KINDEREN

Kinderen zijn erg gevoelig, ze pikken veel op van hun ouders/verzorgers en natuurlijk ontvangen ze ook diverse prikkels op school. Dit kan stress en spanning geven in hun lijf. Deze stress en spanning kan je terugzien in angstige, verdrietige, boze, drukke, hoog gevoelige, of bijvoorbeeld teruggetrokken kinderen. Het is ook mogelijk dat spanning zich uit in lichamelijk klachten zoals; buikpijn, hoofdpijn, vaak verkouden.

In de eerste jaren zijn kinderen nauw verbonden met hun ouders. Datgene wat ouders meemaken aan stress, ruzie en spanningen, maar ook liefde, geluk en blijdschap, wordt onbewust doorgegeven aan het kind. Deze situaties staan dan vervolgens ook op zijn/haar harde schijf.

Een behandeling van kinderen werkt op dezelfde manier als bij volwassenen. Ik maak energetisch verbinding met het kind, maar nu op een speelse manier. Baby's of hele jonge kinderen behandel ik op afstand of via één van de ouders.

Kinderen hebben een rijke fantasie en kunnen zich vaak goed inleven. Eenmaal verbinding gaan we luisteren naar het lichaam van het kind en kunnen we blokkades of trauma’s opruimen. Ook dit gebeurd weer op een speelse manier, waarbij we gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld Bob de Bouwer of Superman. Elke superheld is welkom!

Door de fantasie en het inlevend vermogen van kinderen zie je vaak na 2  behandelingen al resultaat. Ze kijken helderder uit de ogen of reageren anders. Hoe fijn is het dat jouw kind weer lekker in zijn/haar vel zit, daar doen we het voor!

 

 

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es