top of page

ENERGETISCHE HUISREINIGING EN AARDSTRALEN

Interieur

Heb je het gevoel dat je niet alleen bent in huis? Of voel je, zodra je thuis komt spanning of emoties opkomen? Dit kan te maken hebben met energetische trillingen. Deze kunnen onder andere slaapproblemen veroorzaken of ervoor zorgen dat je lichaam vermoeid aanvoelt. Ik kan ervoor zorgen dat de woning of ruimte weer volledig in balans wordt gebracht, zodat het harmonisch aanvoelt.
Een energetische huisreiniging kan plaatsvinden vanaf mijn praktijk of op de locatie.

Ook aardstralen, zoals wateraders en leylijnen kunnen hiervan de oorzaak zijn. Aardstralen zijn van nature licht radio actief. Deze kunnen veel lichamelijke klachten geven, zoals spier- en gewrichtspijn, vermoeidheid of slecht slapen. Door langdurig te leven op aardstralen wordt het immuunsysteem en zenuwstelsel zwakker, wat zich uiteindelijk kan uiten in ziekte. Een kenmerk hiervan is dat een therapie of behandeling niet of maar heel kort werkt.
Het in kaart brengen van de stralingen gebeurt op de locatie. Met mijn wichelroede zoek ik de verschillende stralingen op en geef ik advies over het eventueel verplaatsen van een bed.

Kinderen kunnen ook reageren op energetische trillingen, zij zijn zelfs gevoeliger dan volwassenen. Heeft jouw kind slaapproblemen of andere ongemakken, het harmoniseren van de energie in huis of verplaatsen van de speelplek kan de oplossing zijn!    

Wil je meer weten over de aardstraling bij jou thuis of een energetische huisreiniging aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.  

HUISDIEREN

Vaak zien we aan ons huisdier of het zich goed voelt of niet. Je merkt het aan gedrag of je ziet aan de manier van bewegen of ze pijn hebben. Onbewust kunnen zich processen afspelen, waardoor ze lichamelijk klachten hebben of bijzonder gedrag vertonen.

 

Doordat ik energetisch verbinding maak met het dier kunnen (oude) blokkades losgelaten worden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor verandering. Dit kan veel verheldering geven voor het dier, maar ook het baasje. De behandeling van een dier kan op afstand plaatsvinden, wel heb ik een (digitale) foto nodig zodat ik verbinding kan maken. Ook wil ik weten wat de precieze klachten zijn qua gedrag of beweging. Samen bespreken we wat de wens is voor het dier. 

 

Tijdens de behandeling kan het zijn dat het dier ontspannen gaat liggen of een vreemde beweging maakt. Het is eveneens mogelijk dat je niks merkt. Vertrouw erop dat er altijd wat gebeurd. 

 

Dieren kunnen net als mensen reageren op trillingen van aardstralen. Deze negatieve trilling geeft lichamelijke klachten in spieren en/of gewrichten. Wanneer het dier er vermoeid of slap uitziet kan ook dit een oorzaak zijn. Vaak zie je het pas ontstaan na een aantal jaren. Het gaat hier voornamelijk om koeien, paarden en honden. Katten zoeken juist aardstralen op en liggen daar het liefst. 

 

Bij koeien hebben aardstralen veelal invloed op de klieren, de klauwen en het kalveren verloopt vaak niet optimaal. Het kan ook zijn dat koeien niet de melkrobot in willen, hiervan kunnen aardstralen de oorzaak zijn.

DSC04899 (2).JPG
1O9A3806.jpg

Wil je een behandeling voor je (huis)dier? 
Neem dan contact met me op! 
 

Logo Laura Transparant.png
bottom of page