top of page

REVIEWS 2023

Kitty - 3 afstand sessies

 

Poh wat heb ik veel mogen loslaten!!! Het is bizar wat er voor mij allemaal in werking is gezet. Heb soms het gevoel dat het nogsteeds doorwerkt🫠

Ik had vooral heel veel last dat het mij nooit lukte om los te laten. Een overvol hoofd, altijd aan t denken. Veel klachten als nek en schouderpijn. Maar ook darmklachten was iets waar ik al jaren mee leefde. Nou ik kan je vertellen dat gaat allemaal zoooveel beter!! Loslaten lukt me zo gemakkelijk nu. Met alles! Als ik al maar tegen mezelf zeg dat ik los wil laten begin ik spontaan te gapen en gaat alle oude energie eruit. Heerlijk!!

Daarnaast had ik last van acné en dit is nu bijna helemaal weg. Zo bizar hoe dat kan gaan als je er in de sessies voor kiest om er een andere betekenis aan te geven. Het is nog niet helemaal weg maar het wordt elke week beter en beter. Ik ben ook veel minder streng voor mezelf qua voeding en hoe ik tegen mezelf praat. Zo zo zo fijn!

Ik kom zeker nog eens bij je terug! Nogmaals heel veel dank ❤️

Janneke, misselijk al van kinds af aan

 

Wat een wondervrouw! Maar écht. 

In één sessie mocht ik al zoveel last loslaten. Het voelt alsof Laura een 14 kg zware backpack van m'n schouders heeft gehaald, last waarvan ik niet eens wist dat ik het droeg. Ik voel mij zoveel lichter en 'groter', de zware druk op mijn schouders is totaal weg. Ik sta veel vrolijker op en zonder misselijkheid. Wat een feestje :)


Diepe dankjewel voor jou Laura, in het bijzonder ook het hele veilige gevoel wat ik bij je had zodat ik mij helmaal kon laten gaan. Dankbaar dat je jouw gaven met de wereld deelt!

IMG_8452.jpg

Maureen, online groepssessie darmen en bereik je ideale gewicht

Ik heb nu 2 groepssessies gedaan bij Laura. Ik ging er in met de overtuiging; baadt het niet dan schaadt het niet. Maar het heeft mij zoveel gebracht! Ik heb altijd last gehad van mijn buik, maar na de groepssessie (darmen) is dit zoveel minder geworden.

Ook mijn eetgedrag is enorm veranderd en ik voel me meer verbonden met mijzelf en wat ik echt wil eten. Ook na de groepssessie heeft Laura mij geholpen met het goed kunnen afvoeren van oude energie. Super fijn! Hoe ik mij voel? Een stuk beter, ik zit heel fijn in mijn vel! Dit is echt een cadeautje waarvan ik heel er blij ben dat ik het aan mijzelf heb gegeven. ;-)

Loes, online groepssessie en 3 afstand sessies

 

Al een tijdje volg ik Laura via Instagram.

Ik weet al niet meer hoe ik bij haar uitkwam, maar het is net of het zo heeft moeten zijn.

Verschillende keren las ik mooie ervaringen en deed ik een keer mee met een online groepssessie.
Ook heeft ze mijn zoontje op afstand geholpen en ze benoemde dingen die ze gewoon niet kon weten, zo bijzonder.

 

Vandaag heb ik mijn laatste online sessie van 3 met haar gehad.

Hoe ze het doet, geen idee, maar wat is het bijzonder.

Wat brengt ze mooie dingen teweeg!
 

Tijdens de sessie gaf ze aan dat ik mocht loslaten en uit het niets ging ik vanzelf slikken en moest ik diep zuchten.

Wanneer ik even niet wist hoe ik zaken moest verwoorden of waaraan ik wilde werken, dan wist Laura dit op te pikken en benoemde precies zoals het moest zijn.
 

Mijn doel is dat het eindelijk eens gaat lukken om gewicht te verliezen. Maar na de eerste sessie kwam mijn gewicht op de achtergrond, want er waren andere zaken waaraan gewerkt mocht worden.

Ik voel me rustiger, zelfverzekerder, daadkrachtiger.

Ik vertrouw op mezelf, ben trots op mezelf en heb er de volste 100% vertrouwen in dat ik het positieve pad waar ik op ben beland mag blijven bewandelen, ik kan het!

En dat gewicht? Dat volgt nu vanzelf! 

Logo Laura Transparant.png
bottom of page