LUISTERKIND

Luisterind methode

Op dit moment volg ik de opleiding tot Luisterkindwerker. Ik hoop in april 2020 mijn diploma te halen. Tot die tijd wil ik veel oefenen om een goede afstemming te kunnen maken. Via social media verhaal doe ik elke maand een oproep voor proefpersonen wie een afstemming willen. Tijdens de opleidingsperiode zijn de afstemmingen gratis. Wil jij mij helpen oefenen? Stuur me dan een e-mail!
 

Hieronder een korte toelichting over wat Luisterkind is en waar je het voor kunt inzetten.
 

Een luisterkind afstemming is er voor iedereen die gehoord wil worden, zowel kinderen als volwassenen. Maar ook voor verstandelijk beperkten of mensen die zich door ziekte niet meer verbaal kunnen uitten.

Een afstemming wordt aangevraagd als je kindje bijvoorbeeld angstig of boos is. Het kan zijn dat je kindje vaak ’s nachts wakker wordt of in bed plast. Je wilt graag weten wat de oorzaak is van het probleem en handvatten ontvangen hoe je het op kunt lossen.

Als volwassene kun je ook met vragen zitten. Je loopt tegen jezelf aan of hebt moeite met bepaalde keuzes maken. Dit kan zijn op persoonlijk vlak, maar ook in een werksituatie of in je gezin. Kamp je al jaren met lichamelijke kwaaltjes en wil je graag weten waar dit vandaag komt? Dan is een afstemming iets voor jou.

Tijdens een afstemming maak ik verbinding met de energie van het kindje of de volwassene, zonder de persoon te spreken. Het werkt via een naam en foto.
Wanneer er verbinding is luister ik naar het verhaal van diegene. Wat wil het met zijn/haar omgeving delen? Ik stel de hulpvragen die ik van te voren heb ontvangen en luister naar de antwoorden die er komen.

 

Ik maak een compleet verslag van de afstemming zodat je naderhand kunt meelezen. Ook krijg je handvatten waar je mee aan de slag kunt. De afstemming op zich werkt vaak al helend en geeft direct verandering in de situatie.

 

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es