PRAKTIJK is GEOPEND, ook AFSTAND behandelingen mogelijk!

WELKOM, JE HEBT DE EERSTE STAP NAAR ZELFHELING GEZET!

Ken je dat, die altijd zeurende pijn in je onderrug? Of die stijve nek en pijnlijke schouders? Het voelt zwaar, je wordt er moe van. Misschien ben je al meerdere keren bij de fysiotherapeut geweest, maar helaas heeft het toch niet het gewenste resultaat zoals je zou wensen.
 

Of heb je vaak last van je darmen? Je hebt al verschillende voedingsadviezen opgevolgd, maar zonder voldoende resultaat. Je darmen blijven onrustig of gespannen en de moed zakt in je schoenen. Je weet al bijna niet meer anders dan dat je last hebt.

 

Inmiddels heb je misschien wel het gevoel dat je lichaam je in de steek laat, alsof je er geen controle over hebt. Het maakt je onzeker en je weet niet goed wat je nog kunt doen.

 

Klachten kunnen een heel andere oorzaak hebben dan jij denkt! Lichamelijke klachten ontstaan vaak door stress, dat weet jij ook… Maar klachten kunnen ook ontstaan door een heftige gebeurtenis van vroeger en die hebben we allemaal meegemaakt. Denk bijvoorbeeld aan; een ruzie, een ongeluk, een relatiebreuk of wat voor jou ook impact heeft gehad. Vaak weet je het niet eens meer, maar toch zit het 'trauma' opgeslagen in je systeem. Dit noemen we het onderbewustzijn. 

 

Je lichaam gaat na een tijdje reageren als je er niks mee doet, er ontstaat ongemak. Dit kan van alles zijn; fysieke klachten, emotioneel of mentaal. Ik help je graag, zodat jouw lichaam zichzelf weer kan helen en jij klachtenvrij verder kunt.

 

Heb ik je interesse gewekt? Kijk dan verder op mijn website of maak een afspraak.

 

IK ZIE JOU ALS GEHEEL...

2020

EEN JAAR VAN...

260+

CLIENTEN

750+

BEHANDELINGEN

97%

TEVREDEN

IN DE PRAKTIJK

HOE WERKT HET

We pakken de klacht aan bij de wortel, in het onderbewustzijn. Door middel van energie en spraak halen we alle oude informatie  weg. Zodat er ruimte ontstaat voor verandering en de energie weer gaat stromen, waardoor je lichaam zichzelf kan helen.

VOOR WIE

Iedereen die toe is aan verandering of genezing  en verder wil kijken dan alleen de reguliere geneeskunde. Je bent je bewust van je (lichamelijke) klachten en staat open om er op een andere manier naar te kijken. Behandelingen zijn er voor baby's, kinderen en volwassenen. 

BEHANDELING

Het beste resultaat wordt behaald bij minimaal 3 behandelingen, zodat we meerdere lagen en blokkades  kunnen opruimen. Behandelingen vinden plaats in de praktijk of op afstand. Een behandeling start met een intakegesprek. Samen bepalen we jouw wens.
Tijdens een behandeling kom je soms letterlijk in beweging. 

INDICATIES

Van recente klachten tot chronische klachten. In je gewrichten, je organen of iets met je hormonen? 
Angst, onzekerheid of vermoeidheid? Je hebt al van alles geprobeerd, zonder het gewenste resultaat? Dan is het zeker de moeite waard om mijn behandelingen eens te komen ervaren. 

REACTIES VAN CLIËNTEN

"Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben in het reguliere en alternatieve circuit ben ik bij Laura terecht gekomen. Na 3 behandelingen heb ik eindelijk afscheid kunnen nemen van mijn vermoeidheid..lees meer"

Sandy, 43 jaar

"Al maanden veel last van heup klachten die mijn zover belemmerden dat ik er al vele fysio behandelingen voor ondergaan heb. Al jaren nekklachten en hoofdpijn.

En zelf werkzaam in reguliere zorg... Een wonderbaarlijke ervaring later.. Na 1 behandeling geen nekklachten meer! Sceptisch als ik ben..lees meer"

Danielle, 32 jaar

"Sinds mijn 23e heb ik last van een zeer onregelmatige cyclus, zo onregelmatig dat ik 4 weken vloeide en 1 week niet. Totdat ik bij Laura kwam. Ik heb 3 behandelingen gehad en tot op heden is het een normale cyclus die +/- 4 dagen duurt!! Wat een verlichting is dit..lees meer"

Mandy, 26 jaar

"Na lang twijfelen mij er toch aan gewaagd om een keer naar Laura te gaan. Na één behandeling merkte ik al een wereld van verschil, één behandeling deed meer dan alle hulp vier maand geleden! Wat een rust in mijn hoofd, het was niet te geloven..lees meer"

TIJD VOOR ZELFHELING

Ben jij bereid om echt afscheid te nemen van je klachten?

Dan is het NU tijd voor verandering!
Je wilt graag verder kijken dan alleen de reguliere zorg en staat open voor een alternatieve behandelmethode.
Met als resultaat; een optimaal functionerend lichaam. 
Van pijnklachten naar ontspanning, van moe naar volop energie, van onzeker naar vertrouwen, van angst naar vrijheid!

 

Reguliere behandelingen kunnen ook versterkt worden door energetische ondersteuning.
 

Samen gaan we aan de slag en zetten we het zelfhelend vermogen van jouw lichaam in. Gun jezelf weer een optimale kwaliteit van leven, zet die tweede stap en maak vandaag nog een afspraak! 

Je bent welkom in 
mijn praktijk in Enschede of kies voor afstand behandelingen.

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es