L'aura Bewust is aangesloten bij: 

logo-touchofmatrix.png
Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOOR MEER INFO EN TIPS VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es

BINNENKORT ook 
LUISTERKIND afstemmingen!

PRAKTIJK is GEOPEND, ook AFSTAND behandelingen mogelijk!

WELKOM, JE HEBT DE EERSTE STAP NAAR ZELFHELING GEZET!

Ken je dat, die altijd zeurende pijn in je onderrug? Of die stijve nek en pijnlijke schouders? Het voelt zwaar, je wordt er moe van. Misschien ben je al meerdere keren bij de fysiotherapeut geweest, maar helaas heeft het toch niet het gewenste resultaat zoals je zou wensen.
 

Of heb je vaak last van je darmen? Je hebt al verschillende voedingsadviezen opgevolgd, maar zonder voldoende resultaat. Je darmen blijven onrustig of gespannen en de moed zakt in je schoenen. Je weet al bijna niet meer anders dan dat je last hebt.

 

Inmiddels heb je misschien wel het gevoel dat je lichaam je in de steek laat, alsof je er geen controle over hebt. Het maakt je onzeker en je weet niet goed wat je nog kunt doen.

 

Klachten kunnen een heel andere oorzaak hebben dan jij denkt! Lichamelijke klachten ontstaan vaak door stress, dat weet jij ook… Maar klachten kunnen ook ontstaan door een heftige gebeurtenis van vroeger en die hebben we allemaal meegemaakt. Denk bijvoorbeeld aan; een ruzie, een ongeluk, een relatiebreuk of wat voor jou ook impact heeft gehad. Vaak weet je het niet eens meer, maar toch zit het 'trauma' opgeslagen in je systeem. Dit noemen we het onderbewuste. 

 

Je lichaam gaat na een tijdje reageren als je er niks mee doet, er ontstaat ongemak. Dit kan van alles zijn; fysieke klachten, emotioneel of mentaal. Ik help je graag, zodat jouw lichaam zichzelf weer kan helen en jij klachtenvrij verder kunt.

 

Heb ik je interesse gewekt? Kijk dan verder op mijn website of maak een afspraak.

 

IK ZIE JOU ALS GEHEEL...

IN DE PRAKTIJK

HOE WERKT HET

VOOR WIE

BEHANDELING

INDICATIES

We pakken de oorzaak aan van je klacht in het onderbewuste. Door bewustwording halen we alle oude informatie  weg. Zodat de energie weer gaat stromen en je lichaam uiteindelijk kan helen.

Iedereen die toe is aan verandering  en verder wil kijken dan alleen de reguliere geneeskunde. Behandelingen zijn er voor volwassenen, kinderen en dieren.

Een behandeling start met een intakegesprek. Samen bepalen we jouw wens. Bijvoorbeeld een vrije nek of een gezonde schouder. 
Tijdens een behandeling zetten we alles letterlijk in beweging. 

Van recente klachten tot chronische klachten. In je gewrichten, je organen of iets met je hormonen? 
Angst, onzekerheid of vermoeidheid? Het is tijd om er wat aan te doen, als je er vanaf wilt!

REACTIES VAN CLIËNTEN

"Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben in het reguliere en alternatieve circuit ben ik bij Laura terecht gekomen. Na 3 behandelingen heb ik eindelijk afscheid kunnen nemen van mijn vermoeidheid..lees meer"

Patricia, 38 jaar

"Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben in het reguliere en alternatieve circuit ben ik bij Laura terecht gekomen. Na 3 behandelingen heb ik eindelijk afscheid kunnen nemen van mijn vermoeidheid..lees meer"

Orion, 28 jaar

"Gisteren heb je mij aan een nieuw leven geholpen. 12 jaar heb ik maar half (of nog minder) kunnen functioneren. Volgens mijn medisch dossier heb ik nog maar 15% mobiliteit in mijn nek en na een behandeling van jou ben ik..lees meer"

Rosan, 15 jaar

"Alles waarvoor ik naar Laura kwam: ik ben er nu vanaf en ik voel mij erg opgelucht! Ik pieker minder, kom meer voor mezelf op, heb meer zelfvertrouwen en ik ben meer mezelf. Ik merk dat ik meer voel en minder denk..lees meer"

TIJD VOOR ZELFHELING

Ben jij bereid om nu echt afscheid te nemen van je klachten?

Ongeacht wat specialisten ook hebben gezegd, jij voelt dat het beter kan?

 

Dan ben je hier aan het juiste adres! 

 

Samen gaan we aan de slag en zetten we het zelfhelend vermogen van jouw lichaam in. Gun jezelf weer een optimale kwaliteit van leven en maak vandaag nog een afspraak. 
Je bent welkom in 
mijn praktijk in Enschede.