top of page

REVIEWS 2023

Kitty - 3 afstand sessies

 

Poh wat heb ik veel mogen loslaten!!! Het is bizar wat er voor mij allemaal in werking is gezet. Heb soms het gevoel dat het nogsteeds doorwerkt🫠

Ik had vooral heel veel last dat het mij nooit lukte om los te laten. Een overvol hoofd, altijd aan t denken. Veel klachten als nek en schouderpijn. Maar ook darmklachten was iets waar ik al jaren mee leefde. Nou ik kan je vertellen dat gaat allemaal zoooveel beter!! Loslaten lukt me zo gemakkelijk nu. Met alles! Als ik al maar tegen mezelf zeg dat ik los wil laten begin ik spontaan te gapen en gaat alle oude energie eruit. Heerlijk!!

Daarnaast had ik last van acné en dit is nu bijna helemaal weg. Zo bizar hoe dat kan gaan als je er in de sessies voor kiest om er een andere betekenis aan te geven. Het is nog niet helemaal weg maar het wordt elke week beter en beter. Ik ben ook veel minder streng voor mezelf qua voeding en hoe ik tegen mezelf praat. Zo zo zo fijn!

Ik kom zeker nog eens bij je terug! Nogmaals heel veel dank ❤️

Maureen, online groepssessie darmen en bereik je ideale gewicht

Ik heb nu 2 groepssessies gedaan bij Laura. Ik ging er in met de overtuiging; baadt het niet dan schaadt het niet. Maar het heeft mij zoveel gebracht! Ik heb altijd last gehad van mijn buik, maar na de groepssessie (darmen) is dit zoveel minder geworden.

Ook mijn eetgedrag is enorm veranderd en ik voel me meer verbonden met mijzelf en wat ik echt wil eten. Ook na de groepssessie heeft Laura mij geholpen met het goed kunnen afvoeren van oude energie. Super fijn! Hoe ik mij voel? Een stuk beter, ik zit heel fijn in mijn vel! Dit is echt een cadeautje waarvan ik heel er blij ben dat ik het aan mijzelf heb gegeven. ;-)

Logo Laura Transparant.png
bottom of page