REVIEWS 2020

Anna, 30 jaar, PDS en onregelmatige cyclus

Een aantal weken terug ben ik bij Laura geweest voor een behandeling. Ik had veel last van mijn darmen (prikkelbaar darm syndroom) en daarnaast een onregelmatige cyclus. 

Ik had dit nog nooit eerder ondergaan en had geen idee wat ik kon verwachten.

Ook vond ik het best spannend, maar Laura is zelf heel ontspannen en nuchter; iets wat mij echt op mijn gemak stelde.

Het was een heel bijzondere ervaring, ik merkte meteen dat er in mijn lichaam van alles gebeurde, dat het meteen aan het werk ging. Hoe, dat weet ik niet, maar het werkte!!

De dagen na de behandeling was ik meer ontspannen. 

Na een aantal weken merk ik dat ik minder last heb van mijn darmen en ook mijn cyclus is beter in balans.         Hengelo, januari 2020

Betsy, 72 jaar, slaapproblemen

Na een onrustig jaar waarin mijn slaapproblemen steeds heftiger werden en ik problemen had met de schildklier en een daarbij behorende overslag in mijn hartslag, heb ik actie ondernomen voor een consult bij Laura. Na 3 'behandelingen' heb ik mijn slaapritme weer te pakken en ben alleen daardoor geweldig opgeknapt. Ook voel ik me een stuk rustiger en ga er vanuit dat de schildklierwerking bij een volgende controle zeker is verbeterd. De rust die ik letterlijk en figuurlijk ervaar is bijzonder fijn!

                                                                                     Eibergen,  februari 2020

Cynthia, 28 jaar, chronische hoofdpijn

Nadat ik 2 jaar geleden de diagnose chronische dagelijkse hoofdpijn kreeg, heb ik al diverse behandelingen en therapeuten geprobeerd. Maar helaas allemaal zonder een positief resultaat. Uiteindelijk heb ik 'de stoute schoenen aangetrokken' en me door Laura laten behandelen. Met de Twentse nuchterheid begon ik aan de behandeling met de gedachte, eerst zien dan geloven..
De dag na de 1e behandeling werd ik wakker zonder hoofdpijn! Voor het eerst in 2 jaar had ik geen hoofdpijn. Ik wist niet wat me overkwam en lag eigenlijk te wachten tot het weer terug zou komen. Maar gelukkig gebeurde dit niet!

Nu na de 3e behandeling gaat het echt de goede kant op en is mijn hoofdpijn zo goed als weg! Dit had ik enkele maanden geleden niet durven dromen!!
Meer energie was ook een wens en dit gaat ook volledig de goede kant op. Ik sport weer meerdere keren in de week en de gezellige momenten met familie en vrienden hoef ik ook niet meer af te zeggen.

Laura is een spontane en energieke meid die volop mee denkt. Zelfs terwijl ze op vakantie is, is ze nog bereid om te helpen!
 

                             Haaksbergen, februari 2020

Christi, 30 jaar, onderneemster

Wat ik allereerst heel fijn vind aan Laura is dat ze echt zichzelf meeneemt tijdens de behandeling. Dat maakt het vertrouwt, ontspannen en spontaan en dat is een fijne basis voor een behandeling.
Laat ik het zo zeggen; ze neemt het aardse stuk volledig mee in de ontdekking van het spirituele stuk, waardoor alles mooi in balans is.
Daarnaast is Laura ook een ondernemer, die graag groeit en in balans is. Althans dat is mijn vermoeden. Als ondernemer vind ik dat ook een pluspunt. Ze weet hoe het is om je eigen bedrijf te runnen en dat het daarvoor belangrijk is vrij te zijn van blokkades. Zodat jij en je creativiteit kunnen stromen en daarmee automatisch ook je bedrijf. Alles is tenslotte 1, toch?
Na een behandeling vond ik mijn allereerste betalende klant in mijn inbox en dat is geen toeval. 

Ik ben vrij van blokkades en daarmee trek ik betalende klanten en succes in mijn onderneming aan.       Hengelo. april 2020

Carla, 57 jaar, Eetstoornis (Boulimia nervosa)

Eigenlijk heb ik het gevoel dat ik alles wel aan kan.
De meeste dingen verlopen ook best volgens plan.
Het zijn de dingen in je hoofd die steeds terugkomen, die doen pijn.
Die mij belemmeren om daar te komen waar ik wil zijn.
Een jarenlange eetstoornis, een groot probleem.
Gelukkig al lang onder controle, maar nooit uit mijn systeem.
Jarenlang was het in mijn leven.
En nu, nu heb ik het dankzij jou een schop onder zijn kont gegeven.
De laatste dagen van mijn allerliefste kanjer, een ware hel.
Een strijd, een gevecht, wilde hij wel?
Deze kanjer, lieve Laura, heeft mij met jou ooit in contact gebracht.
En ik weet zeker dat hij op dit moment heeft gewacht.
Hij heeft jou toen al uitgekozen om mijn eetprobleem en pijn te verdrijven.
Zodat ik met een vrij gevoel mijn boek kan gaan schrijven.

Laura, dankjewel voor je hulp.
Je bent een mooi mens.           
                                           
Eibergen, januari 2020

Erika, onrust en irritaties,

Na 3 behandelingen zoveel rustiger in mijn lijf en mijn hoofd! Veel overtollige ballast en vaste denkpatronen minder. Met een moeder met een alcoholprobleem heb ik me in mijn jeugd veel en vaak aangepast, waardoor ik, eenmaal op mezelf, het nu graag op mijn manier zie gaan. Niet heel fijn misschien voor mijn omgeving. Een voorbeeld: onze lieve, maar pittige puberdochter waar ik regelmatig aanvaringen mee had. Na de behandelingen kan ik dit veel beter handelen. Gelukkig maar, want nu we ivm corona allemaal thuis zijn, was ik zonder de behandelingen gillend gek geworden! En met nog een ‘touch-up op afstand’ kan ik er weer helemaal tegen :-).

                                            Ruurlo, maart 2020

Rosan, 15 jaar, onzeker

Mijn ervaring bij Laura was erg bijzonder en fijn. Laura is een lieve en warme vrouw waarbij je je gelijk op je gemak voelt! Ook tijdens de behandeling krijg je het gevoel dat je helemaal jezelf kunt zijn en je wordt geaccepteerd. Mijn ervaring en gevoel na de behandeling zijn ook erg positief! Alles waarvoor ik naar Laura kwam: ik ben er nu vanaf en ik voel mij erg opgelucht!
Ik pieker minder, kom meer voor mezelf op, heb meer zelfvertrouwen en ik ben meer mezelf. Ik merk dat ik meer voel en minder denk. Een behandeling bij Laura is dus zeker aan te raden. :)

                                   Enschede, maart 2020

Lisa, 32 jaar, menstruatie klachten
Na de geboorte van mijn zoontje (nu 1,5 jr geleden) had ik voortdurend menstruatieklachten. Na slechts 1 behandeling bij Laura heb ik én veel minder pijnklachten, maar ook weer mijn oude  en regelmatige cyclus terug. Geen idee hoe, maar het werkt!
                               Haaksbergen, april 2020

Gezin 2 jonge kinderen, complete verandering
Sinds je mijn partner behandeld hebt, snurkt hij niet meer als hij op z’n zij ligt en slaap ik ook weer lekker.

Mijn zoon gaat, na de afstemming die je hebt gemaakt, rustiger in en uit bed. Hij heeft nu ook al 3x op het potje gepoept, terwijl hij dat eerst niet wilde. (Wel in ruil voor een sticker, maar hoe fijn is dat!)
Ook laat ik hem nu nog bewuster helpen bij de verzorging van zijn broertje zoals je aangaf in de afstemming. Luier openmaken, hapjes brood geven, soms de fles laten geven, spuugdoekjes of knuffels laten pakken. Je ziet hem daardoor groeien.

Sinds de huisreiniging voel ik me een stuk energieker en heb ik niet meer het idee dat ik leeggezogen wordt. En.. Sinds de behandeling is de verkramping bij mijn schouderbladen helemaal weg.
Wat een fijne resultaten!             
                                           
Hengelo, mei 2020

Renee, slijmbeursontsteking, slaapstoornis
Nadat ik vijf maanden last had van slijmbeursontstekingen in beide schouders en medicijnen, injectie en fysiotherapie niet het gewenste resultaat hadden, ben ik bij Laura terecht gekomen.
Na de eerste healing op afstand waren de volgende dag de pijnklachten compleet verdwenen. Ik ben daarna de schouders volop weer gaan belasten. Rechts keerden
de klachten enigszins terug. Na de tweede sessie is ook daar de klacht verdwenen.
Ook mijn slaapstoornis, sinds de overgang is grotendeels verholpen.
Mijn verzoek om mij te kunnen helpen met gewicht te verliezen is nog aan de gang.
Ik sta compleet versteld van de resultaten die zijn bereikt en mijn sceptische houding is omgeslagen in groot vertrouwen in deze behandeling.
Ik ben Laura zeer dankbaar.     
                                             
Almelo, mei 2020

Carina, 33 jaar, nek- en schouderklachten

Wat een bijzondere ervaring is een behandeling van Laura, en dat op afstand! Ik heb lang getwijfeld om contact op te nemen maar ik ben heel erg blij dat ik het heb gedaan!

Na jaren last te hebben van nek en schouderklachten, die doormiddel van fysio wel minder werd maar toch steeds terugkeerde, is nu zoveel minder! En alles wat de behandeling naar boven bracht en werd losgelaten heeft me zoveel rust en ontspanning gegeven!

Laura geeft je gelijk een vertrouwd gevoel en ondanks dat het heel gek is wat je overkomt tijdens een behandeling keek ik al uit naar de volgende! Ik heb er vertrouwen in dat mijn klachten nog verder zullen afnemen!

Bedankt Laura voor deze fijne ervaring. Hoe je het doet, geen idee, maar dat het werkt is een feit.         
Haaksbergen, mei 2020

Francis, longfibrose,
Een paar maanden geleden kwam ik via mijn zus bij Laura.
Al snel voelde ik mij op mijn gemak bij haar.
Ik kwam voor mijn longen, maar eerst moest er in mijn hoofd nog wat gebeuren/opruimen.
Het was een openbaring, zeker de dagen daarna. Ik voelde mij goed en zelfverzekerd. Nu een paar maanden later is dat gevoel er nog steeds.
De tweede keer ging Laura mijn longen behandelen.
Het heeft mij zeker goed gedaan.
Dank je wel Laura en als ik je nog eens nodig mocht hebben dan weet ik jou zeker te vinden.
Een aanrader!!!
Lieve groetjes..                           
Ommen, mei 2020                                 

Nina, 26 jaar, onzekerheid
Na mijn sessies bij Laura pieker ik veel minder en voel ik mij meer ontspannen. Ik heb meer zelfvertrouwen en ervaar daardoor op verschillende gebieden in mijn leven positieve resultaten. Zo neem ik besluiten op mijn werk en in relaties met meer zekerheid en twijfel ik hier achteraf niet meer over. 

                                                                Amsterdam, mei 2020

Onno, 64 jaar
Laura was deels stagiaire en deels collega toen we diepergaande gesprekken hadden over de verschijnselen die we zagen bij de klanten/patiënten in de praktijk.
We wisten allebei dat we meer konden betekenen door anders te communiceren en handelen. Er is echt veel meer dan meetbaar gevonden kan worden.

Het leuke contact bleef; ook nadat we beiden een nieuwe weg waren ingeslagen en op andere werkplekken hadden geprobeerd een goede ondersteuning te bieden aan onze medemens. Door omstandigheden geleid had ik mij al in een zelfstandige praktijk gevestigd en Laura kwam haar plannen met mij doorspreken; en ik ben heel blij dat ze de stap naar zelfstandig werken met haar passie en gave heeft doorgezet!

In de eerst weken van de start heb ik me bij haar aangemeld, omdat ik nog met veel dingen aan het worstelen was. Een schokkend ongeval had mij een ernstige belemmering geleverd, en na veel therapie bleven er oncontroleerbare beperkingen achter in mijn lijf en hoofd. Gevoelsmatig wist ik dat ik met haar daarover kon praten en dat zij mij kon helpen verder te komen door op een totaal andere manier daarmee om te gaan.

De eerste sessie was al meteen een bevrijdende ervaring, waarover wij allebei heel erg positief geladen en opgetogen waren. De tweede sessie ging nog dieper in op mijn mentale rem en ik liep vrolijk en vrijer bewegend bij haar vandaan. Mijn vrouw was uiterst verbaasd over mijn opluchting en de bewegingsvrijheid. Dankjewel Lau!

In de derde sessie zijn we aan de gang gegaan met wat verder nog door mijn onderbewuste werd aangegeven, en ook die sessie was heel bevrijdende en verlossend. In de weken erna heb ik meermalen een bevrijdende glimlach in mijn gezicht voelen ontstaan, alsof ik weer even contact had.

Ik hoop van harte dat mensen het contact zoeken en er voor openstaan, want Laura kan echt nieuwe richtingen aangeven en barrières helpen verlagen en verdwijnen.
Laura is een prachtig mens met bijzondere gaven, en verdient het vertrouwen dat ze de energie die ze heeft positief voor jullie inzet.

De weg die zij helpt vinden is heel bevrijdend!

                                                             Almelo, mei 2020

Natascha, 17 jaar, hoofdpijn
Wat een aparte ervaring, het beviel mij heel positief na 3 behandeling ben ik van mijn hoofdpijn af waar ik al jaren mee gelopen heb. Onbegrijpelijk hoe het werkt maar het is zeker een aanrader.

                   Neede, mei 2020

Jur, 17 jaar, chronische verkoudheid,
Ik kwam naar Laura met een chronische verkoudheid en al na twee behandelingen is de verkoudheid opgelost. Zelfs een andere klacht is weg gegaan in die behandelingen.

Geweldig dat dit heeft gewerkt. Echt een aanrader.
                Borculo, juni 2020

Saskia, 27 jaar, Migraine
Een paar weken geleden werd ik door een vriendin geattendeerd op de hulp van Laura voor mijn migraine. Zonder verwachting stapte ik in het proces, een beetje zenuwachtig wel.
Wat een bijzondere ervaring was dit, de manier waarop Laura contact maakt met jou is heel bijzonder en onbeschrijfelijk. Ik ben naar Laura gegaan voor mijn migraine klachten, in het begin van de sessies werd mijn migraine heel heftig, maar Laura begeleid je super goed en houdt altijd vinger aan de pols. Dit vond ik heel fijn aan de sessies bij Laura. Mijn laatste sessie heb ik gehad en nu heb ik al een tijd een vrij hoofd :). Erg blij ben ik met Laura en ik kan haar aan iedereen aanraden.
Ga er open in en laat je verrassen! 
                                   
Amsterdam, juni 2020

Sascha, 47 jaar, hoofdpijn en vermoeidheid
Ik loop al meer dan 15 jaar met veel hoofdpijn, vermoeidheid en stemmingswisselingen wat naar mijn weten toch ontstaan is na een eierstokontsteking en dat heeft mijn leven de afgelopen jaren behoorlijk bepaald, ik kan zelfs geen 40 uur werken daar ik daar de fut niet voor heb.
Mij werd Laura aanbevolen door een kennis van mij en daar ik een hele waslijst aan specialisten heb gehad sta ik overal voor open. Als het maar weggaat, en ik mijn leven weer kan oppakken. Laura ervaar ik als een heel meelevend persoon en ze houdt zelfs contact tussen de sessies door, waarin ze af en toe even vraagt hoe het met je gaat. Dat vind ik heel prettig.

Nu heb ik een aantal sessies gehad en heb wel het idee dat het wat voor mij doet, alleen durf ik nog niet met volle teugen te zeggen dat ik mij goed voel en dat ik alles weer aan kan. Ik ben bang dat het toch wat langer gaat duren.

Laura mag helaas op dit moment niets voor mij doen en het lichaam moet zelf verder genezen. Dat is mooi maar ik zou zelf graag nog wel meer sessies willen, totdat ik echt afscheid kan nemen van mijn  jarenlange strijd tegen de hoofdpijn

en het verdriet wat daar uit voortvloeit.  Hoe zou het toch zijn als ik echt weer gewoon zou mogen leven zonder beperkingen... Oooh wat zou ik dat graag willen. En ik hoop echt dat Laura die stappen met mij verder gaat maken.
                                             Hoofddorp, juni 2020

Mariska, 49 jaar, Luisterkind
Heel erg bedankt voor je afstemming.

Ik heb het vandaag nogmaals gelezen en kreeg tranen in mijn ogen. Je slaat de spijker op z'n kop! Heel goed om het geschreven te zien en dat je er ideeën, suggesties en tips bijgeeft. Dat is wederom heel praktisch en waar ik juist zo'n behoefte aan heb.

Dus dit is voor mij goud waard!
                  Enschede, juni 2020

Christi, ongemakkelijk gevoel thuis en slecht slapen
De ochtend voordat Laura mijn huis reinigde voelde ik me al veel lichter. Dat is sindsdien gebleven. Ik voel me veel meer thuis in mijn huis. Waar ik hiervoor 'weg wilde en niet thuis wilde zijn', wil ik oprecht 'graag thuis zijn' nu. Het voelt fijn en licht! 
                                                Hengelo, juni 2020

Dinie, resultaten na een jaar
Een jaar geleden heb ik mijn 1ste TOM behandeling gehad. Daarna volgenden er nog een aantal behandelingen. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Er is veel gebeurd in dat jaar!! Heb ook veel kunnen loslaten. Mijn zelfvertrouwen is terug, schildklier functie verbeterd en gestopt met roken!! Voel mij vrijer en geniet meer. Laura ook jou heb ik zien groeien in dat jaar!! Je doet je werk vanuit je hart!! Hoop dat je nog vele mensen mag helpen!
                                     
Haarlo, juni 2020

Vivian, migraine
Laura, vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik al een bijzondere klik. Een bijzonder fijne welteverstaan! Telkens als ik nu een hulpvraag heb kan ik bij jou terecht. Zelfs op jouw vrije zondag, en door het tijdverschil met Australië komt dat goed uit.

Ik ga op bed liggen en zoals de vorige keren stel jij mij direct op mijn gemak. Dit keer bestel ik een ontspannen hoofd, vanwege migraine die ineens wel erg lang bleef aanhouden. Dat we in mijn systeem soms zoveel generaties terug gaan blijf ik bijzonder vinden, maar het werkt! Ook in een eerder levensjaar ontdek jij dat ik erg onzeker was en dat kropte zich allemaal op in mijn rechter schouderblad, precies waar ik al een aantal weken last van heb en mijn partner kreeg het niet weg gemasseerd. Uiteráárd dacht ik hier niet meer aan toen jij vroeg of ik nog ergens anders pijn had en ik alleen dat ontspannen hoofd bestelde. Ondertussen voelen mijn armen alsof ze "heel ver weg" als een kruis in elkaar liggen, terwijl ik weet dat ze gewoon recht naast mijn lichaam liggen.

Fantastisch dat je ook nog even mijn knieën onder de aandacht brengt en ik denk "ja die rechter knie zit een beetje vast ofzo?" en ja hóór, één seconde later benoem je hardop dat je graag mijn rechter knie los maakt. Ik glimlach...
Mijn zenuwstelsel wordt nog even optimaal in balans gebracht, waardoor ik alles in mijn lichaam voel tintelen en ik als het ware met mijn lichaam lager lijk te liggen dan mijn armen. Alsof ik in een warm bad lig, heerlijk! Zo ontspannen voel ik me dus en ik gun iedereen dit gevoel!
Dan kletsen we nog even na en merk ik op dat ik allemaal lichtflitsjes zie in mijn donkere kamer. Alsof er een oude film wordt gedraaid, de energie weer goed door mijn hoofd stroomt. Mooi.....
Thanks again, Lau!

                                       Australië, juni 2020


Komt jouw

ervaring hier?

Stuur je review per E-mail!

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es