen (overthinker) en mij volledig over te geven, maar nu zakte ik er elke keer weer binnen no time in. Wat een cadeautje dat je jouw gifts met de wereld deelt Laura! Je ziet mij 200% weer verschijnen wanneer het tijd is om nóg grootser te gaan.

Vaste cliënt 1-1 en online groepssessies

IMG_4839.jpeg

Traject 3 1-1 sessies en online groepssessie

IMG_4856.jpeg

Judith, vaste cliënt - Mentorship gevolgd
 

In januari besloot ik voor het mentorship van Laura te gaan. Begin van het jaar, dus het juiste moment om alles eruit te halen en te zorgen dat 2024 een jaar van groei wordt! Ik wist niet precies wat ik kon verwachten wat het mij zou brengen, maar doordat ik al meerdere 1-1 sessies en online groepssessies bij Laura heb gevolgd, wist ik zeker dat het goed zou zijn en het mij zou brengen wat ik nu nodig heb - and it did!! 
 

Dit was precies wat ik nodig had. We hebben aan thema’s gewerkt waar ik met een psycholoog al maanden niet verder kwam en enorme frustratie voelde dat ik geen vooruitgang boekte. Waar ik nu voel dat ik samen met Laura enorme stappen heb gemaakt!

 

Ik vind het echt verwonderlijk om te zien hoe snel Laura patronen herkent en dingen begrijpt en het ook meteen aanpakt en de juiste tools inzet. Hier kan echt geen coach, psycholoog of wat dan ook tegenop.

Met name doordat je de mogelijkheid hebt om dagelijks met Laura contact te hebben en meteen actie te ondernemen, boek je echt zo veel meer resultaat. 

 

Ik heb er eigenlijk geen woorden voor hoe waardevol het mentorship is. Dit is zeker niet iets wat ik eenmalig gedaan heb, want door dit mentorship dit jaar nog vaker in te zetten weet ik echt zeker dat 2024 een jaar van bewustwording, heling en groei wordt!

Tessa, 1-1 sessies online + mentorship 

Onze sessies de afgelopen 3 jaar zijn keer op keer krachtig en transformerend geweest, je sessies voor mijn groepstrajecten altijd enorm waardevol en een groot cadeau, maar ons mentorship nu... WAUW! Ik nu ruim een maand hebben we al zó veel getransformeerd waar ik in jaren met een andere coach niet doorheen kwam. Echt mega. Dankjewel! Vanuit de grond van mijn hart, dankjewel! Jij bent mijn cadeau! 

Désirée, Traject Praktijk 3x 1-1 sessies

Verder wil ik je heel graag laten weten hoe het nu met mij gaat. In één woord: fantastisch!!!

 

Ik ben zo opgeknapt na jouw sessies! Ik slaap beter, ik word fit wakker, zonder pijntjes én heb veel meer energie en dus ook zin aan dingen. Ik voel me ook soort van geestelijk 'lichter' en positief. 

 

Soms moet ik me er weer even van bewust maken hoe ik eraan toe was, want wat went dit ook weer snel zeg, haha...

 

Kortom zo blij dat ik naar jou ben toe gegaan en dat de behandeling ook dit resultaat heeft gegeven.

Manon - Chronische darmaandoening 

Toen ik zo'n 2,5 jaar geleden gediagnosticeerd werd met een chronische darmaandoening wist ik niet waar ik moest beginnen.

 

Ik werd toen gewezen op een online groepssessie van Laura die "toevallig" die maand over de darmen ging. Ik vond het heerlijk en heb sindsdien vele groepssessies online gevolgd.

 

Lichamelijk ging het toen nog niet zoals ik wilde en na 1,5 jaar groepssessies heb ik drie live behandelingen bij Laura geboekt. Overweldigend! Zo diep was ik nog nooit in mijn lijf gezakt en ik voelde daarna mijn energie weer stromen. Mijn lijf ging loslaten en ik mocht weer voelen en luisteren naar mijn lijf. Dit was soms ook heftig, maar er gebeurde zoveel moois. Het paste precies in mijn proces.

 

Intussen heb ik ook bij haar een Embodied Energy Experience mogen ervaren en doe ik nog steeds de online groepssessies mee.

 

Ik ben Laura zo ontzettend dankbaar voor wie zij is en wat zij doet. Ik ben weer in balans en luister naar mijn lichaam.

 

Intussen al vijf maanden vrij van medicatie en zit veel beter in mijn vel. Laura bedankt! <3

Vaste cliënt 1-1 + groepssessies 

IMG_4840.jpeg

Anouk, misofonie en overprikkeling

Al mijn halve leven had ik last van Misofonie. Dagelijks belemmerde mij dit enorm. Thuis, op mijn werk, bij mijn vriendinnen en ga zo maar door. Veel verschillende therapieën gehad.

Hierna had ik me er bijna bij neergelegd dat dit mijn hele leven zo door zou gaan. Totdat ik terecht kwam bij Laura. Ik stond er voor open, maar had geen verwachtingen.

Wat was het bijzonder, ik kan niet omschrijven wat er gebeurd tijdens de sessie maar, wauw! Het voelt alsof er elke keer een last van 20 kilo van me af valt. Bij de eerste sessie waren er tranen van verdriet en de laatste keer tranen van geluk. 🍀

Ik kwam voor mijn Misofonie, maar er is echt meer veranderd. Ik kan weer samen eten met mijn ouders en genieten van avondjes op de bank met vriendinnen. Maar ook mijn blaasontsteking blijft weg en kan ik meer prikkels aan op mijn werk.

Wat ben ik je dankbaar Laura, dankjewel 🙏🏼 💖

Laura bewust
bottom of page