top of page

KINDEREN

Luisterkind afstemming

Kinderen zijn erg gevoelig, ze pikken veel op van hun ouders/verzorgers en natuurlijk ontvangen ze ook diverse prikkels vanuit de omgeving of op school. Dit kan stress en spanning geven in het lichaam. De energie van je kindje stroomt niet optimaal door en dat zie je terug in angstige, verdrietige, boze, drukke, hoog gevoelige, of bijvoorbeeld slecht slapende kinderen. Het is ook mogelijk dat deze spanning of blokkades lichamelijk klachten veroorzaken zoals; buikpijn, hoofdpijn, reflux, allergie, bedplassen enz.

 

Ook de periode van de conceptie, zwangerschap en geboorte hebben veel invloed op je kindje. Je kindje krijgt in de buik alles mee van jouw als moeder of vanuit de omgeving. Daarnaast is de geboorte ook een heftige gebeurtenis, hoe soepel of het ook verloopt, het blijft intens voor zowel moeder als kind. Je ziet vaak dat de oorsprong van blokkades in deze periodes al zijn ontstaan. Zodra je deze blokkades en ervaringen heelt, heb je al snel een ander kindje in huis.  

In de eerste jaren zijn kinderen nauw verbonden met hun ouders. Datgene wat ouders meemaken aan stress, ruzie en spanningen, maar ook liefde, geluk en blijdschap, wordt onbewust doorgegeven aan het kind. Dit is de basis van de imprints die het kindje meekrijgt en opslaat op zijn/haar 'harde schijf', het onderbewustzijn. 

Baby’s en kinderen behandel ik door een combinatie van Luisterkind en Touch of Matrix. Dit werkt voor mij zeer effectief en geeft vaak snel resultaat. Ik maak een verslag van de behandeling, zodat je kunt meelezen in wat ik ben tegen gekomen aan blokkades. 

Ik maak bij beide methodes energetisch verbinding met het kind. Ik voel waar de pijn of blokkade zit. Baby's en kinderen t/m 15jaar* behandel ik op afstand via een recente foto. Vanaf 16 jaar is het ook mogelijk om voor een Touch of Matrix behandeling naar de praktijk te komen, dit verschilt per kind.
Voor kinderen zijn vaak 1-2 behandelingen al voldoende.

Bij kinderen zie je sneller resultaat, omdat ze nog meer 'open' staan. Ze zijn nog heel bewust en hebben geen last van het 'denken', zoals bij volwassenen. Ik volg altijd de energie van het kind en kan niets doen wat niet mag gebeuren.

*Kinderen vanaf 10 jaar dienen toestemming te geven voor een behandeling. 

 

reading

Touch of Matrix

Een Touch of Matrix behandeling voor kinderen werkt zowel op afstand als in de praktijk. 

Een behandeling van kinderen werkt op dezelfde manier als bij volwassenen. Ik maak energetisch verbinding met het kind en voel waar de blokkade of de pijn zit. Baby's en jonge kinderen (t/m 10 jaar) behandel ik ALTIJD op afstand via een foto. 


Kinderen hebben een rijke fantasie en kunnen zich vaak goed inleven. Eenmaal verbinding gaan we luisteren naar het lichaam en de energie van je kindje en kunnen we blokkades of trauma’s opruimen. Zodra een blokkade is opgeruimd zorgen we dat er nieuwe energie en informatie aan het lichaam wordt toegevoegd, zodat het kan helen. Denk aan rust in het hoofd, gezonde darmen, lekker slapen, zelfvertrouwen, alles is mogelijk!
Tijdens de behandeling gaan we eerst staand verbinding maken en vervolgens gaat je kindje lekker ontspannen liggen op het kleed. 

 

(Een behandeling voor kinderen in de praktijk duurt 45-60 minuten)

Bij een behandeling op afstand ontvang je naderhand een kort verslag in de e-mail. 
 

De kosten;
1e behandeling €125
Vervolg behandelingen €100
 

 

Tot een leeftijd van 16jaar. 

Touch of Matrix kind

LUISTERKIND AFSTEMMING

Een Luisterkind afstemming is er voor iedereen die gehoord wil worden, zowel kinderen als volwassenen*. Ik richt me alleen op kinderen. 
Een afstemming wordt aangevraagd als je kindje bijvoorbeeld angstig of boos is. Het kan zijn dat je kindje vaak ’s nachts wakker wordt of in bed plast. Je wilt graag weten wat de oorzaak is van het probleem en handvatten ontvangen hoe je het op kunt lossen. Je kunt deze hulpvragen meesturen bij de aanvraag van een behandeling. Ook voor sterrenkindjes is een Luisterkind afstemming geschikt. 

Tijdens een Luisterkind afstemming maak ik verbinding met de energie van het kindje, zonder de persoon te spreken. Het werkt via een naam en recente foto.
Wanneer er verbinding is luister ik naar het verhaal van het kind. Wat wil het met zijn/haar omgeving delen? Ik ga aan de slag met de hulpvragen die ik van tevoren heb ontvangen en luister naar de antwoorden die er komen.

Vervolgens ga ik aan de slag met Touch of Matrix voor het opruimen van blokkades in de energie, die zorgen voor het ongemak. 
 

Ik maak een compleet verslag van de behandeling zodat je naderhand kunt meelezen. Indien nodig krijg je handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt. De afstemming werkt al helend zodra het is gelezen en geeft vaak direct verandering in de situatie.​

Luisterkind
LET OP!!

1-11-2023:
Het is weer mogelijk om je kindje aan te melden. 
De wachttijd zit gemiddeld tussen de 4-7 weken. Nadat je aanmelding binnen is, zal ik een schatting doen van de wachttijd.

Dankjewel voor je begrip. 
afstemming

De behandeling bestaat altijd uit een combinatie van Luisterkind en Touch of Matrix. Dit geeft mooie resultaten en wordt als zeer krachtig ervaren! 

Voor het aanvragen van een behandeling heb ik de volgende gegevens nodig:
* NAW
* Geboortedatum
* Recente foto
* Hulpvraag

                                       

Kosten:
1e behandeling € 125
Vervolg behandeling € 100 

(tot 16jaar)
 

Na de behandeling ontvang je direct het verslag in de e-mail en stuur ik je de factuur. 

"Onze dochter voelt zich vrijer, praat makkelijker, voelt zich niet meer geraakt als iemand iets tegen haar zegt en is bovenal nu erg tevreden over zichzelf."

- Karen -

"Onze zoon was snel overprikkeld en huilde vaak. Nu is hij rustiger en emotioneel veel sterker."
 
- Tom - 
"Sinds de behandeling slaapt onze dochter na 1,5 jaar eindelijk door!"
- Marieke -
Laura bewust
bottom of page