BEWUST MET LAURA

Online groepssessie

smartmockups_ky2w92b0.png

Iedere maand geef ik een online groepssessie!

Je kunt deze volgen via je computer of telefoon vanuit je eigen huis. 

1O9A5074.jpg

HOE WERKT HET?

Tijdens de online groepssessies kun je maandelijks een stukje opschonen van jouw harde schijf, jouw onderbewustzijn. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en helen. Je zult merken dat het starten met zelfheling direct zorgt voor ontspanning, meer rust en een vrij gevoel. Hoe fijn is dat!
 

Nu denk je misschien, fijn Laura, maar hoe werkt dat dan?

 

Middels de bewustzijn methode Touch of Matrix kun je verbinding maken met het magische Veld (het internet) en jouw onderbewustzijn. Het geeft je de mogelijkheid om jouw onderbewustzijn op te schonen en je te ontdoen van oude blokkades, overtuigingen en patronen. Daarna kun je jezelf vullen met nieuwe informatie uit dat krachtige Veld, je krijgt letterlijk een nieuwe download. 

Heb je al van alles gedaan om van je schouder- of nekpijn af te komen, of heb je al uren gemediteerd voor rust in je hoofd zonder resultaat? Misschien heb je al meerdere keren een coach gehad voor wat helderheid en kiezen voor jezelf, maar is het nog niet gelukt?

Dat komt omdat de oorzaak van je 'probleem' nog in je onderbewustzijn ligt opgeslagen en die wortel moet er eerst uit. Zo ontstaat er pas ruimte voor het aanmaken van nieuwe informatie en nieuwe patronen. Denk aan ontspanning, rust, een gezond orgaan, soepele spieren, optimaal immuunsysteem, maar ook zelfvertrouwen, dankbaarheid en vrijheid.

Ik begeleid jou tijdens de groepssessie en maak je bewust van wat je WEL wilt in je leven. We gaan op DNA en celniveau veranderingen aanbrengen. We werken met een hoge mate van bewustzijn door de kracht van het collectief. Ik zorg er in de groepssessies voor dat jij deze mate van bewustzijn bereikt en in die leegte terecht komt waar de veranderingen gaan plaatsvinden. Ik zet letterlijk jouw zelfhelend vermogen aan! 
 

Door op deze manier met jezelf aan de slag te gaan, ga je je eigen frequentie verhogen. Alles bestaat uit energie en elke energie heeft weer zijn eigen frequentie. Angst en pijn hebben bijvoorbeeld een lage frequentie en liefde en dankbaarheid een veel hogere. Je voelt je hier ook veel prettiger bij! 

 

Door ruimte te maken, wordt het pas echt mogelijk om je te gaan verbinden aan een hogere frequentie. Door het oude los te laten, kun je werkelijk kiezen voor iets nieuws. Dus wil jij jezelf ontwikkelen én helen? Begin dan nu met opruimen in je onderbewustzijn!

Meld je hier direct aan voor de eerstvolgende online groepssessie!
 

(Elke 2e maandag van de maand, met naderhand de opname die nog t/m vrijdag te beluisteren is)

"Het enige wat jij hoeft te doen is bewust kiezen voor verandering!"

VOOR WIE IS HET?

Iedereen die zichzelf vanuit de kern wil ontwikkelen! Je bent ervan overtuigd dat je jezelf kunt helen en bent klaar voor een nieuwe laag.

 

Ook als je een 1-op-1 behandelingen hebt gevolgd is dit een goede aanvulling. 


Je hoeft er niets voor te kunnen en zeker niet spiritueel te zijn, het is juist heel nuchter en toegankelijk. 
Als Twentse dame geef ik in de behandeling alle instructies en jij hoeft het alleen maar te laten gebeuren, je lichaam doet de rest. 

 

Dus ben je op zoek naar een makkelijke manier om jezelf te ontwikkelen en te bevrijden, dan heb je hem nu gevonden! 

VOOR WIE MISSCHIEN:

* Als je zwanger bent
* Als je bloeddruk medicatie gebruikt 
* Als je 
anti-depressiva gebruikt 
* Als je 
slaapmedicatie gebruikt

 

Neem eerst even contact met me op!

"Wat een update voor de computer doet, doet een online groepssessie voor jou!"

woman-3509143_1920.jpg

THEMA'S

Elke maand staat er een nieuw thema op het programma. Je kunt aan elk thema deelnemen. Iedereen heeft altijd een raakvlak met het thema, zelfs als je het bewust even niet weet. Je bent je namelijke maar van 5% bewust van wat je doet, maar de meeste thema's liggen onbewust opgeslagen, dit is maar liefst 95% van ons handelen.

Hoe meer je gaat opruimen in je onderbewustzijn, hoe meer ruimte je maakt voor nieuwe wensen en patronen. 

Dus ruim je elke maand weer een stukje van een nieuwe laag op dan creëer je steeds meer van het pure, gezonde en vrije leven wat jij voor je ziet! 

Ook als je al 1-1 sessies bij me hebt gepland of hebt gevolgd is het verstandig om de groepssessies mee te pakken, je brengt je energie hiermee in beweging en gaat tijdens de 1-1 sessies direct weer een stukje dieper. Jij en jouw lichaam herkennen mijn energie en weten al wat er gaat gebeuren. 

Houd mijn website of social media kanalen in de gaten voor het maandelijkse thema! 

Alle informatie over de volgende online groepssessie vind je hieronder.

Eerst volgende

Maandag avond
 

14 februari 2022* 

20:00 - 21:30 uur

€ 69

❤️Geef jezelf of je partner dit voor Valentijnsdag cadeau en ervaar samen de kracht jouw zelfhelende vermogen!❤️

* Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan alsnog aan! 
Er wordt een opname gemaakt die nog t/m de
vrijdag erna te volgen is!

Dit is geen vervanging van de reguliere geneeskunde, wel een goede aanvulling!

THEMA

- ZELFACCEPTATIE -

 

Heb jij weleens het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Vergelijk jij jezelf geregeld met anderen om je heen?

Grote kans dat jij jezelf niet accepteert en dus eigenlijk die (kinds)delen van jezelf afwijst! 

Zelfacceptatie is voor de meeste mensen één van de grootste uitdagingen, maar waarom?

Dat komt doordat we vanuit het collectief zo ontzettend graag door anderen geaccepteerd willen worden. We zijn bang voor afwijzing vanwege onze minder ‘fraaie’ kanten, het heeft allemaal te maken met dat jij (onbewust) jezelf niet accepteert zoals je bent! Zelfafwijzing leidt uiteindelijk tot zelfdestructief gedrag en zie je vaak terug in verslavingen. 

Hierdoor heb je snel het gevoel dat je iets verkeerd hebt gedaan, je trekt je vaak dingen persoonlijk aan, jij vindt jezelf dom, je hebt een negatief zelfbeeld, jij vindt jezelf niet mooi genoeg, je bent snel onzeker of twijfelt over van alles. Je ontwikkelt een coping mechanisme en zoekt naar een manier om deze gevoelens niet te hoeven voelen.

 

Pas wanneer jij de verbinding met jezelf hersteld en deze gevoelens aan gaat, is er ruimte om te zijn wie je werkelijk bent en kun je onvoorwaardelijke liefde gaan ervaren.
 

We hebben het voor onze overleving altijd nodig gehad om ergens bij te horen. Verbinding is nodig om te overleven, dat is zo’n diepe basisbehoefte, dat we altijd alert zijn op het gevaar dat we ergens niet bij te horen of niet geaccepteerd worden.

Nu we in een maatschappij leven waarin we onszelf continu met anderen vergelijken, wordt je zelfacceptatie keer op keer op de proef gesteld.

 

Er zijn in ons hoofd altijd wel mensen die gelukkiger, slimmer, grappiger of aantrekkelijker zijn, maar is dat wel zo? Waar al die innerlijke dialogen uiteindelijk over gaan is; wil en kan ik mezelf accepteren zoals ik ben? 
Met al mijn leuke én minder leuke eigenschappen, de onzekerheid die ik af en toe voel, het korte lontje of die moedervlek in mijn gezicht?


Velen van ons denken dat écht geluk in de dingen buiten onszelf te vinden is, niets is echter minder waar. Echt authentiek geluk begint bij jezelf en dan vooral bij hoe jij jezelf ziet!
 

Als jij je kunt verbinden met jou ware zelf, met wie jij bent, wat je doet, hoe je eruitziet en hoe je je gedraagt, wordt je focus op de buiten wereld minder. Je gaat het geluk en de liefde in jezelf terugvinden.
 

En dat is precies wat we gaan doen in deze online groepssessie. Jij gaat alle (kinds)delen van jezelf (weer) accepteren, je leert opnieuw van jezelf houden en voed jezelf van binnenuit met liefde en geluk.

 

​Dit is echt iets voor jou als je op zoek bent naar een behandeling/healing die voorbijgaat aan het denken en transformeert op zielsniveau, vanuit generatielijnen, vorige levens en het huidige leven!

Voor WIE

 • Je hebt steeds behoefte aan bevestiging vanuit je omgeving en maakt je druk over wat een ander ergens van vindt. 
   

 • In jouw ogen doe je het nooit goed genoeg en moet het altijd beter.​
   

 • Je hebt het gevoel dat je niet gezien of gehoord wordt, je bent altijd het 5e rad aan de wagen. 
   

 • Je vindt jezelf niet leuk, mooi of aardig genoeg.
   

 •  Je bent snel teleurgesteld in jezelf. 
   

 •  Je hebt het gevoel dat je de verbinding met jezelf even helemaal kwijt bent.
   

 • Als je moeite hebt om jezelf liefde te geven en nog meer moeite hebt om liefde te ontvangen. 
   

 • Als je het gevoel hebt dat je er altijd alleen voor staat of op de tweede plaats komt.
   

 • Als je moeite hebt om je lichaam te accepteren of jezelf aan te kijken in de spiegel. 
   

 • Je vindt het lastig om iets positiefs over jezelf te zeggen of überhaupt over jezelf te praten. 
   

 • Als je twijfelt over iedere keuze en maar blijft malen in je hoofd. 
   

 • Als je gevoelig bent voor verslavingen zoals; eten, alcohol, roken etc. 
   

 •  Als het niet lekker stroomt in je leven (of je business) en je telkens hobbels tegenkomt.
   

 • Als je moeite hebt met het aangaan en onderhouden van relaties, vriendschappen of andere verbindingen. 
   

 •  Als je warm wordt van; zelfheling, frequenties, transformatie op celniveau, spiritualiteit, zelfontwikkeling en lichaamsbewustzijn, dan is dit je kans!

WAT

Dit is geen visualisatie of meditatie, dit is MAGIC!
 

* Je bereikt een hogere mate van bewustzijn, maakt verbinding met het magische Veld en je zet je zelfhelende vermogen op scherp.

* We werken aan de diepere betekenis van jouw (energetische) blokkades op zielsniveau, zodat je ze kunt helen en je jezelf weer kunt accepteren op alle vlakken.

* Je ruimte oude blokkades, gebeurtenissen en situaties op waarin jij jezelf (onbewust) hebt  afgewezen, zodat er ruimte ontstaat voor zelfacceptatie.

 

* Je verbind je opnieuw met al je (kinds)delen, zodat alle eigenschappen van jou er in liefde weer mogen zijn. 

 

* Je gaat emoties, destructieve gedachten, overtuigingen en oude patronen over jezelf loslaten zodat jij jezelf weer kunt liefhebben. 

 

*Je gaat al je oude hartzeer loslaten, je hart openen en de verbinding met jezelf herstellen.  

 

* Je herinnert je weer die liefdevolle zelf, die je vanuit je ziel al bent!

 

* Je voedt jezelf met liefde en geluk van binnenuit, zodat je het niet meer vanuit je omgeving verlangt. 

 

* Je zet jezelf op nummer 1 en voelt je goed genoeg zoals je bent. 

 

* Je voelt direct meer zelfvertrouwen, maakt gemakkelijk keuzes en staat weer in je kracht. 

 

* Je kiest bewust voor flow in je leven (en je business) en zorgt dat het weer stroomt.  

 

* Je geeft hiermee ook direct een boost aan je relatie of andere vriendschappen en verbindingen met mensen uit je omgeving. 

* Als jij jezelf weer kunt accepteren zoals je bent, kan een ander dat ook beter en zal de liefde van beide kanten gemakkelijker stromen.  ❤️

NA EEN SESSIE:

Leef jij jouw leven en laat je onverwerkte emoties uit het verleden los

Voel jij je zelfverzekerder en laat je beperkende overtuigingen varen

Weet jij hoe je kunt kiezen voor wat je wél wilt

Wordt jij je bewust van oude patronen en waar ze vandaan komen

 

Creëer jij ruimte in je lichaam en kan het zichzelf genezen

 

Verhoog jij jouw frequentie en trek je makkelijker liefde & succes aan

Voel jij je vrijer en creëer je meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen

Ontwikkel jij jouw innerlijke kracht en zul je betere keuzes maken

Versterk je jouw mentale gezondheid en verlicht je daardoor je lichamelijke gezondheid 

Leer je loslaten & ontvangen en leef je van klacht naar vrijheid
 

1O9A9589.jpg

REACTIES NA EEN GROEPSSESSIE:

BE1BECCA-A843-4C8F-B60C-F914E6A5C9A3_1_201_a.jpeg
2F8179DA-CF31-4E99-88C5-27859E4A7304_1_201_a.jpeg
IMG_3749.jpg
0C166840-9E5A-411F-A0DD-F49F331CFC1D_1_2
56E1579F-8922-4AAE-8444-C101278359FA_1_201_a.jpeg
9E637A19-3FD4-4AC2-A138-1E0D071ECD03_1_201_a.jpeg
CC2E6AE4-BEA0-47CE-8E6C-C3C95E72B9A7_1_2
1B15EEC1-A959-4634-8428-E518A8DFF586_1_2
2E51EFD4-2881-42ED-873D-71359A4721BC_1_201_a.jpeg
166D1C49-3FA2-4E05-B2C5-D2411A153D4B_1_201_a.jpeg
C54927DC-500D-4FFA-A927-6FC75FD14669_1_201_a.jpeg
IMG_6132.jpg
E46FBE58-0076-43CB-A0B5-9321A36BE480_1_201_a.jpeg
1O9A9146.jpgWil je NU kennismaken met mijn energie?

KLIK HIER en koop voor slechts €7,97 de 
AUDIO voor dagelijkse diepe ONTSPANNING!

Lees hieronder de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een online groepssessie?


De online groepsessie is opgedeeld in verschillende fasen en duurt gemiddeld 75 tot 90 minuten. Voorbereiding:
Allereerst logt iedereen in via Zoom en staan de camara's aan of uit, wat jij prettig vindt en de microfoons zijn uit. We wachten totdat iedereen zich heeft aangemeld en we starten om 20:00. Er wordt niet met elkaar gepraat. Zorg dat je comfortabel ligt en niet gestoord wordt. Introductie:
De sessie start met een korte introductie. Ik vertel je wat je kunt verwachten tijdens de online groepssessie en wat het thema van de avond inhoud. Ook begeleid ik je met het bewustworden rondom jouw wens of doel. Na de introductie doet iedereen de camera aan, zodat ik je kan zien en goed verbinding kan houden met jou en de rest van de deelnemers. We gaan van start en je sluit je ogen. We beginnen met een korte bewustwordingoefening zodat je alles van de dag loslaat. Iedereen komt in een ontspannen staat, in de leegte, het onderbewustzijn. Dit is de plek waar de veranderingen gaan plaatsvinden. Sessie:
Ik begeleid je via mijn stem en de kracht van de universele energie tijdens de sessie. Je gaat nu je oude blokkades en patronen opruimen. Door de kracht van de groep en jouw zelfhelend vermogen komt er veel los. We doen een grote schoonmaak in de diepere lagen. Nadat alles is opgeschoond gaan we de ontstane ruimte in je onderbewustzijn vullen met nieuwe informatie. Met informatie bedoel ik datgene wat jij nodig hebt om jouw wens of doel te bereiken. We zorgen ervoor dat jouw systeem zichzelf gaat helen op de plekken waar het voor jou nodig is. Afsluiting:
Na de sessie krijg je nog een paar minuten de tijd om 'terug' te komen. Je opent je ogen en voelt nog even na. Je bent eerst misschien verwonderd of wat in verwarring, maar je voelt ook een diepe ontspanning, meer rust en een bevrijd gevoel. Nazorg: Ik geef je nog een aantal tips en adviezen mee, zodat je het beste resultaat uit de sessie haalt. Hierna sluiten we af en logt iedereen uit. Audio opname;
De live sessie wordt opgenomen. Je ontvang dinsdags na de sessie de nazorgmail met de link naar de opname. Deze opname is zeker zo krachtig als de live sessie. Dus kun je er niet live bij zijn, geef je dan alsnog op.
Hoe lang duurt een online groepssessie?


Een online groepssessie duurt 75 tot maximaal 90 minuten.
Moet ik iets voorbereiden?


Nee, maar het is fijn om je bewust te zijn van je ongemak. Je kunt een aantal dagen voor de sessie hier even bewust bij stilstaan. Zodat je weet wat je graag wilt veranderen en misschien ook al wel wat je dan zou wensen. Tijdens de sessie begeleid ik je bij het formuleren van een positieve wens of doel, het is dus niet per se nodig dat je zelf iets voorbereid.
Wat ervaar ik tijdens een sessie?


Tijdens een online groepssessie kan het zijn dat je wat tintelingen of stroming voelt in je lichaam. Ook kan het zijn dat je beelden of kleuren ziet, maar dit hoeft niet. In sommige gevallen komt het lichaam lichtjes in beweging, je laat letterlijk los. Ook als je niets voelt of ziet, gebeurt er toch wat in je onderbewustzijn. De energie stroomt altijd en voor iedereen.
Ik weet niet precies waar ik aan wil werken, is dat erg?


Nee, je kunt het thema van de online groepssessie volgen. Je hoeft het niet precies te weten, jouw lichaam weet altijd wat jij nu het meest nodig hebt. Tijdens de online groepssessie geef ik altijd wat voorbeelden van een wens of doel waar je op kunt focussen.
Hoe kies ik waar ik aan wil werken?


Je kunt op verschillende manieren kiezen waar je aan wilt werken. Emotie:
Je werkt bijvoorbeeld aand e hand van een emotie die je in de weg zit, denk aan: boosheid, verdriet, angst, schuld of schaamte. Als één van deze emoties vaak tot uiting komt, is dit een teken dat deze nog niet voldoende is verwerkt. Je kunt jezelf afvragen; 'welke emotiie heb ik vroeger veel ervaren?', 'Bij uiting van welke emotie reageer ik extreem emotioneel?'. Als je dit helder hebt brengt jouw lichaam je in een online sessie naar het moment van ontstaan en kun je het helen. Pijn:
Het kan ook zijn dat een orgaan of gewricht in je lichaam wat aandacht nodig heeft. Je ervaart dit als pijn of ongemak, het functioneert niet zoals je wenst. Denk aan darmklachten, gewrichtsklachten, hoofdpijn, spierspanningen, longproblemen enz. Ook dit kan zijn oorsprong hebben in een oud trauma of onverwerkte emotie. Bedenk je vooraf wat je graag zou willen bereiken, dus een gezond orgaan of optimaal functionerend gewricht. Tijdens een online sessie brengt jouw onderbewustzijn je naar de plek van het trauma of de emotie en kun je het helen. Er zullen ook sessies zijn gericht op het fysieke lichaam.

Beperkende overtuiging:
Het kan ook zijn dat er een beperkende overtuiging in de weg zit, waar je je bewust van bent geworden. Bijvoorbeeld: 'Het moet altijd perfect', of 'Ik ben niet goed genoeg', of 'Ik moet altijd zorgen voor een ander'.
Deze beperkende overtuiging vindt zijn oorsprong in een onverwerkte emotie, ergens heb jij dit voor waarheid aangenomen. Hoe zou het zijn dat je kiest voor een nieuwe overtuiging die je beter past. In de online groepssessie ruim je de oude overtuiging op en maak je plaats voor de nieuwe. Beperkend gedrag:
Misschien loop je tegen je eigen beperkende gedrag aan en wil je daar graag vanaf. Bijvoorbeeld: dat je snel boos wordt, je snel emotioneel bent en moet huilen, dat je je zorgen maakt, je snel onzeker voelt in een gesprek, of dat je keuzes vaak uitstelt, het kan van alles zijn. Dit beperkende gedrag vindt zijn oorsprong in een oude situatie of gebeurtenis. Wordt je bewust van welk beperkende gedrag je af wilt en denk vast na hoe je zou willen reageren in zo'n situatie. Dan doen we in de online groepssessie de rest.
Wat is het verschil tussen een online groepssessie en een 1-op-1 traject?


Tijdens een online groepssessie maken we altijd gebruik van de kracht van het collectief bewustzijn. Doordat we met meerdere mensen werken aan hetzelfde thema wordt de kracht van de behandeling heel sterk. Je hebt op deze manier de mogelijkheid om jezelf steeds verder te ontwikkelen voor een lage prijs.

Bij 1-op-1 behandelingen gaan we in 3 sessies meerdere blokkades opruimen die jou in de weg zitten. Ik verbind me met jouw systeem en begeleid jou persoonlijk. Hierdoor is het heel specifiek op jou klacht gericht. We werken bewust toe naar jouw wens of doel. Doordat je in een korte tijd meerdere sessies volgt en dus meer opruimt, bereik je sneller het gewenste resultaat.
Hoe kan dit online werken, is een live sessie niet beter?


Touch of Matrix gaat uit van de regels van de Quantum-Fysica. Dit houdt in dat alles uit licht en informatie bestaat en afstand en tijd niet bestaan. Dit gezegd hebbende zijn er dus ook sessies mogelijk op afstand en online.
Een voorbeeld: in een sessie ga je soms terug naar een situatie van vroeger of oude informatie die is meegegeven uit een generatielijn, voor je lichaam gebeurt het altijd NU. Je verandert die informatie in dat moment en je gaat je daardoor anders voelen of reageren, zoals jij wenst.
Ben ik 'weg' tijdens de online groepssessie?


Nee, tijdens een online groepssesie ben je niet 'weg'. Ik praat je naar de leegte, je onderbewustzijn, je ervaart dit als een diepe ontspanning. Je bent je altijd bewust van mijn stem en eventuele omgevingsgeluiden. Ook kun je op elk gewenst moment je ogen openen mocht je dit willen. Er zal niks met je gebeuren wat je niet wilt.
Is elke online groepssessie anders, door de verschillende thema's?


Doordat we per groepssessie aan een bepaald thema werken leg ik daar wat meer de focus op. Echter hoeft dit geen reden te zijn om niet mee te doen als een thema je niet helemaal aanspreekt. Als jij een wens hebt, dan kun je in princiepe elke sessie volgen. De opbouw van een sessie is altijd gelijk. Jij laat altijd die informatie los die je op dat moment het meest in de weg zit en ontvangt ook altijd datgene wat je nodig hebt.
Kan ik de dag erna gewoon werken?


Ja, je kunt de volgende dag gewoon werken. Het kan zijn dat je wellicht iets vermoeider bent aan het einde van de dag, omdat je lichaam achter de schermen nog hard voor je aan het werk is.
Ik gebruik medicatie is dit erg?


Het is afhankelijk van welke medicatie je gebruikt. Heb je hier specifieke vragen over, neem dan even contact met me op.
Stel dat je antidepressiva of slaapmedicatie gebruikt, dan zijn emoties minder bereikbaar doordat de medicatie het onderdrukt. Je kunt dan in een groepssessie ook niet bij die diepe emoties komen, daardoor kan het effect minder zijn of duurt het langer. Je kunt in een 1-op-1 traject meer bereiken, omdat ik je gerichter kan begeleiden.
Ik ben zwanger, kan ik dan deelnemen?


Als je zwanger bent geef je alles wat jij meemaakt al door aan je kindje. Het is daarom niet verstandig om op dit moment, op deze manier, aan je emoties, gevoel of gedrag te werken.
Ik onderga momenteel ook andere therapie, kan ik dit tegelijk doen?


Ja, je kunt deze online groepssessie eigenlijk naast elke vorm van therapie volgen. Het is vaak een mooie aanvulling, omdat je op een heel diep niveau ook je oude pijn/emotie aanpakt. Mocht je toch twijfelen, neem dan even contact met mij op dan denk ik graag even met je mee.
Is een online groepssessie hetzelfde als een healing of visualisatie?


Je werkt aan je onderbewustzijn, daar waar al je ervaringen, trauma's en gebeurtenissen liggen opgeslagen. Daar wordt met andere soorten healing ook aanspraak op gemaakt. Echter werkt dit veel krachtiger en sneller en ruim je werkelijk bij de kern van je probleem de 'oude informatie' op, zodat je wél veranderingen gaat merken. Het werkt veel dieper dan welke visualisatie dan ook.
Uiteindelijk is elke soort training, coaching of therapievorm een 'healing'.
Zijn mijn oude blokkades en patronen echt helemaal weg en heb ik nergens meer last van?


Zodra je díe blokkade hebt opgeruimd die jou op dat moment in de weg zit, is deze ook echt weg. Echter, het kan zijn dat je onbewust toch nog vasthoudt aan bepaald gedrag, vaak komen er meerdere blokkades naar boven. Dit is een goed teken, het is daarom verstandig om meerdere sessies te volgen, zodat je steeds diepere lagen opruimt. Hoe verder je gaat op het pad van zelfheling, hoe vrijer of je uiteindelijk kunt leven. In het begin kan het wat schommelen, maar weet dat het altijd beter wordt. Herinneringen/ervaringen/gebeurtenissen blijven altijd, we zorgen alleen dat je alle narigheid, emoties, overtuigingen, gevoelens eromheen loslaat.
Hoe gaat het in zijn werk als ik me heb aangemeld?


Zodra je je hebt aangemeld voor de online groepssessie krijg je direct een e-mail met de verdere instructies en de link.
Ook ontvang je een uur van te voren nog een reminder in je mailbox.
Wat als ik in slaap val?


Het kan zijn dat je door de diepe ontspanning in slaap valt. Mocht het gebeuren, weet dan dat de behandeling gewoon door werkt. Jouw onderbewustzijn reageert nog steeds op mijn stem en de universele energie. Het is voor jou natuurlijk prettiger dat je aanwezig blijft, zodat je het ook echt bewust kunt ervaren. Ben je al wat vermoeid? Ga dan wat recherop liggen en minder diep onder je deken.
Kan ik de online groepssessie ook later terug luisteren?


Ja, mocht je er niet live bij kunnen zijn dan kun je de opname nog t/m vrijdag in die zelfde week beluisteren. Weet dat de beleving van het live moment het mooiste is, maar voor het resultaat van de sessie werkt de opname ook, want mijn energie zit erin.
Ik heb nog een andere vraag.


Heb je nog een andere vraag die hier niet tussen staat of wil je jouw persoonlijke situatie bespreken? Neem dan contact met mij op via een e-mail naar info@laurabewust.nl.
Ik denk graag met je mee.
Is dit hetzelfde als hypnose?


Nee, dit is niet hetzelfde als hypnose. Ik geloof wel dat we in een hypnose leven die we ons 'proleem' noemen. Bij hypnose werk je ook in het onderbewustzijn, maar herprogrammeer je op een andere manier.
Mijn ervaring is dat Touch of Matrix effectiever werkt, met meer resultaat.
Heeft hypnose niet voor je gewerkt, dat is dit zeker de moeite waard.
Ik kan er niet live bij zijn, is de sessie terug te kijken/luisteren?


De live sessie wordt opgenomen als een audiobestand en is nog t/m vrijdag(23:59) in dezelfde week terug te luisteren. Dus kun je er niet live bij zijn, geef je dan alsnog op om de audio te ontvangen. Ben je er wel live bij? Dan kun je de sessie later in de week voor een 2e keer doen, voor een extra boost.
Ik heb geen e-mail ontvangen, wat nu?


Nadat je hebt betaald ontvang je een betalings bevestiging. Ongeveer 10 minuten daarna ontvang je ook een e-mail met belangrijk informatie over de online groepssessie.
CHECK JE SPAM!
Als je jezelf om wat voor reden dan ook hebt uitgeschreven voor mijn mailinglijst, ontvang je GEEN enkele e-mail meer, ook niet als je je daarna aanmeldt voor een online groepssessie. Dus als jij groepsessies volgt, schrijf je dan vooral niet uit. De enige e-mail die ik iedere maand verstuur gaat over het thema van de komende online groepssessie. Ik zal je niet spammen met tig e-mailtjes, daar houd ik zelf ook niet van. Ongeveer 1 uur vooraf aan de sessie ontvang je een e-mail met de zoomlink. Heb je deze niet, reageer dan voor 19:30, daarna bereid ik me voor op de sessie en kan ik niks meer voor je doen. Wil je dit alles voorkomen? Voeg dan info@laurabewust.nl toe aan je adreslijst in je e-mail.

L' aura Bewust Enschede