top of page

REVIEWS 2021

Laure, nek- en schouderklachten

Ik heb de behandelingen bij Laura als zeer bijzonder en krachtig ervaren. Laura heeft veel kennis, werkt met passie en een zekere nuchterheid. Mijn nek en schouder klachten bestaan al 2 jaar en verschillende behandelingen hebben onvoldoende resultaat opgeleverd. De behandelingen bij Laura hebben mij veel rust, ruimte en stabiliteit gegeven. De "lading" achter mijn klachten is letterlijk opgeruimd. Daardoor voel ik me energieker en merk ik dat dit het begin is van nog veel meer verbetering. Niet alleen voor mijn nek en schouders, maar voor m'n hele systeem. 

 

Nogmaals bedankt voor de behandelingen. Ik voel me sinds de laatste behandeling een stuk minder gestresst. Ik schrik bijvoorbeeld minder snel en laat alles wat meer op me af komen, merk ik. Bijzonder. Ik laat de behandelingen lekker doorwerken, zodat ook in mijn nek en schouders de ruimte en vrijheid ontstaat die het nodig heeft. 

Thijn, klassieke kindermigraine en acne


Door een Tip van een collega bij Laura terecht gekomen. 

Onze zoon (15) heeft klassieke kindermigraine. Elke maand ligt hij wel een keer 3 tot 6 uur in het donker.  Onder de noemer we grijpen alles aan om hem te helpen een afspraak bij Laura gemaakt. 

Begin februari had onze zoon zijn eerste sessie. 

Bij binnenkomst hadden we meteen een vertrouwd gevoel. 

Ik ben normaal heel nuchter en denk vaak eerst zien dan geloven. Maar wat was het een bijzondere ervaring.  Ik vind het lastig om uit te leggen wat er allemaal precies gebeurd maar wat Laura doet is het opruimen van blokkades in het lichaam. Onze zoon voelde zich heel erg op zijn gemak en liet alles volledig gebeuren. Na de eerste behandeling had hij geen zere rug meer op stage en geen zere knieën tijdens het lopen op sneakers. Ook de migraine bleef uit. Heel bijzonder. 
 

Na de tweede sessie waarin onze zoon gevraagd had of Laura hem naast de migraine ook van zijn puistjes af kon helpen. Is Laura met beide punten aan het werk gegaan. Je zag tijdens de sessie al de huid in zijn gezicht rustiger worden. 

We hebben toen met een heel goed gevoel afscheid genomen van Laura. We hopen dat het goed blijft gaan met onze zoon. 

En ik ... Ik kom zeker nog een terug, maar dan voor mezelf. Lijkt me heerlijk om mijn lichaam eens compleet te resetten. 

Laura heel erg bedankt en tot ziens!
                                   Denekamp, 12 februari 2021

Lindsay, 25 jaar, astmatische klachten


Sinds mijn tiende jaar ben ik astmatisch en mijn klachten werden alleen maar erger. Twee jaar geleden heb ik mijn leefstijl omgegooid waardoor ik mij fitter voelde, maar deed ademen nog vaak zeer. Net alsof er een 'steen' onderin mijn longen lag die mijn ademhaling blokkeerde. Laura heeft in drie sessies mijn longen vrij gemaakt en meer energie gegeven. Ik voel mij fit en adem weer pijnvrij, een droom die voor mij uitkomt. Zou het zeker aanraden om een afspraak te plannen, want de resultaten zijn verbluffend!
                                        Delden, februari 2021

Antoinette, begeleiding borstkanker

Borstkanker WTF, serieus, nee joh! haha, maar het was zo. De meter vloog van 0 naar 100 en weer terug.

 

Angst, acceptatie, vertrouwen, overgave zijn wat gevoelens die voorbij kwamen.

Teleurstelling in mezelf. En nu? Ziekenhuis in en uit. Een onzekere tijd vol onderzoeken. 

 

Uit onderzoek bleek dat de gehele borst verwijderd moest worden. Ik was erg angstig voor de operatie. Om onder narcose te gaan en het traject daarna

 

Laura was er voor mij. Voor, tijdens en na de operatie is ze een enorme steun voor me geweest. Laura heeft haar gaven aangewend om mij te begeleiden. Ze heeft me op afstand enorm geholpen. De 'kraan van rust' werd elke keer aangezet op het moment van opname. Dit kon ik echt merken. Ik werd er heel rustig van.

Na de operatie was ik een wrak. Op momenten dat ik laag in de energie zat stond ze me bij. Op momenten van pijn ging ze voor me aan het werk. Ze gaf me rust, energie en zelfvertrouwen en sprak mijn zelfhelende vermogen aan. Hierdoor is mijn herstel proces erg positief beinvloed, ik ga als een speer en de artsen zijn nog altijd verbaasd. 

 

Heel dankbaar Laura wat jij voor mij hebt gedaan. Je bent een hele grote steun voor me geweest. Heel bijzonder dat je op deze manier mag, wilt en kunt helpen. Dankjewel!

                                Nijverdal, februari 2021

Duuk, 6 maand, vieze luiers en krampjes
 

Nog even een laatste update m.b.t. Duuk.
Het is precies zoals je hebt omschreven in de behandeling van Duuk. 
Het gaat heel goed. De meeste flessen zijn eraf. Hij krijgt er nog 2, alleen 's ochtends en 's avonds. En hij eet met de pot mee, daar is hij inderdaad dol op. Fruit, brood, aardappelen, vis, groenten, dat wil hij. Hahah.. Hij is net 6 maanden en tijgert al vooruit, inderdaad een pittig karaktertje.. 

Ik wil je ontzettend bedanken voor je behandelingen! Echt heel waardevol. Wat een verademing voor ons beide. Jij was echt de oplossing! Als ik je in de toekomst nog nodig heb.. weet ik je te vinden. Ik zal je ook zeker aanraden bij anderen! B E D A N K T!!!

April 2021

Anne, 56 jaar, helse buikpijn

 

Ik wil je laten weten dat het heel goed gaat met mijn darmen, heel bijzonder om elke dag weer ontlasting te hebben. 

Ik focus me dan ook op gezonde darmen en stoelgang en roep/zing dit ook. 😁 De groepssessie van vorige week was ook echt weer fijn! 

Ik voel me een stuk rustiger en heb ook weer meer vertrouwen in mijn lichaam. Ik ben hier erg dankbaar voor en merk dat ik ook alles beter kan handelen. 

Dank je wel lieve Laura! 😘

Eibergen, April 2021

Babette, PMS en nachtrust

Zo blij dat ik bij jou geweest ben. Ik slaap stukken beter en zit hierdoor ook beter in mijn vel. Mijn menstruatie is ook lichter en de aanloop ernaar toe was helemaal chill eigenlijk. Het kwam ineens en ik dacht; 'Nu al?'.  Ik ben er zo blij mee. Heerlijk!! 🎉  

Bedankt hiervoor, ik vind je heel bijzonder. 

Haaksbergen, Mei 2021

Jorien, onzekerheid


Hoi Laura! Ik heb een tijdje geleden 3 sessies met je gedaan op afstand en het thema waar we mee aan de slag gingen was met name onzekerheid in mijn kunnen. Dit speelde al zo lang bij mij en ik kwam er niet verder mee met andere coachingsoefeningen. Je hebt behoorlijk wat blokkades 'losgekoppeld' toen en er nieuw vertrouwen voor terug geplaatst. Er kwam na die eerste 2 sessies ook behoorlijk veel opgekropte emoties los. Bij de laatste sessie wou ik nog aan hetzelfde thema werken en toe zei je al; nee je systeem heeft dit afgerond. Het is geen issue meer. Het was toen nog wat te kort dag voor mij of het te beseffen, maar ik liet het los. 

Vandaag had ik examentraining van mijn opleiding en ondanks dat ik het best spannend vond, vond ik de rust en vertrouwde ik erop dat ik het kon. Ik deed de oefeningen allemaal erg goed en van die onzekerheid was helemaal geen sprake meer. Ik kreeg aan het einde van de dag ook terug dat ik zo gegroeid was en dat ze merkten dat ik veel zekerder was en veel meer van mezelf liet zien. Het voelt ook gewoon zo anders nu! Zo bijzonder, ik weet dat het echt door onze sessies komt.

Dat wou ik je terug geven, bedankt daarvoor en wie weet tot een volgende keer! 

Mayke Niestadt, Pijn Psoasspier

 

Ik heb een hele fijne healing van Laura ontvangen. Al binnen een paar minuten kwamen er wat emoties los en voelde ik kleine schokjes door mijn lichaam. De rest van de sessie voelde ik golven van tintelingen door mijn lichaam stromen en het was diep ontspannend. De klacht waarvoor ik kwam is nog niet volledig weg, maar wel minder. Dankjewel Laura! 

Leonie, hoofdpijnklachten

Hoi Laura, 
Ik had je bewust een tijdje geen berichten gestuurd, omdat ik mijn lichaam eerst de tijd wilde geven om alles los te laten. Dat is gelukt! Ik ervaar al even een vrij hoofd, iets wat ik bijna niet durf te typen 😉. Maar het is dus echt zo. 

De laatste behandeling op afstand vertelde je geloof ik dat we teruggingen naar mijn 4e levensjaar. Jij ervaarde toen zelf een soort van klap / bons in je gezicht of zo iets toch?! 

Mijn moeder vertelde vandaag dat ik rond mijn 3e/4e van de vaste zoldertrap naar beneden ben gevallen. Er zat op mijn kruin een groot gat. Heel heftig zei ze. Heel bijzonder dat dit tijdens de sessie dus naar voren kwam. Dankjewel!

Marly, Audio ontspanning
 

Ik kreeg als tip om eens je audio te beluisteren. Direct even gedaan en vond 't wel leuk om je even te laten weten wat ik er van vond! Het is een hele fijne audio waarbij ik t gevoel had dat je op mijn nachtkastje zat, haha.
Ken natuurlijk je "live" behandeling maar ik vond dit ook heel fijn. Je lichaam gaat toch reageren en ik voelde me heerlijk ontspannen! (En daar deed ik het voor). 

Bedankt voor deze mooie audio, ga 'm vaker luisteren! 

Karin, lichamelijke klachten door stress

 

Ik liep al jaren met lichamelijke problemen. Ook had ik het gevoel dat mijn stressboog altijd gespannen stond. Ik kreeg de tip van iemand die Laura persoonlijk kent en adviseerde mij het eens te proberen als ik er open voor stond.

Ik heb 3 sessies op afstand gehad. Tijdens de behandeling voelde ik ontspanning in mijn lichaam. Ik zag soms kleuren en voelde warmte stromen. Na de sessie was ik moe en soms emotioneel. De dagen erna had ik spierpijn, moeheid en soms steken. Ik probeerde rust te nemen op die momenten en bewust aan mijn wens te denken. Vaak werd de pijn minder of verdween zelfs. Maar ook had ik een opgelucht gevoel en dagen met enorm veel energie. 

Na de sessie had ik ruim een week later een groepssessie mbt de hormoonhuishouding. Ik voelde tijdens deze sessie net of er iets van links naar rechts uit mij getrokken werd. 

De situaties waarin ik stress ervaarde geven mij nu veel minder klachten dan voorheen. Dan droeg ik ze letterlijk als een last op mijn schouders mee. Dan had ik pijn in mijn nek/schouders/rug. Nu kan ik het makkelijker los laten. 
Ik kan ook veel meer ontspannen met deze situaties om gaan. 

Het is een stap die je zelf zet met hulp van Laura in positieve verandering!

-L-, Schouderklachten en mijzelf weer willen zijn 


Ik kwam via een vriendin bij Laura terecht en vanaf het eerste moment voelde ik een klik met haar. Ik ben best spiritueel ingesteld, maar vind het toch altijd spannend om naar een ‘alternatief genezer’ te gaan. Je weet toch nooit wat je kan verwachten 😉. Ik ben daarnaast ook behoorlijk nuchter en wat blijkt: Laura is dat ook!

 

Laura is gewoon een hele vriendelijke en open persoonlijkheid en dat was precies wat ik nodig had. Geen toeters en bellen en vage termen… Ook was ik daarvoor al bij verschillende alternatieve genezers geweest en eigenlijk had ik de hoop een beetje opgegeven. Iedere keer was de behandeling van tijdelijke aard en was ik weer terug bij af. Maar bij Laura was dit anders…

Tijdens de kennismaking was ik heel eerlijk en gaf ik aan hoe ik me voelde. Laura is heel duidelijk, daar houd ik van. Geen wazige verhalen. Ze vertelt hoe ze te werk gaat, wat ze kan betekenen en dat heel veel van onze problemen te maken hebben met onderliggen trauma’s en dat mijn lichaam, door het zelfhelende vermogen ervan, deze ballast op kan ruimen. Eerst zien, dan geloven toch zei de sceptische tukker in mij. 

Ik had veel last van mijn rechterschouder, soms zo erg dat hij helemaal op slot zat en ik echt pijn had. Daarnaast wilde ik graag werken aan meer in mijn kracht te willen staan. Ik durfde niet goed mijzelf te zijn en schaamde me voor wat anderen van mij dachten en dit begon mij flink in de weg te staan aangezien ik hierdoor aangeleerd gedrag ging vertonen. Hierdoor had ik veel woede in me en een IK die zich dolgraag wilde laten zien, maar zich verscholen hield omdat ik dacht dat ik zo moest zijn van mijn omgeving.

De eerste sessie ging Laura aan de slag met mijn schouder en tijdens de sessie voelde ik de last letterlijk uit mijn lichaam bewegen. Aan het einde van de sessie was ik helemaal emotioneel. Drie dagen na die behandeling heb ik nooit meer last gehad van mijn schouder. 


De tweede sessie gingen we aan de slag met mijn tweede ‘probleem’. Ook tijdens deze sessie reageerde mijn lichaam door allerlei pijn los te laten. De eerste drie weken was ik behoorlijk van slag en emotioneel en dacht ik: dit heeft niet geholpen hoor. Maar na de derde week zei mijn vriend opeens: ik vind het zo heerlijk als je lekker jezelf bent… Het was net of deze opmerking keihard binnenkwam. Ik was mezelf ‘weer’ en ik heb het helemaal niet door gehad. Ook mensen in mijn omgeving begonnen het op te merken met opmerkingen als: wat fijn dat je zo eerlijk bent én jij bent altijd zo puur. Ik zeg niet dat mijn zelfbeeld afhangt van mijn omgeving maar ik probeer hiermee aan te geven dat ik het zelf niet door had dat ik mezelf weer was.

 

Het is wonderlijk hoe het werkt, ondanks dat je niet precies weet hoelang je lichaam nodig heeft totdat het zichtbaar is. Nu is het aan mij om dit te blijven voelen en uit te stralen, maar op de één of andere manier gaat dit nu vanzelf.

Mocht je net als ik denken van: het heeft toch geen zin of ik ben hier te nuchter voor… Wat heb je te verliezen? 

Kristin, fear after cyber crime
 

I was part of a cyber crime where I got mentally abused. The situation was so overwhelming for me. I've never had so much body, mind & soul pain at the same time. I was full of fear and in an alarm state. Then I had a session with Laura and I can just say "WOW"! 

 

I've done a lot of energetic work in my life but she is just so powerful. My body worked like crazy during the session and I felt like a different person afterwards. The session helped me so much to heal the situation in me and find back inner peace. Thank you, thank you, thank you!

NL
Kristin, angst na internet oplichting


Ik maakte deel uit van internet oplichting waarbij ik geestelijk werd mishandeld. De situatie was zo overweldigend voor mij. Ik heb nog nooit zoveel pijn in lichaam, geest en ziel tegelijkertijd gehad. Ik was vol angst en in een alarmtoestand. Ik heb een sessie gepland met Laura en ik kan alleen maar zeggen "WOW"! 

 

Ik heb veel energetisch werk gedaan in mijn leven, maar ze is gewoon zo krachtig. Mijn lichaam werkte als een gek tijdens de sessie en ik voelde me daarna een ander mens. De sessie heeft me enorm geholpen om de situatie in mij te helen en innerlijke rust terug te vinden. Dankje, dankje, dankje!

Yvette, allerlei lichamelijke klachten

Afgelopen jaar, was voor mij een jaar om eens met mijzelf aan de slag te gaan. Alle kwaaltjes die mij al jaren in de houtgreep hebben, moesten maar eens opgelost worden. Chronische holte ontsteking, spanning in mijn bovenlichaam, problemen met goed door kunnen ademen, altijd ‘aan’ staan. En nog een aantal andere dingen, die me nu zo even niet te binnen schieten. 
 

Op advies van schoonzus kom ik bij Laura, zij is eigenlijk de wat meer nuchtere van ons 2. Ze is erg enthousiast en ik ben nieuwsgierig. In 3 sessies vertel ik Laura wat me dwars zit en waar ik graag naar toe wil werken. Ze laat mij letterlijk bewegen, een zeer bijzondere ervaring. Ik voel dat er van binnen van alles gebeurt. Het voelt heel erg goed, maar ook soms lastig. Ik laat het allemaal gebeuren en geef me over aan Laura. 
 

Acceptatie is een belangrijk woord, dat gaat steeds beter en daardoor zijn ‘kwaaltjes’ sneller verholpen. Een vierde sessie heeft mij nog een stap verder geholpen. Het maakt me zekerder. Daarnaast volg ik ook de online sessies, die zijn minder intens qua lichamelijke beweging, maar zeker niet minder interessant. Het tintelt in elke cel in mijn lijf. Ik slaap daarna als een blok, en stiekem geniet de rest thuis daar ook van mee, terwijl ze er niet eens bij zijn. Heel bijzonder. 
 

Ik voel dat ik er bijna ben, er zijn al heel wat laagjes afgepeld, blokkades opgeheven, verbindingen opgeschoond. Dit najaar voor het eerst geen ontsteking van mijn holtes gehad, de spanning uit de borstkas is grotendeels verdwenen en ik kan diep inademen, dat was voorheen tot aan mijn middenrif. Gisteren liet mijn zoon mij schrikken, de gil kwam echt van onder uit mijn buik. Dat voelde daarna eigenlijk heel fijn, een soort van uitschreeuwen van lichamelijk ballast. Opluchting… Eigenlijk is het allemaal te veel om op te schrijven. Ik voel me bevrijd in lichaam en gedachten.

Ik kan alleen maar zeggen. Ik gun iedereen een aantal sessies met Laura. Dat zou de wereld een stuk positiever maken. ;)

Februari 2021

Klein, ondeugend en blij meisje, 2,5 jaar
 

Ons dochtertje van 2.5 jaar heeft een aangeboren bloedafwijking.

In ruim twee jaar waarin veel onderzoeken hebben plaatsgevonden en nog steeds onderzoeken in gang worden gezet, hebben we nog steeds geen naam voor deze afwijking. Doordat haar HB structureel daalt, heeft ze om de +/- 5 weken een bloedtransfusie nodig.

 

De laatste dagen voor deze transfusie en de eerste dagen erna, is ze van streek en verdraaid. Aan de ene kant wil ze in haar hoofd zoveel, maar wordt ze gefrustreerd omdat ze er te weinig energie voor heeft. Aan de andere kant zit ze boordevol energie en kan ze van een op andere dag niet met deze "boost" omgaan.

 

We hebben vaker L'aura ingeschakeld om het scherpe randje eraf te halen. Ze krijgt immers elke keer bloed/energie van een ander. De Luisterkind methode welke Laura bij de eerste behandeling heeft toegepast en waarvan ze verslag heeft uitgebracht heeft ons doen verbazen. De dingen die we lazen waren indrukwekkend en emotioneel. Er stonden punten in die ze niet kon weten. Om kippenvel van te krijgen! 

 

Ondanks dat het tot u toe niet direct geleid heeft tot DE oplossing zou ik haar zeker adviseren! Ze maakt ons kleine meisje telkens weer blij en opgewekt. Als je kind zich goed voelt, dan doe je dat als ouders ook!

Haaksbergen, maart 2021

Sofie, kinderwens
 

Ik wil je enorm bedanken voor alles wat je (tot nu toe) voor mij/ons hebt gedaan. 

Ik kwam vorig jaar bij je met een kinderwens die maar niet vervuld werd... Ik zocht rust en vertrouwen om elke maand weer met de teleurstelling van 'weer niet' om te gaan. Hoe lastig ook, daar heb jij me enorm bij geholpen. Om vertrouwen te houden in die wens, ook jij voelde dat het goed kwam. 

En daar was dan afgelopen november die positieve test, vervolgens enkele goede echo's en vorige week een goede 20 weken echo!!

Ik ben gewoon al ruim 20 weken zwanger van een jongetje! Ik moet mezelf nog best vaak in mijn arm knijpen, maar ik begin hem nu een beetje te voelen, dus dat helpt enorm! Nu natuurlijk hopen dat het goed blijft gaan, maar dat vertrouwen groeit steeds meer!

Jouw tips, energie én hulp bij het opruimen van blokkades en het vergroten van het vertrouwen in mijn lichaam, hebben hierbij geholpen. Dat weet ik echt zeker!! En daarvoor wil ik je echt enorm bedanken! (En ik maak vast nog wel weer een keer dankbaar gebruik van jouw gave, want dat is het!!)

 

Maart 2021

Lieke, deelname online groepssessie

Lieve Laura,

Bedankt voor de fijne sessie van gisteren. Het was een fijn moment van rust, maar ook veel energie. Ene moment koud, andere moment warm. Heel bijzonder. Ik heb daarna heel goed geslapen, was ook erg moe na de sessie. Ik probeer de vibe en wens nu goed vast te houden! :)

Enschede, Mei 2021

Leonie, jarenlange hoofdpijn

Hoi Laura, 

Ik had je bewust een tijdje geen berichten gestuurd omdat ik mijn lichaam eerst de tijd wilde geven om alles los te laten. Dat is gelukt! Ik ervaar al even een vrij hoofd, iets wat ik bijna niet durf te typen 😉. Maar het is dus echt zo. 

De laatste behandeling op afstand vertelde je geloof ik dat we teruggingen naar mijn 4e levensjaar. Jij ervaarde toen zelf een soort van klap / bons in je gezicht of zo iets toch?! 

Mijn moeder vertelde vandaag dat ik rond mijn 3e/4e van de vaste zoldertrap naar beneden ben gevallen. Er zat op mijn kruin een groot gat waar veel bloed uit liep. Heel heftig zei ze. Wellicht is dat geweest wat jij voelde tijdens de afstandsbehandeling?? Maar misschien ben je dat ook alweer vergeten ☺️.


Nogmaals bedankt!

Mama van Rinse, 0 jaar, huilen.

Laura heeft ons heel goed geholpen met ons zoontje die vanaf zijn geboorte heel erg veel huilde en overdag nergens anders sliep dan op onze arm. De behandeling op afstand vonden wij prettig zodat we niet extra op pad hoefde met onze pasgeborene. De ochtend dat Laura hem behandeld heeft (wij wisten niet wanneer ze dit ging doen) stopte ons zoontje met huilen en begon hij te lachen. Een paar uur later hadden we een mail van Laura met haar bevindingen. Wat bijzonder! Vanaf dat moment verving onze zoon het huilen steeds vaker voor lachen en langzaamaan konden we hem ook steeds vaker in zijn bedje leggen om zelfstandig in slaap te vallen en door te slapen. Na 10 weken huilen, kilometers door het huis lopen, sussen, zingen en eindeloos op de bank zitten met baby kwam Laura als geroepen en we zijn zo enorm dankbaar voor haar gave en haar fantastische hulp. 

Jolien en zoon,


Dankjewel voor het behandelen van onze zoon. 

Wat bijzonder om te lezen, enerzijds vonden we het confronterend en tegelijkertijd ook heel herkenbaar. De afgelopen weken zijn bijzondere weken geweest, Roy en ik hebben er meerdere keren over gesproken hoe het met hem gaat. Hij zit erg lekker in zijn vel en durft lekker zichzelf te zijn.
Soms lijkt het echt alsof we een ander kind hebben, zijn schuchterheid is weg. Hij is ontspannen en dit wordt op school en bij de voetbal ook door anderen herkend. Ik durf het bijna niet 'hardop'  te zeggen. Het is heel bijzonder en we zijn erg blij voor hem. Tegelijkertijd zien we hem balans zoeken, waar we hem bij proberen te helpen. Wat kan wel en wat kan niet. Een mooie reis. 


Met mij gaat het ook goed na de eerste sessie! Ik ben meer en meer ontspannen en wat een ander vindt is niet meer het belangrijkst! Ik wilde dit al heel lang, vond dit in mij hoofd ook wel, maar ik voel het nu ook echt zo. En wat is dat fijn! 

Nienke, burn-out

Ik kwam via mond- op mondreclame bij Laura terecht toen ik niet lekker in mijn vel zat. Samen hebben we gekeken wat voor mij het belangrijkste was om dit proces weer om te draaien en de verandering in gang te zetten. Mijn gevoel was hierin leidend en wat ik prettig vond is dat Laura hierin meedacht/bevestiging zocht door alvast in contact te komen met mijn onderbewustzijn. De behandelingen hebben mij enorm geholpen om weer positief in het leven te staan! De dingen die ik in deze fase geleerd hebben zijn zeer waardevol voor mijn toekomst. 

Naast de behandelingen vond ik de gesprekken met Laura erg verhelderend en positief. Inspirerend om te zien hoe positief zij in het leven staat! Ook de nazorg was zorgvuldig: Laura was erg goed bereikbaar en kwam met goede adviezen op de momenten dat ik dit even nodig had... 

Lotte,

 

Sinds de laatste behandeling voel ik me nog vrijer, los. En ik kan steeds beter met de "bubbel "omgaan die je mij geleerd hebt. 

Ik kan al aardig rustig zitten en gewoon eens even niets doen.
 

Het pijnlijke puntje na de val op mijn schouder is nog steeds weg, dat blijft wonderlijk het zat er al zo lang.  

 

Toen ik die donderdag bij je ben geweest en weer naar huis ging startte ik de auto en klonk er een heel toepasselijk liedje van Trijntje Oosterhuis met de tekst

"Het hart is weer van mij" en zo voelt het ook echt!!!
 

Wanneer ik een wat mindere dag heb zet ik dit liedje op en voel ik mij weer VRIJ - los gewoon mezelf.

 

Nogmaals Laura mijn dank aan jou voor de fijne en prettige behandelingen die ik bij je gehad heb.

Lindie, onrust in het hoofd, allergie/eczeem

We zijn inmiddels bijna drie weken verder sinds ik voor het laatst bij jou was.

De laatste keer zijn we ook bezig geweest met mijn eczeem en allergische reactie op fruit. Ik zou nog even een update geven over hoe het nu gaat.

 

De reactie die mijn lichaam geeft op fruit is echt een heel stuk minder, niet helemaal weg maar ik kan nu wél gewoon een salade met fruit eten. Op normale manier een appel eten isnog wat te veel van het goede maar de reactie is niet meer zo heftig. Wauw!

Mijn eczeem aan de handen is jammer genoeg niet minder geworden maar véél erger. Ik geef het - zoals je zei - de tijd en ik hoop dat daar alsnog wat verbetering in komt.

 

Verder voel ik nog steeds dat het veel rustiger is in mijn hoofd. Er zijn momenten waarop ik weer meer onrust voel, maar door er bewust bij stil te staan verdwijnt dat vaak ook weer snel. Ik merk duidelijk verbetering!

Afgelopen maandag heb ik ook mee gedaan met de groepssessie. Ook dat vond ik heel bijzonder om mee te maken. Het voelde minder intens dan in real life, maar merkte wel dat er van alles gebeurde en de dagen erna leek het wel alsof ik op een zelfliefde wolkje zweefde ;-).

 

Ik blijf mij focussen op mijn wensen en wil jou echt heel erg bedanken voor de sessies! Ik blijf het onvoorstelbaar bijzonder vinden en hoop dat je nog heel veel mensen verder kan helpen - maar volgens mij zit dat wel goed!

Ariël, migraine en overeten

Ik ben blij dat ik bij jou ben geweest.

Heb er veel van opgestoken. Ga elke dag in een bubbel zitten, vraag om van alles wat graag wil ontvangen en zijn. 

De rust in mezelf lukt steeds beter, en als het eens niet lukt, ga ik doelbewust weer in de bubbel zitten en dat werkt echt. Dat heeft mij veel gebracht.


De migraine is in plaats van dagen veranderd in iets van 5 seconden (!) heel blij mee!
Mijn overeten idem dito, het is iets waar ik niet meer naar verlang.
 

Ik vond het een hele aparte ervaring om mee te maken bij jou, hoe je het doet, geen idee..

Maar zoals ik ook al eerder tegen je zei: je doet het! en dat is voor mij het aller belangrijkste, dat het werkt!!!

Laura bewust
bottom of page