top of page

REVIEWS 2022

Susanne, MS, 15 jaar gebruik van een rolstoel

Tijdens onze laatste behandeling, waarin je je bij mij richtte op “weer op eigen benen staan”, voelde ik al dat er ineens na jaren afwezigheid en afgescheidenheid weer warmte en energie in mijn benen stroomde. Zo bijzonder! 

Ook na de behandeling is het alleen maar beter gegaan! Zo goed zelfs dat ik al snel steeds steviger op mijn benen kwam te staan. En weer ben gaan lopen! Weliswaar met rolator (als hulp voor mijn evenwicht) maar ik ben hier al ZO blij mee. Ik heb, al na een paar weken na onze behandeling, voor het allereerst naast onze dochter, die begin januari 12 jaar wordt, buiten kunnen lopen. Ik schiet weer vol terwijl ik dit naar je schrijf.  

Eerder durfde ik je er nog niet over te schrijven. Mijn benadering was positief, maar merkte wel dat mijn vertrouwen ook weer moest groeien en ook het durven te geloven dat het zou blijven, ook de volgende ochtend als ik weer wakker wordt. Durfde er nog niet teveel woorden aan te geven uit angst dat het ook zo weer weg zou zijn. 

Nu we in de tijd wat verder zijn, en het nog steeds zo goed gaat, durf ik je het te vertellen. Dagelijks loop ik nu met de rolator buiten, samen met de hond, mijn spierkracht is ondertussen ook weer toegenomen. Mijn benen kunnen me steeds beter weer dragen. En een tijdje geleden heb ik dan ook symbolisch afscheid genomen van de rolstoel. Hij stond nog in huis maar merkte dat ik er soms dan uit gewoonte (na 15 jaar hem nodig gehad te hebben is dat niet heel raar haha) in ging zitten.  En als je er gedachteloos in gaat zitten, je toch gaat gebruiken. Maar dat voelde niet meer goed. Ik heb toen met een ritueel, een lach en een traan, mijn dank ook uitgesproken en symbolisch afscheid genomen. Voelde zo bevrijdend! 

Ook het anders te benaderen en formuleren, zoals te zeggen “mijn zenuwen zijn uit balans” heeft zoveel andere energie gebracht. 

Vanuit mijn hart: Dank je wel lieve Laura, woorden schieten te kort om je te bedanken. Je hebt zo mijn leven veranderd! En zoveel kwaliteit teruggegeven aan mijn leven. Tranen rollen over mijn wangen… Dank je lieve Laura…

Lisanne, controle en onrust
 

Ik vond het leuk om toch nog even een terugkoppeling te geven van onze sessies, want de veranderingen zijn al goed merkbaar.

 

Als eerste de kerstdagen: 2 dagen had ik familie bij mij op bezoek, normaal gesproken een enorme trigger om alles te willen controleren, vaak gepaard met geschreeuw en minimaal 1 huilbui. Maar niet dit jaar, ik heb echt voor het eerst sinds jaren gewoon genoten van het samenzijn. Zelfs mijn vriend zei op een gegeven moment, wat ben jij ontspannen.

 

Verder voel ik me lichter bij alles wat ik doe. Voorheen had ik altijd ontzettend medelijden met mezelf als ik het huishouden deed. Gedachten als 'pfff ik doe al alles en moet ik ook nog eens de was opvouwen, de vaatwasser doen etc.' en daar had ik het oprecht best zwaar mee hahaha. Nu doe ik 3 keer zo veel op een dag en het voelt zo makkelijk.

Ik zie het ook als bewijs in mijn schermtijd van mijn Iphone, die is gehalveerd! Dus veel minder nutteloos door Instagram scrollen, wat ik heel fijn vind.

 

Ja en als laatste, niet heel verbazingwekkend, maar doordat ik me zo ontspannen voel is het hier thuis ook veel gezelliger. Met de kinderen gaat alles gemakkelijk en ze zijn heel vrolijk en ook tussen mij en mijn vriend, we kunnen weer veel meer lachen met elkaar.

 

Ik ben tot nu toe heel blij met de resultaten. Heel erg bedankt!

En waarschijnlijk tot ziens in een groepssessie 😉

Bert van der Veen, 63, vele klachten en overgewicht
 

Ik loop al meer dan 35 jaar bij de fysio voor verschillende klachten en via hen kwam ik bij Laura terecht. Darmproblemen, stoma, artrose, rugklachten, 3 heup operaties en ga zo maar door. Medicatie en antibiotica houden me op de been, maar ik blijf veel problemen en pijn houden. 

 

Tijdens mijn eerste ontmoeting met Laura wist ze precies waar de pijn zat. Ze kon exact de plaatsen aan wijzen waar de problemen weg kwamen. Mijn eerste ervaringen waren waanzinnig!

 

In die tijd was ik ook heel erg emotioneel en kende mijzelf niet meer terug. Ik heb dagen gehad dat ik geen zin meer in het leven had en dat meen ik echt. 

 

Tijdens de staande behandeling en het balanceren van mijn lichaam ging ik echt van voor naar achteren en van links naar rechts. Laura was zo sterk dat ze mij tegen kon houden en opvangen. Ook zag ik tijdens deze behandeling, zwarte stippen op een wit vlak, rood, groen en blauw licht, het veranderde als ze blokkades losliet.  

 

De allereerste keer bij Laura op de grond kreeg ik al een heel ander gevoel in mijn rug, dat begon wat te zeuren. Laura merkte het op legde haar hand op de pijnlijke plek, klikte een keer met haar vingers en weg was de pijn. 
Laura kon mij dingen over mijn verleden vertellen die ze nooit kon weten, maar ze wist het. 

 

De eerste dag na de sessie had ik meer pijn, maar de dagen erna werd het steeds minder. Ik heb zelfs de pijnmedicatie al deels kunnen afbouwen. 

De 3e behandeling was heel bijzonder, ik kreeg weer pijn in de rug en Laura hielp mij met haar gouden handen direct van de pijn af. Deze keer was ik echt in hogere sferen. 

 

Inmiddels ben ik weer een heel ander mens, vrolijk, veel minder pijn, kan makkelijker bewegen en heb over de dag veel meer energie. 

Wat de artsen in het ziekenhuis niet voor elkaar kregen, kreeg Laura wel voor elkaar! 

 

Binnenkort pak ik de therapie weer op en voor dit jaar heb ik weer een aantal afspraken met Laura staan en verheug mij er nu al op. Laura maakt waar wat ze zegt en doet en ik weet zeker dat Laura nog heel veel mensen gaat helpen. Ik wens haar dan ook alle kracht en energie toe om dit te kunnen blijven doen. Ik heb respect voor haar en vraag ook elke dag om haar kracht en energie. Lieve Laura, bedankt voor alles en tot snel!

Vervolg sessies februari '22; inmiddels al 10 kilo kwijt en nog altijd minder pijn. 

Tanja, onzeker en rugpijn
 

Ik voel me zoveel beter na de sessies met jou, mijn rugpijn is gewoon bijna weg! Het is echt maar heel zelden dat ik nog pijnstillers neem.

Ook hoe ik nu in het leven sta, het is zo'n verademing vergeleken met voordat ik jou kende! Zoveel rust en vertrouwen heb ik over me gekregen. 

Volgende week ga ik met de online sessie meedoen, heb er zo'n zin in! Ik voel dat het al wat bij mij in beweging zet! Zo bijzonder dit allemaal, ik ben zo blij!

Dankbaar dat ik je ontmoet heb!
 

Moeder - zoon 8 maand, gebroken nachten
 

Na 5 maanden lang gebroken nachten te hebben gehad werd ik door een vriendin gewezen op de Instagram pagina van Laura. Vanaf de eerste behandeling merkte ik al gelijk verschil. Mijn zoontje sliep gelijk een stuk rustiger, maar na een paar weken leken wij terug te vallen in een oud patroon. Een tweede tweede en derde behandeling volgde, en na wat aanpassingen in zijn kamer slaapt hij inmiddels stuk rustiger en dieper. Hij wordt de laatste nachten alleen nog wakker voor een schone luier en een fles. Eindelijk na bijna 8 maanden heb ik weer een beetje normale nachten. Zo dankbaar.

 

Dankjewel Laura voor al je hulp!

Merle, 25 jaar, onrust/zelfvertrouwen/nekpijn en hoofdpijn

 

De afgelopen weken ben ik 3 keer bij Laura geweest en wat was dit een bijzondere ervaring! Naast dat de online groepsessie mij al veel gebracht had keek ik enorm uit naar de behandeling bij Laura in de praktijk.
 

Na mijn tweede sessie bij Laura ervaarde ik een soort innerlijke rust en had ik meer zelfvertrouwen. Ik stond in bepaalde situaties verbaasd van mezelf. Ook in mijn omgeving kreeg ik te horen dat mensen iets anders aan mij zagen, zonder dat zij wisten dat ik bij Laura was geweest.

 

Daarnaast heb ik al een aantal maanden last van nekpijn/hoofdpijn. De derde sessie heb ik gisteren gehad en mijn nek voelt al veel meer ontspannen. Wat ik zo bijzonder vind, is dat ik ook echt voel dat mijn lichaam bezig is met mijn nek. Tijdens de sessie voelde ik namelijk lichte druk in mijn nek en bewogen er wat spiertjes. Ook nu voel ik af en toe nog spiertjes bewegen op de plek waar ik nekpijn had.
 

Het is moeilijk om in woorden te omschrijven wat je ervaart tijdens de behandelingen maar het is heel bijzonder en ik het raad het zeker iedereen aan!

Ik vind het ontzettend fijn dat Laura mij heeft kunnen helpen met mijn wensen maar tegelijkertijd ga ik de behandelingen ook missen omdat het zo'n mooie ervaring was!

Bert, 62, jarenlange rugklachten


Ik heb zoveel losgelaten, in de 3 behandelingen bij Laura. Al jaren doe ik aan healing, familieopstellingen e.d. maar dit is ongekend! 

Ik voel me heel happy. JOY!!!

Mijn rug is veel gezonder!

Voel me lichamelijk en geestelijk veel meer in balans.

Ben ook heel veel angsten kwijtgeraakt .

En ik weet en voel weer dat ik goed genoeg ben.

En hou weer veel meer van mezelf.

 

Denk vaak aan je en ben erg dankbaar dat ik je heb ontmoet. Zo blij mee!!

Marloes, zelfacceptatie, goed genoeg zijn

 

Al zolang ik me kan herinneren voel ik me niet goed genoeg, kijk ik op tegen anderen en ben ik er van overtuigd dat wanneer mensen me 'echt' kennen ze niet meer met me om willen gaan. Als gevolg daarvan voel ik me al een jaar heel slecht en besloot ik me bij Laura aan te melden. Het werd óf Laura, óf antidepressiva.

 

Ik voelde me ongelukkig, constant verdrietig en somber en ik kon niet meer lachen. Ik leefde in constante spanning en voelde me geblokkeerd. Ik kon me niet voorstellen hoe ik de komende tien jaar zou overleven. Ik mailde Laura dat ik me weer vrolijk wilde voelen en de energie in mijn voelen stromen en zin hebben in het leven. 

 

In de sessies zijn we bezig gegaan met zelfvertrouwen, zelfacceptatie en vooral met goed genoeg zijn. Na drie sessies is er zoveel gebeurd. Ik heb zoveel rust in mijn lijf en voel me verbonden met mezelf. Voorheen kon ik alleen maar piekeren en in mijn hoofd zitten en nu zijn mijn gedachten veel minder aanwezig. Ik overzie het weer, ben weer vrolijk en bruis van de energie. Ik voel me goed genoeg en heb zelfvertrouwen dat ik alles aankan. En dat geeft zoveel rust en vreugde dat ik langzaam maar zeker mezelf weer terugvind. Ontzettend bedankt voor de intense ervaring!

Milou, 31, angst rondom gezondheid, weinig energie, weinig verbinding met lichaam

Echt bizar wat er kan veranderen in drie sessies. Ik had heel veel angst op het vertrouwen van mijn lichaam, mijn energie level, het in mijn lichaam komen en dankzij Laura hebben wij de blokkades rondom dit thema opgeruimd. Ik merkte tussen de sessies al veel verschillen, ik was niet meer continu bezig met heb ik wel genoeg energie (wat een verademing), voelde me meer geaard en in mijn lichaam, wat vrij nieuw voor mij was en ik kon de supermarkt in lopen zonder wankel te worden van alle energieën, maar gewoon in mijn eigen lichaam en bubbel.

Elke sessie gingen wij een laagje dieper. In 1 sessie laat je ook echt veel los, wat ik echt bevrijden vond omdat ik weleens eerder healing sessies had gedaan maar dat was telkens 1 klein stukje en bij Laura in 1 sessie alles rondom dat thema. Wat ik ook fijn vond, is dat ze nuchter is, humor heeft, ook telkens zegt het mag licht en makkelijk, waardoor je zelf ook meer naar het positieve gaat kijken en elk stapje gaat vieren. Ik ben heel benieuwd hoe het de komende maanden zich gaat ontwikkelen.

 

Ik gun iedereen een Laura , want na deze 3 sessies heb ik zelf ervaren dat het makkelijk en licht kan zijn! ❤️

Irma

 

Ik ben echt onder de indruk hoeveel energie je kan opruimen in 1 sessie. Laat staan wat het doet na drie sessies. Je hielp mij goed te doorgronden wat de achtergrond was van mijn oorspronkelijke vraag en doordat jij benoemde waar bij mij spanning zat in mijn lijf werd ik me daar ook ineens bewust van. Een mooi concreet bewijs van onze connectie. Het leren kiezen is nog steeds wel een punt van aandacht voor mij, maar ik voel me wel een stuk lichter na je sessies. Dat is al veel winst en voor de laatste stukken kom ik binnenkort bij je terug.

Kim, 39, onrust en angst

De drie sessies van Laura hebben mij veel gebracht. Voor de sessies voelde ik me onrustig, wanhopig en angstig. Ik voelde me gevangen en klem zitten, wilde m'n baan opzeggen en een eigen bedrijf starten maar liep telkens tegen een muur op. Wat heel frustrerend was.

Na de behandelingen ontstond er meer vertrouwen en vooral ontspanning en rust in mn hoofd. Alles in me geeft aan om nog even in deze baan te blijven en dat ik mag vertrouwen dat er goed voor me gezorgd wordt. Sindsdien heb ik meer plezier in mn werk en heb ik naast rust ook meer energie gekregen. In plaats van chaos en paniek kan ik weer luisteren naar de zachte stem die aangeeft wat goed voor me is.

 

Dank je wel Laura voor wat je doet!! 

Laura bewust
bottom of page