top of page

OVER MIJ 

Laura Bewust

Mijn naam is Laura en ik ben opgegroeid in Beckum, een klein dorp in het mooie Twente. Inmiddels woon ik samen met mijn partner in Enschede.
Als jong meisje was ik al erg gevoelig. Ik had vaak pijn en last van wisselende emoties. Op dat moment konden mijn ouders niet plaatsen waar dat vandaan kwam en gingen we op zoek naar antwoorden.
 
Op mijn 15e kwam het verlossende woord, je bent helder voelend. Je voelt pijn en emoties van anderen. Wat een opluchting was dit, alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Dit wetende ging mijn leven er heel anders uit zien. Ik zie het als een gave.
Ik ontdekte hoe ik mensen kan helpen en mocht door de jaren heen enkele behandelingen geven door middel van het doorgeven van mijn energie (magnetiseren).

Op mijn 30e heb ik er bewust voor gekozen mijn baan als optometrist op te zeggen en mezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak en op het gebied van alternatieve geneeswijzen en bewustwording. Nadat ik zelf heb ervaren wat stress en gebeurtenissen in je leven teweeg kunnen brengen in je lichaam, is mijn interesse voor zelfheling gewekt.

Als gevolg van schade uit het verleden, geeft je lichaam signalen af. Van verstoring in energetische systemen tot herstel van chronische aandoeningen en kwaaltjes. Ik heb me verdiept in deze theorie en al snel kwam ik erachter dat vele methodes deze gedachtegang delen. De zoektocht in mezelf is begonnen met de helende reis. Dit heeft me veel inzicht gegeven, maar ik miste nog iets.

Van 2018 t/m 2022 volgde ik ook de opleiding Rajayoga op de Yogaschool in Enschede. De combinatie van yoga oefeningen(asanas) en meditatie geven mooie resultaten. Ik voel me meer in balans en sta bewuster in het leven. De theorie achter yoga, de wetenschap van de ziel, het achtvoudige pad van Pantanjali zijn heel inspirerend, het heeft me veel geleerd over mezelf en over het leven. 

Daarnaast werk ik ook graag aan mijn eigen ontwikkeling. Ik heb een opleiding gevolgd; ‘Spirituele intuïtieve zelfontwikkeling’ op de A.S.P.I., eind 2019 heb ik deze afgerond. Maar mijn ontwikkeling gaat door, iedere dag opnieuw. Ik leer steeds meer over mijn gave en hoe ik deze krachtig kan inzetten en wordt mijn bewustzijn op alle vlakken verruimt. 

Ook heb ik de opleiding voor Touch of Matrix® therapeut gevolgd en inmiddels heb ik al een aantal jaren ervaring als therapeut. Touch of Matrix® is voor mij de sleutel naar het oplossen van de oorsprong van ongemak en bewust kiezen voor een vrij leven. Zonder het plakken van pleisters op de wond of het gebruik van medicatie. Het is letterlijk opruiming van oude ballast wat geen functie meer heeft in je systeem, zonder lange gesprekken, snel en effectief.

Om mijn kennis en aanbod nog wat uit te breiden heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker gevolgd. Dit zet ik dankbaar in bij het behandelen van kindjes op afstand. Het is zo fijn dat ik jonge kinderen al kan helpen, daar waar ik het zelf heb gemist in mijn jeugd.
Je leest meer over deze behandeling bij 'aanbod' en dan 'kinderen'.

 

Daarnaast heb ik me ook verdiept in 'geboorte trauma', omdat ik tijdens de start van mijn eigen leven al vele lessen heb mogen leren. Vijf maanden voor de bevruchting is er al bewustzijn en draag je herinneringen mee in je cellen. De ervaringen rondom de conceptie, zwangerschap en geboorte hebben veel invloed op je verdere leven.


Inmiddels zie ik dagelijks cliënten met uiteenlopende klachten op alle niveaus. Ik krijg er ontzettend veel energie van, om mensen op deze manier te kunnen begeleiden. Alles bestaat uit licht en informatie en het zelfhelend vermogen van het lichaam is enorm krachtig, zeker als we het hoofd buiten beschouwing laten, dat is me inmiddels wel duidelijk.
 

Dit alles combineer ik met een stukje Twentse nuchterheid!

1O9A3686.jpg

Hoe zou het zijn als wij eens verbinden?

Laura bewust
bottom of page