KINDEREN

people-1839564_1920.jpg

Kinderen zijn erg gevoelig, ze pikken veel op van hun ouders/verzorgers en natuurlijk ontvangen ze ook diverse prikkels op school. Dit kan stress en spanning geven in hun lijf. Deze stress en spanning kan je terugzien in angstige, verdrietige, boze, drukke, hoog gevoelige, of bijvoorbeeld teruggetrokken kinderen. Het is ook mogelijk dat spanning zich uit in lichamelijk klachten zoals; buikpijn, hoofdpijn, vaak verkouden.

 

Ook de periode van de conceptie, zwangerschap en geboorte heeft al veel invloed op een kind. Je ziet vaak dat thema's en blokkades in deze periodes al zijn ontstaan. Zodra je deze blokkades heelt, heb je al snel een ander kindje in huis.  

In de eerste jaren zijn kinderen nauw verbonden met hun ouders. Datgene wat ouders meemaken aan stress, ruzie en spanningen, maar ook liefde, geluk en blijdschap, wordt onbewust doorgegeven aan het kind. Deze situaties staan dan vervolgens ook op zijn/haar harde schijf.

Baby’s en kinderen behandel ik via de Touch of Matrix methode of middels een Luisterkind afstemming. Ik maak er tegenwoordig een combinatie van, omdat ik heb ervaren dat dit zeer krachtig werkt. 

Ik maak bij beide methodes energetisch verbinding met het kind. Kinderen tot 8 jaar behandel ik op afstand via de naam en een recente foto. Vanaf 8 jaar is het ook mogelijk om voor een Touch of Matrix behandeling naar de praktijk te komen, maar dit hoeft niet*.
Bij kinderen zijn vaak 2 behandelingen voldoende. Een Luisterkind afstemming doe ik eenmalig, een vervolgbehandeling via Touch of Matrix is altijd mogelijk.  

Bij kinderen zie je sneller resultaat, omdat ze nog meer 'open' staan. Ze hebben minder last van ‘het denken’, zoals bij volwassenen. 

*Kinderen vanaf 10 jaar dienen toestemming te geven voor een behandeling of Luisterkind afstemming. 

 

Kinderen tuinieren

Touch of Matrix

Een Touch of Matrix behandeling voor kinderen werkt zowel op afstand als in de praktijk. 

Een behandeling van kinderen werkt op dezelfde manier als bij volwassenen. Ik maak energetisch verbinding met het kind, maar nu op een speelse manier. Baby's en jonge kinderen behandel ik op afstand of via één van de ouders. 


Kinderen hebben een rijke fantasie en kunnen zich vaak goed inleven. Eenmaal verbinding gaan we luisteren naar het lichaam van het kind en kunnen we blokkades of trauma’s opruimen. Ook dit gebeurt weer op een speelse manier, waarbij we gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld Bob de Bouwer of Superman. Elke superheld is welkom!

Bij een behandeling op afstand ontvang je naderhand een kort verslag in de e-mail. 

 

De kosten bedragen; €85 per behandeling. 

1O9A8713.jpg

LUISTERKIND AFSTEMMING

Een luisterkind afstemming is er voor iedereen die gehoord wil worden, zowel kinderen als volwassenen*. Ik richt me voornamelijk op kinderen. 
Een afstemming wordt aangevraagd als je kindje bijvoorbeeld angstig of boos is. Het kan zijn dat je kindje vaak ’s nachts wakker wordt of in bed plast. Je wilt graag weten wat de oorzaak is van het probleem en handvatten ontvangen hoe je het op kunt lossen. Je kunt deze hulpvragen meesturen bij de aanvraag van een afstemming. Ook voor kinderen met een verstandelijke beperking of sterrenkindjes is een Luisterkind afstemming geschikt. 

Tijdens een afstemming maak ik verbinding met de energie van het kindje, zonder de persoon te spreken. Het werkt via een naam en recente foto.
Wanneer er verbinding is luister ik naar het verhaal van het kind. Wat wil het met zijn/haar omgeving delen? Ik stel de hulpvragen die ik van tevoren heb ontvangen en luister naar de antwoorden die er komen.

 

Ik maak een compleet verslag van de afstemming zodat je naderhand kunt meelezen. Ook krijg je handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt. De afstemming werkt al helend zodra het is gelezen en geeft vaak direct verandering in de situatie.​

Logo-Luisterkind-werkers.png
rabbit-3660673_1920.jpg

Ik behandel tegenwoordig met een combinatie van een Luisterkind afstemming en een Touch of Matrix behandeling. Dit wordt als zeer krachtig ervaren! 

Voor het aanvragen van een behandeling heb ik de volgende gegevens nodig:
* NAW
* Geboortedatum
* Recente foto
* Eventuele hulpvragen

                                       

Kosten € 85
 

Na 6 weken ontvang je het verslag in de e-mail en stuur ik je de factuur. 

LET OP
De planning t/m december 2021 zit helaas alweer vol, ik neem tijdelijk geen nieuwe kinderen aan. 

Vanaf 17 januari 2022 kun je weer een aanvraag doen, gezien de hoeveelheid aanvragen blijft de wachttijd hetzelfde. 

"Onze dochter voelt zich vrijer, praat makkelijker, voelt zich niet meer geraakt als iemand iets tegen haar zegt en is bovenal nu erg tevreden over zichzelf."

- Karen -

"Onze zoon was snel overprikkeld en huilde vaak. Nu is hij rustiger en emotioneel veel sterker."
 
- Tom - 
"Sinds de behandeling slaapt onze dochter na 1,5 jaar eindelijk door!"
- Marieke -
L' aura Bewust Enschede