top of page

BEWUST MET LAURA

Online groepssessie

smartmockups_ky2w92b0.png

Om de maand geef ik een online groepssessie!

Je kunt deze volgen via je computer of telefoon vanuit je eigen huis. 

Groepssessie volgen kan in; januari, maart, mei, juli, september, november.

1O9A5074.jpg

HOE WERKT HET?

Tijdens de online groepssessies kun je een stukje opschonen van jouw harde schijf, jouw onderbewustzijn. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en helen. Je zult merken dat het starten met zelfheling direct zorgt voor ontspanning, meer rust en een vrij gevoel. Hoe fijn is dat!
 

Nu denk je misschien, fijn Laura, maar hoe werkt dat dan?

 

Middels de bewustzijn methode Touch of Matrix kun je verbinding maken met het magische Veld (het internet) en jouw onderbewustzijn. Het geeft je de mogelijkheid om jouw onderbewustzijn op te schonen en je te ontdoen van oude blokkades, overtuigingen en patronen. Daarna kun je jezelf vullen met nieuwe informatie uit dat krachtige Veld, je krijgt letterlijk een nieuwe download. 

Heb je al van alles gedaan om van je schouder- of nekpijn af te komen, of heb je al uren gemediteerd voor rust in je hoofd zonder resultaat? Misschien heb je al meerdere keren een coach gehad voor wat helderheid en kiezen voor jezelf, maar is het nog niet gelukt?

Dat komt omdat de oorzaak van je 'probleem' nog in je onderbewustzijn ligt opgeslagen en die wortel moet er eerst uit. Zo ontstaat er pas ruimte voor het aanmaken van nieuwe informatie en nieuwe patronen. Denk aan ontspanning, rust, een gezond orgaan, soepele spieren, optimaal immuunsysteem, maar ook zelfvertrouwen, dankbaarheid en vrijheid.

Ik begeleid jou tijdens de groepssessie en maak je bewust van wat je WEL wilt in je leven. We gaan op DNA en celniveau veranderingen aanbrengen. We werken met een hoge mate van bewustzijn door de kracht van het collectief. Ik zorg er in de groepssessies voor dat jij deze mate van bewustzijn bereikt en in die leegte terecht komt waar de veranderingen gaan plaatsvinden. Ik zet letterlijk jouw zelfhelend vermogen aan! 

 

Door op deze manier met jezelf aan de slag te gaan, ga je je eigen frequentie verhogen. Alles bestaat uit energie en elke energie heeft weer zijn eigen frequentie. Angst en pijn hebben bijvoorbeeld een lage frequentie en liefde en dankbaarheid een veel hogere. Je voelt je hier ook veel prettiger bij! 

 

Door ruimte te maken, wordt het pas echt mogelijk om je te gaan verbinden aan een hogere frequentie. Door het oude los te laten, kun je werkelijk kiezen voor iets nieuws. Dus wil jij jezelf ontwikkelen én helen? Begin dan nu met opruimen in je onderbewustzijn!

Meld je hier direct aan voor de eerstvolgende online groepssessie!

 

(Groepssessies in de maanden; januari, maart, mei, juli, september, november, met naderhand een opname die nog t/m vrijdags te beluisteren is)

"Het enige wat jij hoeft te doen is bewust kiezen voor verandering!"

REACTIES NA EEN GROEPSSESSIE:

CC2E6AE4-BEA0-47CE-8E6C-C3C95E72B9A7_1_2
EAD054F3-1FEF-4B25-93AE-8EE89AAFF405_1_201_a.jpeg
C54927DC-500D-4FFA-A927-6FC75FD14669_1_201_a.jpeg
E66F97AD-5C48-421D-AC80-78F080FC294B_1_201_a.jpeg
IMG_6132.jpg
IMG_3749.jpg

"Wat een update voor de computer doet, doet een online groepssessie voor jou!"

woman-3509143_1920.jpg

THEMA'S

Iedere groepssessie staat er een nieuw thema op het programma. Je kunt aan elk thema deelnemen. Iedereen heeft altijd een raakvlak met het thema, zelfs als je het bewust even niet weet. Je bent je namelijke maar van 5% bewust van wat je doet, maar de meeste thema's liggen onbewust opgeslagen, dit is maar liefst 95% van ons handelen.

Hoe meer je gaat opruimen in je onderbewustzijn, hoe meer ruimte je maakt voor nieuwe wensen en patronen. 

Dus ruim je weer een stukje van een nieuwe laag op, dan creëer je steeds meer van het pure, gezonde en vrije leven wat jij voor je ziet! 

Ook als je al 1-1 sessies bij me hebt gepland of hebt gevolgd is het verstandig om de groepssessies mee te pakken, je brengt je energie hiermee in beweging en gaat tijdens de 1-1 sessies direct weer een stukje dieper. Jij en jouw lichaam herkennen mijn energie en weten al wat er gaat gebeuren. 

Houd mijn website of social media kanalen in de gaten voor het eerst volgende thema! 

VOOR WIE IS HET?

Iedereen die zichzelf vanuit de kern wil ontwikkelen! Je bent ervan overtuigd dat je jezelf kunt helen en bent klaar voor een nieuwe laag.

 

Ook als je een 1-op-1 behandelingen hebt gevolgd is dit een goede aanvulling. 


Je hoeft er niets voor te kunnen en zeker niet spiritueel te zijn, het is juist heel nuchter en toegankelijk. 
Als Twentse dame geef ik in de behandeling alle instructies en jij hoeft het alleen maar te laten gebeuren, je lichaam doet de rest. 

 

Dus ben je op zoek naar een makkelijke manier om jezelf te ontwikkelen en te bevrijden, dan heb je hem nu gevonden! 

VOOR WIE MISSCHIEN:

* Als je zwanger bent
* Als je bloeddruk medicatie gebruikt 
* Als je 
anti-depressiva gebruikt 
* Als je 
slaapmedicatie gebruikt

 

Neem eerst even contact met me op!

Alle informatie over de volgende online groepssessie vind je hieronder.

Eerst volgende

Maandag avond

13 maart 2023* 

20:00 - 21:15 uur

€ 69
 

 

 

* Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan alsnog aan! 
Er wordt een opname gemaakt die nog t/m de vrijdag erna te volgen is!

 

Dit is geen vervanging van de reguliere geneeskunde, wel een goede aanvulling!

THEMA

- Rust in je hoofd -

 

Er kan van alles aan de hand zijn, pijn in je lichaam, een gevoel van angst of onzekerheid. Maar niks is vervelender dan het altijd maar ‘aan staan’ en het vele ‘moeten’! 
En dat snap ik, want dat stemmetje in je hoofd, wat de hele dag door overal iets van vindt, kan doodvermoeiend zijn. 

 

Rust in het hoofd is een verlangen van heel veel mensen, ik hoor het bijna dagelijks in mijn praktijk, een heel mooi thema voor de komende online groepssessie.  

 

Wist je dat we per minuut wel 50 verschillende gedachten hebben? Dat zijn 60.000 gedachten per dag! Pfoe! Daarvan is 70% negatief en 90% ook nog eens precies hetzelfde als de dag ervoor. Bovendien ontstaat elk gevoel vanuit een gedachte. Niet zo gek dus als je je vaak onrustig voelt of even niet meer weet waar je de positieve mindset nog vandaan moet toveren. 

Al die negatieve gedachten waar we het over hebben zijn veelal; 'ik doe het niet goed', 'wat vindt een ander hier van', 'ik weet niet of ik dit nog wel kan', 'ik heb het al zo druk' enzovoort.

Maar die gedachten heb je niet zomaar - ze komen ergens vandaan. 

Het zijn tekenen dat jij jezelf, ergens op de diepere lagen, niet goed genoeg vindt of jezelf te hoge verwachtingen oplegt. Je wilt overal controle over hebben, je bent over-alert en je zenuwstelsel is volledig ontspoort.

Dat stemmetje in jouw hoofd is van je ego en je ego is altijd bang voor verandering, die ziet alleen maar problemen en wil altijd gelijk hebben. Je blijft rondjes draaien en komt geen stap vooruit. Hierdoor wordt dat ene probleem in je gedachten steeds groter en groter en lig jij 's nachts te malen en te piekeren... 


Herkenbaar?

Tijd om dat stemmetje te kalmeren, je zenuwstelsel in balans te brengen, rust te creëren in je hoofd én daarmee ook in je lichaam!

 

En dat doe je niet door uren te mediteren of te wandelen… Het wordt tijd dat jij de programma’s op jouw harde schijf, in jouw onderbewustzijn gaat her-programmeren! 

Meld je aan voor de  ziels-reis waarin ik jou begeleid naar de diepere oorzaak van die onrust in je hoofd, het altijd maar ‘aan staan’ en het vele moeten in je onderbewustzijn.  

 

 

Voor WIE

 • Als je het gevoel hebt dat je altijd ‘aan’ staat. 
   

 • Als je constant aan het piekeren en malen bent over van alles en nog wat.
   

 • Als je je druk maakt over wat een ander vindt.
   

 • Als je telkens opnieuw in de controle schiet en moeite hebt met veranderingen.
   

 • Als je alleen maar beren op de weg ziet en jouw glas altijd halfleeg is.
   

 • Als je constant negatieve gedachtes hebt.
   

 • Als je bang bent en je snel angst voelt.
   

 • Als je problemen groter maakt dan ze in werkelijkheid zijn.
   

 • Als jouw ego sterker is dan je werkelijke gevoel of dat wat er gebeurd.
   

 • Als jij je snel zorgen maakt over jezelf, het leven, een ander.
   

 • Als je van alles moet van jezelf.
   

 • Als jij jezelf te hoge verwachtingen oplegt of een laag zelfbeeld hebt.
   

 • Als je constant taken uitstelt, omdat je hoofd vindt dat iets anders belangrijker is.
   

 • Als je nooit eens rustig kunt zitten of een boek kunt lezen.
   

 • Als je bereid bent om de diepere oorzaak aan te pakken en voorbij je denken durft te kijken naar wat er werkelijk speelt.

Dit is geen visualisatie of meditatie, dit is MAGIC!
 

 • Je bereikt een hogere mate van bewustzijn, je zet je zelfhelende vermogen op scherp en kunt daardoor je onderbewustzijn her-programmeren.
   

 • Jouw oude programmeringen die zorgen voor onrust in je hoofd en je lichaam, het altijd maar aan staan, piekeren en malen wordt verwijderd.
   

 • Je doorbreekt oude overtuigingen en patronen zoals; eerst alles afmaken, voordat je kan ontspannen, beren op de weg zien, altijd van het negatieve en onmogelijke uitgaan. 
   

 • Je gaat je leven op een geheel nieuwe wijze ervaren, er zijn nieuwe mogelijkheden en er is ruimte voor dat wat echt belangrijk is. 
   

 • Je werkt aan je eigen waarde, vergroot je zelfbeeld en je zelfvertrouwen, doordat het negatieve filter wordt verwijderd.
   

 • Je werkt aan rust in je hoofd op celniveau, op de diepste lagen, zodat je het nu ook werkelijk gaat ervaren.
   

 • Je stemt je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam af op rust in het hoofd, zodat je weer de juiste signalen gaat uitzenden en je bewustzijn groeit. 
   

 • Je laad jezelf op en voelt een nieuwe energie stroomt door je lichaam stromen.

NA EEN SESSIE:

Leef jij jouw leven en laat je onverwerkte emoties uit het verleden los

Voel jij je zelfverzekerder en laat je beperkende overtuigingen varen

Weet jij hoe je kunt kiezen voor wat je wél wilt

Ben jij je bewust van oude patronen en waar ze vandaan komen

 

Creëer jij ruimte in je lichaam en kan het zichzelf genezen

 

Verhoog jij jouw frequentie en trek je makkelijker liefde & succes aan

Voel jij je vrijer en creëer je meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen

Ontwikkel jij jouw innerlijke kracht en zul je betere keuzes maken

Versterk je jouw mentale gezondheid en verlicht je daardoor je lichamelijke gezondheid 

Leer je loslaten & ontvangen en leef je van klacht naar vrijheid
 

1O9A9589.jpg

REACTIES NA EEN GROEPSSESSIE:

C54927DC-500D-4FFA-A927-6FC75FD14669_1_201_a.jpeg
56E1579F-8922-4AAE-8444-C101278359FA_1_201_a.jpeg
3339C41C-8296-417C-9D7D-AFBE04B102FE_1_201_a.jpeg
9E637A19-3FD4-4AC2-A138-1E0D071ECD03_1_201_a.jpeg
2F8179DA-CF31-4E99-88C5-27859E4A7304_1_201_a.jpeg
E46FBE58-0076-43CB-A0B5-9321A36BE480_1_201_a.jpeg
BE1BECCA-A843-4C8F-B60C-F914E6A5C9A3_1_201_a.jpeg
1O9A4056-bewerkt.jpgWil je NU kennismaken met mijn energie?

KLIK HIER en koop voor slechts €7,97 de 
AUDIO voor dagelijkse diepe ONTSPANNING!

Of kies voor één van de andere audio's, welke te vinden zijn onder 'shop'

Lees hieronder de veelgestelde vragen.
Logo Laura Transparant.png
bottom of page