LUISTERKIND

Voor het aanvragen van een afstemming heb ik de volgende gegevens nodig:
* NAW
* Geboortedatum
* Recente foto
* Eventuele hulpvragen

                                        Kosten € 75
 

Zodra de rekening betaald is ontvang je binnen 3 weken de afstemming in de e-mail. 

Luisterkind methode

In mei 2020 ben ik geslaagd als Luisterkindwerker. Een afstemming maken is erg bijzonder en de uitwerking des te meer. Inmiddels heb ik vele afstemmingen gemaakt en bijzonder positieve reacties terug ontvangen. Het is een mooie aanvulling naast mijn werk als Touch of Matrix therapeut.
 

Hieronder een korte toelichting over wat een Luisterkind afstemming is en waar je het voor kunt inzetten.
 

Een luisterkind afstemming is er voor iedereen die gehoord wil worden, zowel kinderen als volwassenen.* Maar ook voor verstandelijk beperkten of mensen die zich door ziekte niet meer verbaal kunnen uitten.

Een afstemming wordt aangevraagd als je kindje bijvoorbeeld angstig of boos is. Het kan zijn dat je kindje vaak ’s nachts wakker wordt of in bed plast. Je wilt graag weten wat de oorzaak is van het probleem en handvatten ontvangen hoe je het op kunt lossen. Je kunt deze hulpvragen meesturen bij de aanvraag van een afstemming. 

 

Als volwassene kun je ook met vragen zitten. Je loopt tegen jezelf aan of hebt moeite met bepaalde keuzes maken. Dit kan zijn op persoonlijk vlak, maar ook in een werksituatie of in je gezin. Kamp je al jaren met lichamelijke kwaaltjes en wil je graag weten waar dit vandaan komt? Dan is een afstemming iets voor jou. 

Tijdens een afstemming maak ik verbinding met de energie van het kindje of de volwassene, zonder de persoon te spreken. Het werkt via een naam en foto.
Wanneer er verbinding is luister ik naar het verhaal van diegene. Wat wil het met zijn/haar omgeving delen? Ik stel de hulpvragen die ik van te voren heb ontvangen en luister naar de antwoorden die er komen.

 

Ik maak een compleet verslag van de afstemming zodat je naderhand kunt meelezen. Ook krijg je handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt. De afstemming werkt al helend zodra het is gelezen en geeft direct verandering in de situatie.

*Kinderen vanaf 10 jaar dienen toestemming te geven voor het maken van een afstemming. 

 

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es