L'aura Bewust is aangesloten bij: 

logo-touchofmatrix.png
Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOOR MEER INFO EN TIPS VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es

REVIEWS 2020

Anna, 30 jaar, PDS en onregelmatige cyclus

Een aantal weken terug ben ik bij Laura geweest voor een behandeling. Ik had veel last van mijn darmen (prikkelbaar darm syndroom) en daarnaast een onregelmatige cyclus. 

Ik had dit nog nooit eerder ondergaan en had geen idee wat ik kon verwachten.

Ook vond ik het best spannend, maar Laura is zelf heel ontspannen en nuchter; iets wat mij echt op mijn gemak stelde.

Het was een heel bijzondere ervaring, ik merkte meteen dat er in mijn lichaam van alles gebeurde, dat het meteen aan het werk ging. Hoe, dat weet ik niet, maar het werkte!!

De dagen na de behandeling was ik meer ontspannen. 

Na een aantal weken merk ik dat ik minder last heb van mijn darmen en ook mijn cyclus is beter in balans.         Hengelo, januari 2020

Betsy, 72 jaar, slaapproblemen

Na een onrustig jaar waarin mijn slaapproblemen steeds heftiger werden en ik problemen had met de schildklier en een daarbij behorende overslag in mijn hartslag, heb ik actie ondernomen voor een consult bij Laura. Na 3 'behandelingen' heb ik mijn slaapritme weer te pakken en ben alleen daardoor geweldig opgeknapt. Ook voel ik me een stuk rustiger en ga er vanuit dat de schildklierwerking bij een volgende controle zeker is verbeterd. De rust die ik letterlijk en figuurlijk ervaar is bijzonder fijn!

                                                                                     Eibergen,  februari 2020

Cynthia, 28 jaar, chronische hoofdpijn

Nadat ik 2 jaar geleden de diagnose chronische dagelijkse hoofdpijn kreeg, heb ik al diverse behandelingen en therapeuten geprobeerd. Maar helaas allemaal zonder een positief resultaat. Uiteindelijk heb ik 'de stoute schoenen aangetrokken' en me door Laura laten behandelen. Met de Twentse nuchterheid begon ik aan de behandeling met de gedachte, eerst zien dan geloven..
De dag na de 1e behandeling werd ik wakker zonder hoofdpijn! Voor het eerst in 2 jaar had ik geen hoofdpijn. Ik wist niet wat me overkwam en lag eigenlijk te wachten tot het weer terug zou komen. Maar gelukkig gebeurde dit niet!

Nu na de 3e behandeling gaat het echt de goede kant op en is mijn hoofdpijn zo goed als weg! Dit had ik enkele maanden geleden niet durven dromen!!
Meer energie was ook een wens en dit gaat ook volledig de goede kant op. Ik sport weer meerdere keren in de week en de gezellige momenten met familie en vrienden hoef ik ook niet meer af te zeggen.

Laura is een spontane en energieke meid die volop mee denkt. Zelfs terwijl ze op vakantie is, is ze nog bereid om te helpen!
 

                             Haaksbergen, februari 2020

Rosan, 15 jaar, onzeker

Mijn ervaring bij Laura was erg bijzonder en fijn. Laura is een lieve en warme vrouw waarbij je je gelijk op je gemak voelt! Ook tijdens de behandeling krijg je het gevoel dat je helemaal jezelf kunt zijn en je wordt geaccepteerd. Mijn ervaring en gevoel na de behandeling zijn ook erg positief! Alles waarvoor ik naar Laura kwam: ik ben er nu vanaf en ik voel mij erg opgelucht!
Ik pieker minder, kom meer voor mezelf op, heb meer zelfvertrouwen en ik ben meer mezelf. Ik merk dat ik meer voel en minder denk. Een behandeling bij Laura is dus zeker aan te raden. :)

                                   Enschede, maart 2020

Carla, 57 jaar, Eetstoornis (Boulimia nervosa)

Eigenlijk heb ik het gevoel dat ik alles wel aan kan.
De meeste dingen verlopen ook best volgens plan.
Het zijn de dingen in je hoofd die steeds terugkomen, die doen pijn.
Die mij belemmeren om daar te komen waar ik wil zijn.
Een jarenlange eetstoornis, een groot probleem.
Gelukkig al lang onder controle, maar nooit uit mijn systeem.
Jarenlang was het in mijn leven.
En nu, nu heb ik het dankzij jou een schop onder zijn kont gegeven.
De laatste dagen van mijn allerliefste kanjer, een ware hel.
Een strijd, een gevecht, wilde hij wel?
Deze kanjer, lieve Laura, heeft mij met jou ooit in contact gebracht.
En ik weet zeker dat hij op dit moment heeft gewacht.
Hij heeft jou toen al uitgekozen om mijn eetprobleem en pijn te verdrijven.
Zodat ik met een vrij gevoel mijn boek kan gaan schrijven.

Laura, dankjewel voor je hulp.
Je bent een mooi mens.           
                                           
Eibergen, januari 2020

Erika, onrust en irritaties,

Na 3 behandelingen zoveel rustiger in mijn lijf en mijn hoofd! Veel overtollige ballast en vaste denkpatronen minder. Met een moeder met een alcoholprobleem heb ik me in mijn jeugd veel en vaak aangepast, waardoor ik, eenmaal op mezelf, het nu graag op mijn manier zie gaan. Niet heel fijn misschien voor mijn omgeving. Een voorbeeld: onze lieve, maar pittige puberdochter waar ik regelmatig aanvaringen mee had. Na de behandelingen kan ik dit veel beter handelen. Gelukkig maar, want nu we ivm corona allemaal thuis zijn, was ik zonder de behandelingen gillend gek geworden! En met nog een ‘touch-up op afstand’ kan ik er weer helemaal tegen :-).

                                            Ruurlo, maart 2020

Komt jouw

ervaring hier?

Stuur je review per E-mail!