top of page

1-op-1 BEHANDELINGEN

1O9A8687.jpg

TOUCH OF MATRIX

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode en heeft als metafoor ‘de computer’.

We maken van alles mee in ons leven, leuke en minder leuke momenten of gebeurtenissen. Maar wat doen we ermee?

Vaak wordt er gezegd…… 'Ik heb het een plekje gegeven'. Letterlijk zet je dit op je harde schijf, je onderbewustzijn.
Op zich niks mis mee, maar wat gebeurt er als onze harde schijf overvol raakt? Wat gebeurt er als de computer te veel programma’s op de harde schijf heeft?

Precies! De verbinding is slecht en hij wordt traag. Zo gebeurt dat ook bij ons.
Je krijgt een slechte verbinding met je harde schijf, ‘je ware ik’ waar jouw zelfhelend vermogen plaats vindt. Hierdoor wordt in jouw lichaam de communicatie verstoord en kunnen er klachten ontstaan.

Wanneer je psychologische hulp krijgt lijkt dat op het sorteren van het bureaublad van je computer, je harde schijf blijft echter net zo vol. Zo kan het een langdurig proces worden. Het verstand zit in de weg, er wordt zelfs gezegd dat het tussen de oren zit. Het gevolg kan zijn, vage klachten die maar niet weg willen gaan. Het verstand is dan één van de grootste blokkades.

​Samen met jou zorg ik ervoor dat je weer een goede verbinding krijgt met je harde schijf, ‘je ware ik’. Wanneer deze verbinding weer optimaal is dan zet je alles letterlijk in beweging, zodat je lichaam en haar energie weer vrij en beter gaan stromen en communiceren.

Het bijzondere is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten, wat voor jou prettig kan zijn omdat er misschien al zoveel over gezegd of benoemd is, of omdat je het je niet kan herinneren.

Jouw systeem zorgt ervoor dat de blokkades of oude thema’s worden
verwijdert van de harde schijf, hierdoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.
Doordat je meer ruimte creëert ben je in staat om lichter en pijnvrij te leven.

De mogelijkheden van een behandeling zijn ongekend. In de sessies werken we met het huidige leven, maar ook vorige levens of generatielijnen. We hebben zoveel meer ballast meegekregen waar we ons vaak niet bewust van zijn. 
Indien nodig kijken we zelfs naar de meridianen, chakra’s en je aura. Waar de blokkade ook zit, jouw systeem weet wat er moet gebeuren.

 

WAAR KUN JE HET VOOR INZETTEN?

BIJNA ALLES! 

Lichamelijke klachten:
 

 • Alle gewrichtsklachten, rugklachten, schouderklachten,
  whiplash, stijfheid, artrose, reuma, fibromyalgie

   

 • Hoofdpijn, migraine
   

 • Darm- en spijsverteringsklachten
   

 • Eczeem, huidaandoeningen, vochtophopingen
   

 • Allergieën, astma/bronchitis, ontstekingen
   

 • Oog- en oorklachten, evenwichtsstoornis
   

 • Hartkloppingen, hoge bloeddruk

Emotionele of mentale klachten:
 

 • Vaak boos zijn, schuldgevoelens
   

 • Leven vanuit angst, vast zitten in structuren 
   

 • Twijfelen aan jezelf, onzekerheid  
   

 • Slecht je grenzen aangeven 
   

 • Faalangst, fobieën, hyperventilatie 
   

 • (Winter)depressie, stress, burn-out 
   

 • Ernstige vermoeidheid, slapeloosheid  
   

 • Hyperactiviteit, (over)gevoeligheid voor prikkels 
   

 • Onverklaarbaar gevoel van onbehagen, piekeren, moeite met loslaten, aardingsproblemen

Spirituele ontwikkeling:

 • Loslaten oude patronen/overtuigingen
   

 • Loslaten karmische stukken
   

 • Helen op zielsniveau
   

 • Opschonen generatielijnen 
   

 • Loskomen van familiesystemen
   

 • Verbinden met je hogere zelf
   

 • Elke volgende stap in je 'spirituele' groei en transformatie

Deze lijst is zeker niet compleet, staat jouw klacht, ongemak of uitdaging er niet tussen, neem vooral even contact op. 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

"DE WONDEREN ZIJN DE WERELD NOG NIET UIT..."

DE BEHANDELING

Je start altijd met 3 behandelingen, zodat je de kans op totale heling vergroot. De ervaring leert dat het thema waar aan gewerkt wordt uit meerdere lagen bestaat. Daarnaast maken de behandelingen veel los, omdat er op een totaal nieuwe bewustzijnslaag wordt gewerkt. Hierdoor komt er vaak meer oude informatie boven drijven. Dit is een nieuwe laag blokkades met andere ervaringen of overtuigingen uit je huidige leven, maar ook uit vorige levens of generatielijnen. Alles wat naar de oppervlakte komt, wil juist losgelaten worden, het is dus een goed teken en geeft jou de kans om jezelf steeds meer te bevrijden van ongemak.  

Het loslaten van oude informatie en trauma's gebeurd heel licht en liefdevol. Het is in mijn behandelingen niet nodig om oude emoties of trauma's te moeten doorleven of herbeleven om ze los te laten.
Alles wat je aandacht geeft groeit, ​door opnieuw door een trauma te gaan verbind jij je
 met die oude energie en dat is niet wat we willen. We focussen ons dus vooral op de nieuwe energie en informatie, zodat jij werkelijk op alle vlakken kunt helen en groeien. 

Elke behandeling ruimen we een diepere laag met blokkades, oude programma’s en patronen op, zodat jij steeds dichtbij jouw wens komt. Je komt terug bij jezelf, want in de kern zijn we allemaal op aarde gekomen met pure liefde, oer-vertrouwen en een mate van gezondheid.

Tijdens de behandelingen bespreken we samen wat jouw wens is. Wat zou je graag willen bereiken? Hoe wil je je voelen? Bedenk je eens dat alles mogelijk is. We zetten hoog in voor genezing, verwerking, ontspanning en rust.

Met dat doel voor ogen gaan we aan de slag. Ik maak op energetisch niveau verbinding met jou. Je kunt mij zien als de bestuurder van jouw systeem. We maken daarbij gebruik van de informatie in ‘het Veld’. Zo kunnen we werken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Jouw lichaam weet bijvoorbeeld hoe het bekken, de knieën en enkels in optimale positie horen te staan. Jouw lichaam geeft precies aan wat er nodig is om jouw doel te bereiken. We gaan voorbij aan jouw denken, want daarachter ligt de magie. 

Samen zetten we alles letterlijk in beweging, zodat jij in staat bent tot zelfheling. (Ook voor diepe spirituele processen kun je bij me terecht)

De duur van een behandeling in de praktijk is 1,5 uur. De behandelingen op afstand, via de telefoon, duren 45-60 minuten. 
Iedereen reageert anders en het is niet precies te zeggen hoe een behandeling verloopt. De afspraken vinden plaats in een tijdsbestek van 1 maand. 

 

Behandelingen zijn er voor alle leeftijden van jong tot oud. 
 

Wil je een behandeling voor je kind jonger dan 16 jaar, klik dan hier.

1O9A8537-3.jpg
 Tessa;
"De kracht van Laura haar sessies is echt wonderlijk, ik heb al veel gedaan, maar dit overtreft alles!"
1O9A4024.jpg

OP AFSTAND

Touch of Matrix gaat uit van de regels van de Quantum-Fysica. Dit houdt in dat alles uit licht en informatie bestaat en afstand en tijd niet bestaan. Dit gezegd hebbende zijn er dus ook behandelingen mogelijk op afstand. Geschikt als je verder weg woont, in het buitenland of als je vanuit je eigen fijne plek de sessies wilt volgen.

Tijdens een afstandsbehandeling voel je dat er van alles met je gebeurd. De resultaten van een afstandsbehandeling zijn net zo krachtig dan wanneer je in de praktijk komt, je beleving is uiteraard wel anders.

Laagje voor laagje komen we bij de oorzaak van je klacht of ongemak terecht en mogen blokkades losgelaten worden. Vaak wordt dit letterlijk gevoeld en soms voel je alleen een diepe ontspanning, maar dat er wat gebeurt zal je zeker ervaren. Een afstand behandeling duurt 45-60 minuten. Je ligt lekker thuis op bed of op de bank en je luistert naar mijn stem. 

 

Zet je hoofd even op pauze, je gevoel aan en laat je verwonderen door de kracht van jouw zelfhelende vermogen! 
 

KOM JE VOOR HET EERST?
CHECK DAN HIERONDER DE VOORDEEL PAKKETTEN!

PAKKET 
OP AFSTAND

3 BEHANDELINGEN TWV  € 570

- Korte intake TIJDENS 1e behandeling
- 3 behandelingen van max. 60 minuten
- Nazorg gedurende het traject*


 

PAKKET 
IN DE PRAKTIJK

3 BEHANDELINGEN TWV  € 660

- Korte intake TIJDENS 1e behandeling
- 3 Behandelingen van max. 1,5uur 
- Nazorg gedurende het traject*  
   


  

NU
€ 589**

Vaste client of een pakket afgerond?

Vervolg behandeling 2022/2023

IN DE PRAKTIJK    € 150**
60-75min

OP AFSTAND         € 130**
45-55min

*Nazorg houdt in dat je per e-mail vragen kunt stellen en begeleiding ontvangt tijdens het traject gedurende 1 maand. 
Daarnaast leer je enkele tools om zelf thuis mee aan de slag te gaan. 

Verhindering;

Indien je verhinderd bent en dat uiterlijk 48uur van te voren doorgeeft, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Weekend uitgesloten.
 

Vergoeding:
De behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het is een volledige investering in jezelf. 

**Prijzen zijn exclusief BTW voor bedrijven.

NU
€ 499**

"Ik heb een hele fijne healing van Laura ontvangen. Al binnen een paar minuten kwamen er emoties los en voelde ik lichte schokjes door mijn lichaam. De rest van de sessie voelde ik golven van tintelingen door mijn lichaam stromen en was ik diep ontspannen. Het gaat echt stukken beter, ik ben blij!"

- Mayke Niestadt -

"Sinds de behandelingen gebeurd er zoveel in me. Ik voel me een ander mens en ervaar voor mij nieuwe gevoelens. Ik sta rechter op (als ik niet in de rolstoel zit) en voel heel veel liefde voor mezelf. Ik voel weer energie stromen door mijn benen, dat heb ik jaren niet gevoeld! Ik voel me sterker op mijn benen staan en heb meer kracht." 

- Susanne - 

"Lieve Laura, dankjewel voor de mooie sessies en groepssessie. Het blijft bijzonder hoe krachtig Touch of Matrix werkt. Ik voel de energie van jou en ben van mijn jarenlange allergie af. Ik kijk uit naar de volgende sessie met jou!"


- Merel van der Wouden -

Logo Laura Transparant.png
bottom of page