WELKOM, je hebt de eerste stap naar ZELFHELING gezet. 

VOLGENDE
ONLINE

GROEPSSESSIE
MA 13 december 2021 

20:00 uur

1O9A9111.jpg

Ken je dat, die altijd zeurende pijn in je onderrug? Of die stijve nek en pijnlijke schouders? Het voelt zwaar, je wordt er moe van. Je hebt misschien al een aantal fysiotherapie behandelingen gehad. 

Of heb je vaak last van je darmen? Je hebt al verschillende voedingsadviezen opgevolgd, maar zonder voldoende resultaat. Je darmen blijven onrustig of gespannen en de moed zakt in je schoenen. Je weet al bijna niet meer anders dan dat je last hebt.

 

Misschien heb je eerst in de reguliere geneeskunde de oplossing gezocht, maar stel dat dit niet het gewenste resultaat geeft. Immers met medicatie je klachten onderdrukken is niet altijd de beste oplossing.
 

Inmiddels heb je misschien wel het gevoel dat je lichaam je in de steek laat, alsof je er geen controle over hebt. Het maakt je onzeker en je weet niet goed wat je nog kunt doen.

 

Klachten kunnen een heel andere oorzaak hebben dan jij denkt! Lichamelijke klachten ontstaan vaak door stress, dat weet jij ook… Maar klachten kunnen ook ontstaan door opgekropte emoties, of een heftige gebeurtenis van vroeger en die hebben we allemaal meegemaakt. Denk bijvoorbeeld aan; je geboorte, een ruzie, een ongeluk, een relatiebreuk of wat voor jou ook impact heeft gehad. Vaak weet je het niet eens meer, maar toch zit het 'trauma' opgeslagen in je systeem. Dit noemen we het onderbewustzijn. In je onderbewustzijn ligt ook alle informatie opgeslagen van je ouders en voorouders, maar ook vanuit vorige levens. Allemaal ballast die jou in de weg zit en klachten gaat geven.

 

Je lichaam gaat na een tijdje reageren als je hier niets mee doet, er ontstaat ongemak. Dit kan van alles zijn; fysieke klachten, emotioneel of mentaal. Ik begeleid je graag naar je onderbewustzijn, zodat jij deze ballast kunt opruimen. Jouw lichaam is instaat zichzelf daardoor weer te kunnen helen zodat jij klachtenvrij verder kunt.

Misschien heb je al vaker op alternatieve wijze hulp gehad en heb je al vele stappen gezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar merk je dat het niet voldoende is. Het gevoel dat je niet bij de kern komt. Dan is dit echt iets voor jou! In mijn behandelingen bereik je een diepere bewustzijnslaag, daar waar je wonderen kunt ervaren

We gaan samen op reis door jouw systeem en de blokkades loslaten die jou op dit moment in de weg zitten. Ik voel met je mee, jij hoeft je alleen maar over te geven en ervaart een diepe ontspanning.

 

Heb ik je interesse gewekt? Kijk dan verder op mijn website of maak een afspraak.

2021

EEN JAAR VAN...

 750+
1-1 
behandelingen

400+ deelnemers aan de online groepssessie
51% boekt een vervolg behandeling na een traject

IN DE PRAKTIJK

HOE WERKT HET

We pakken de klacht aan bij de wortel, in het onderbewustzijn, op een diepe bewustzijnslaag. Door middel van energie en spraak halen we alle oude informatie weg. Zo ontstaat er werkelijk ruimte voor verandering en de energie kan weer optimaal stromen, waardoor je lichaam zichzelf kan helen.

VOOR WIE

Iedereen die toe is aan verandering of genezing  en verder wil kijken dan alleen de reguliere geneeskunde. Je bent je bewust van je (lichamelijke) klachten en staat open om er op een andere manier naar te kijken. Jij wilt de diepte in, op zoek naar de kern. Behandelingen zijn er voor baby's, kinderen en volwassenen. 

BEHANDELING

Het beste resultaat wordt behaald bij minimaal 3 behandelingen, zodat we meerdere lagen en blokkades  kunnen opruimen. Behandelingen vinden plaats in de praktijk of op afstand. Een behandeling start met een intakegesprek. Samen bepalen we jouw wens.
Tijdens een behandeling kom je soms letterlijk in beweging. 

INDICATIES

Van recente klachten tot chronische klachten. In je gewrichten, je organen of iets met je hormonen? 
Angst, onzekerheid of vermoeidheid? Je hebt al van alles geprobeerd, zonder het gewenste resultaat? Dan is het zeker de moeite waard om mijn behandelingen eens te komen ervaren. 
Ook als je op spiritueel niveau wilt groeien! 

REACTIES VAN CLIËNTEN

"Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben in het reguliere en alternatieve circuit ben ik bij Laura terecht gekomen. Na 3 behandelingen heb ik eindelijk afscheid kunnen nemen van mijn vermoeidheid..lees meer"

Laure, 26 jaar

"Ik heb de behandelingen bij Laura als zeer bijzonder en krachtig ervaren. Laura heeft veel kennis, werkt met passie en een zekere nuchterheid. Mijn nek en schouder klachten bestaan al 2 jaar en verschillende behandelingen hebben onvoldoende resultaat opgeleverd. De "lading" achter mijn klachten is letterlijk opgeruimd. Daardoor voel ik me energieker..lees meer"

Lindsay, 25 jaar

"Sinds mijn tiende jaar ben ik astmatisch en mijn klachten werden alleen maar erger. Twee jaar geleden heb ik mijn leefstijl omgegooid waardoor ik mij fitter voelde, maar deed ademen nog vaak zeer. Laura heeft in drie sessies mijn longen vrij gemaakt en meer energie gegeven. Zou het zeker aanraden om een afspraak te plannen, want de resultaten zijn verbluffend! Ik voel me..lees meer"

Susan, 32 jaar

"Ik kwam vorig jaar bij je met een kinderwens die maar niet vervuld werd... Ik zocht rust en vertrouwen om elke maand weer met de teleurstelling van 'weer niet' om te gaan. Hoe lastig ook, daar heb jij me enorm bij geholpen. Om vertrouwen te houden in die wens, ook jij voelde dat het goed kwam. 

En daar was dan afgelopen november die positieve test..lees meer"

TIJD VOOR ZELFHELING

Ben jij bereid om echt afscheid te nemen van je klachten?

Dan is het NU tijd voor verandering!
Je wilt graag verder kijken dan alleen de reguliere zorg en staat open voor een alternatieve behandelmethode.
Met als resultaat; een optimaal functionerend lichaam. 
Van pijnklachten naar ontspanning, van moe naar volop energie, van onzeker naar vertrouwen, van angst naar vrijheid!

 

Reguliere behandelingen kunnen ook versterkt worden door energetische ondersteuning.
 

Samen gaan we aan de slag en zetten we het zelfhelend vermogen van jouw lichaam in. Gun jezelf weer een optimale kwaliteit van leven, zet die tweede stap en maak vandaag nog een afspraak! 

 

Wil je direct de kracht van zelfheling ervaren? Doe dan mee met de maandelijkse online groepssessie of koop de audio voor diepe ontspanning. 

Meer informatie over mijn 1-op-1 behandelingen is te vinden bij mijn aanbod

Je bent welkom in mijn praktijk in Enschede of kies voor afstand behandelingen.

1O9A9589.jpg
IK KIES VOOR VERANDERING!

Maandelijks een krachtige online groepssessie!
Klik hier voor meer informatie!

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA @LAURA_BEWUST

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
Wil je direct kennis maken met mijn energie?
Blue Headphones

En geniet voor slechts €7,97 van een diepe ontspanning!

L' aura Bewust Enschede