OP AFSTAND

Touch of Matrix gaat uit van de regels van de Quantum-Fysica. Dit houdt in dat alles uit licht en informatie bestaat en afstand en tijd niet bestaan. Dit gezegd hebbende zijn er dus ook behandelingen mogelijk op afstand. Zeer geschikt als je verder weg woont of liever geen fysiek contact opzoekt nu. Een combinatie van afstand behandelingen en behandelingen in de praktijk is zeker mogelijk. 

Een afstand behandeling is op deze manier ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en voor kinderen en baby’s. Daarnaast is het ook mogelijk voor dieren.
De mogelijkheden van Touch of Matrix zijn oneindig.

Ook voor een afstandsbehandeling maken we een afspraak, je ligt lekker op de bank, zit in een luie stoel of ligt op bed. Het enige wat je hoeft te doen is, bewust worden van jezelf en ervaren. Tijdens een afstandsbehandeling voel je dat er van alles met je gebeurd. De resultaten van een afstandsbehandeling zijn niet minder dan wanneer je in de praktijk komt. Laagje voor laagje komen we bij de oorzaak van je klacht of ongemak terecht en mogen blokkades losgelaten worden. Vaak wordt dit letterlijk gevoeld en soms voel je alleen een diepe ontspanning, maar dat er wat gebeurt zal je zeker ervaren. Een afstand behandeling duurt 45 minuten.
Naderhand krijg je nog wat advies over wat je zelf kunt doen de komende dagen.

 

 

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es