VOOR WIE

Misschien heb je eerst in de reguliere geneeskunde de oplossing gezocht, maar stel dat dit niet het gewenste resultaat geeft. Immers met medicatie je klachten onderdrukken is niet altijd de gewenste oplossing.

Wanneer je psychologische hulp krijgt lijkt dat op het sorteren van het bureaublad van je computer, je harde schijf blijft echter net zo vol. Zo kan het een langdurig proces worden. Het verstand zit in de weg, er wordt zelfs gezegd dat het tussen de oren zit. Het gevolg kan zijn, vage klachten die maar niet weg willen gaan. Het verstand is dan één van de grootste blokkades.

Of heb je al veel gedaan in alternatieve behandelingen. Je hebt al veel stappen gezet op persoonlijk vlak, maar je komt voor je gevoel niet bij de kern? Dan is dit echt wat voor jou, het is echt anders ten opzichte van andere behandelingen. We pakken het probleem namelijk aan bij de wortel, zodat er werkelijk diepe transformaties ontstaan. 


De mogelijkheden van een behandeling zijn ongekend. De sessies hebben effect op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Indien nodig kijken we zelfs naar de meridianen, chakra’s en je aura. Waar de blokkade ook zit, jouw systeem weet wat er moet gebeuren.

Touch of Matrix is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Ik behandel mensen van jong tot oud. Van recente klachten, tot chronische klachten. Zelfs dieren kunnen behandeld worden en behandelingen op afstand zijn ook mogelijk.


Ben jij je bewust van lichamelijk ongemak? Misschien heb je al jaren last van je spieren of gewrichten? Of zit je al een tijdje niet lekker in je vel?

Kies jij bewust voor verandering in je leven? Dan is een behandeltraject zeker iets voor jou!

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es