REVIEWS 2021

Laure, nek- en schouderklachten

Ik heb de behandelingen bij Laura als zeer bijzonder en krachtig ervaren. Laura heeft veel kennis, werkt met passie en een zekere nuchterheid. Mijn nek en schouder klachten bestaan al 2 jaar en verschillende behandelingen hebben onvoldoende resultaat opgeleverd. De behandelingen bij Laura hebben mij veel rust, ruimte en stabiliteit gegeven. De "lading" achter mijn klachten is letterlijk opgeruimd. Daardoor voel ik me energieker en merk ik dat dit het begin is van nog veel meer verbetering. Niet alleen voor mijn nek en schouders, maar voor m'n hele systeem. 

 

Nogmaals bedankt voor de behandelingen. Ik voel me sinds de laatste behandeling een stuk minder gestresst. Ik schrik bijvoorbeeld minder snel en laat alles wat meer op me af komen, merk ik. Bijzonder. Ik laat de behandelingen lekker doorwerken, zodat ook in mijn nek en schouders de ruimte en vrijheid ontstaat die het nodig heeft. 

Thijn, klassieke kindermigraine en acne


Door een Tip van een collega bij Laura terecht gekomen. 

Onze zoon (15) heeft klassieke kindermigraine. Elke maand ligt hij wel een keer 3 tot 6 uur in het donker.  Onder de noemer we grijpen alles aan om hem te helpen een afspraak bij Laura gemaakt. 

Begin februari had onze zoon zijn eerste sessie. 

Bij binnenkomst hadden we meteen een vertrouwd gevoel. 

Ik ben normaal heel nuchter en denk vaak eerst zien dan geloven. Maar wat was het een bijzondere ervaring.  Ik vind het lastig om uit te leggen wat er allemaal precies gebeurd maar wat Laura doet is het opruimen van blokkades in het lichaam. Onze zoon voelde zich heel erg op zijn gemak en liet alles volledig gebeuren. Na de eerste behandeling had hij geen zere rug meer op stage en geen zere knieën tijdens het lopen op sneakers. Ook de migraine bleef uit. Heel bijzonder. 
 

Na de tweede sessie waarin onze zoon gevraagd had of Laura hem naast de migraine ook van zijn puistjes af kon helpen. Is Laura met beide punten aan het werk gegaan. Je zag tijdens de sessie al de huid in zijn gezicht rustiger worden. 

We hebben toen met een heel goed gevoel afscheid genomen van Laura. We hopen dat het goed blijft gaan met onze zoon. 

En ik ... Ik kom zeker nog een terug, maar dan voor mezelf. Lijkt me heerlijk om mijn lichaam eens compleet te resetten. 

Laura heel erg bedankt en tot ziens!
                                   Denekamp, 12 februari 2021

Lindsay, 25 jaar, astmatische klachten


Sinds mijn tiende jaar ben ik astmatisch en mijn klachten werden alleen maar erger. Twee jaar geleden heb ik mijn leefstijl omgegooid waardoor ik mij fitter voelde, maar deed ademen nog vaak zeer. Net alsof er een 'steen' onderin mijn longen lag die mijn ademhaling blokkeerde. Laura heeft in drie sessies mijn longen vrij gemaakt en meer energie gegeven. Ik voel mij fit en adem weer pijnvrij, een droom die voor mij uitkomt. Zou het zeker aanraden om een afspraak te plannen, want de resultaten zijn verbluffend!
                                        Delden, februari 2021

Antoinette, begeleiding borstkanker

Borstkanker WTF, serieus, nee joh! haha, maar het was zo. De meter vloog van 0 naar 100 en weer terug.

 

Angst, acceptatie, vertrouwen, overgave zijn wat gevoelens die voorbij kwamen.

Teleurstelling in mezelf. En nu? Ziekenhuis in en uit. Een onzekere tijd vol onderzoeken. 

 

Uit onderzoek bleek dat de gehele borst verwijderd moest worden. Ik was erg angstig voor de operatie. Om onder narcose te gaan en het traject daarna

 

Laura was er voor mij. Voor, tijdens en na de operatie is ze een enorme steun voor me geweest. Laura heeft haar gaven aangewend om mij te begeleiden. Ze heeft me op afstand enorm geholpen. De 'kraan van rust' werd elke keer aangezet op het moment van opname. Dit kon ik echt merken. Ik werd er heel rustig van.

Na de operatie was ik een wrak. Op momenten dat ik laag in de energie zat stond ze me bij. Op momenten van pijn ging ze voor me aan het werk. Ze gaf me rust, energie en zelfvertrouwen en sprak mijn zelfhelende vermogen aan. Hierdoor is mijn herstel proces erg positief beinvloed, ik ga als een speer en de artsen zijn nog altijd verbaasd. 

 

Heel dankbaar Laura wat jij voor mij hebt gedaan. Je bent een hele grote steun voor me geweest. Heel bijzonder dat je op deze manier mag, wilt en kunt helpen. Dankjewel!

                                Nijverdal, februari 2021

Duuk, 6 maand, vieze luiers en krampjes
 

Nog even een laatste update m.b.t. Duuk.
Het is precies zoals je hebt omschreven in de behandeling van Duuk. 
Het gaat heel goed. De meeste flessen zijn eraf. Hij krijgt er nog 2, alleen 's ochtends en 's avonds. En hij eet met de pot mee, daar is hij inderdaad dol op. Fruit, brood, aardappelen, vis, groenten, dat wil hij. Hahah.. Hij is net 6 maanden en tijgert al vooruit, inderdaad een pittig karaktertje.. 

Ik wil je ontzettend bedanken voor je behandelingen! Echt heel waardevol. Wat een verademing voor ons beide. Jij was echt de oplossing! Als ik je in de toekomst nog nodig heb.. weet ik je te vinden. Ik zal je ook zeker aanraden bij anderen! B E D A N K T!!!

April 2021

Anne, 56 jaar, helse buikpijn

 

Ik wil je laten weten dat het heel goed gaat met mijn darmen, heel bijzonder om elke dag weer ontlasting te hebben. 

Ik focus me dan ook op gezonde darmen en stoelgang en roep/zing dit ook. 😁 De groepssessie van vorige week was ook echt weer fijn! 

Ik voel me een stuk rustiger en heb ook weer meer vertrouwen in mijn lichaam. Ik ben hier erg dankbaar voor en merk dat ik ook alles beter kan handelen. 

Dank je wel lieve Laura! 😘

Eibergen, April 2021

Babette, PMS en nachtrust

Zo blij dat ik bij jou geweest ben. Ik slaap stukken beter en zit hierdoor ook beter in mijn vel. Mijn menstruatie is ook lichter en de aanloop ernaar toe was helemaal chill eigenlijk. Het kwam ineens en ik dacht; 'Nu al?'.  Ik ben er zo blij mee. Heerlijk!! 🎉  

Bedankt hiervoor, ik vind je heel bijzonder. 

Haaksbergen, Mei 2021

Yvette, allerlei lichamelijke klachten

Afgelopen jaar, was voor mij een jaar om eens met mijzelf aan de slag te gaan. Alle kwaaltjes die mij al jaren in de houtgreep hebben, moesten maar eens opgelost worden. Chronische holte ontsteking, spanning in mijn bovenlichaam, problemen met goed door kunnen ademen, altijd ‘aan’ staan. En nog een aantal andere dingen, die me nu zo even niet te binnen schieten. 
 

Op advies van schoonzus kom ik bij Laura, zij is eigenlijk de wat meer nuchtere van ons 2. Ze is erg enthousiast en ik ben nieuwsgierig. In 3 sessies vertel ik Laura wat me dwars zit en waar ik graag naar toe wil werken. Ze laat mij letterlijk bewegen, een zeer bijzondere ervaring. Ik voel dat er van binnen van alles gebeurt. Het voelt heel erg goed, maar ook soms lastig. Ik laat het allemaal gebeuren en geef me over aan Laura. 
 

Acceptatie is een belangrijk woord, dat gaat steeds beter en daardoor zijn ‘kwaaltjes’ sneller verholpen. Een vierde sessie heeft mij nog een stap verder geholpen. Het maakt me zekerder. Daarnaast volg ik ook de online sessies, die zijn minder intens qua lichamelijke beweging, maar zeker niet minder interessant. Het tintelt in elke cel in mijn lijf. Ik slaap daarna als een blok, en stiekem geniet de rest thuis daar ook van mee, terwijl ze er niet eens bij zijn. Heel bijzonder. 
 

Ik voel dat ik er bijna ben, er zijn al heel wat laagjes afgepeld, blokkades opgeheven, verbindingen opgeschoond. Dit najaar voor het eerst geen ontsteking van mijn holtes gehad, de spanning uit de borstkas is grotendeels verdwenen en ik kan diep inademen, dat was voorheen tot aan mijn middenrif. Gisteren liet mijn zoon mij schrikken, de gil kwam echt van onder uit mijn buik. Dat voelde daarna eigenlijk heel fijn, een soort van uitschreeuwen van lichamelijk ballast. Opluchting… Eigenlijk is het allemaal te veel om op te schrijven. Ik voel me bevrijd in lichaam en gedachten.

Ik kan alleen maar zeggen. Ik gun iedereen een aantal sessies met Laura. Dat zou de wereld een stuk positiever maken. ;)

Februari 2021

Klein, ondeugend en blij meisje, 2,5 jaar
 

Ons dochtertje van 2.5 jaar heeft een aangeboren bloedafwijking.

In ruim twee jaar waarin veel onderzoeken hebben plaatsgevonden en nog steeds onderzoeken in gang worden gezet, hebben we nog steeds geen naam voor deze afwijking. Doordat haar HB structureel daalt, heeft ze om de +/- 5 weken een bloedtransfusie nodig.

 

De laatste dagen voor deze transfusie en de eerste dagen erna, is ze van streek en verdraaid. Aan de ene kant wil ze in haar hoofd zoveel, maar wordt ze gefrustreerd omdat ze er te weinig energie voor heeft. Aan de andere kant zit ze boordevol energie en kan ze van een op andere dag niet met deze "boost" omgaan.

 

We hebben vaker L'aura ingeschakeld om het scherpe randje eraf te halen. Ze krijgt immers elke keer bloed/energie van een ander. De Luisterkind methode welke Laura bij de eerste behandeling heeft toegepast en waarvan ze verslag heeft uitgebracht heeft ons doen verbazen. De dingen die we lazen waren indrukwekkend en emotioneel. Er stonden punten in die ze niet kon weten. Om kippenvel van te krijgen! 

 

Ondanks dat het tot u toe niet direct geleid heeft tot DE oplossing zou ik haar zeker adviseren! Ze maakt ons kleine meisje telkens weer blij en opgewekt. Als je kind zich goed voelt, dan doe je dat als ouders ook!

Haaksbergen, maart 2021

Susan, kinderwens
 

Ik wil je enorm bedanken voor alles wat je (tot nu toe) voor mij/ons hebt gedaan. 

Ik kwam vorig jaar bij je met een kinderwens die maar niet vervuld werd... Ik zocht rust en vertrouwen om elke maand weer met de teleurstelling van 'weer niet' om te gaan. Hoe lastig ook, daar heb jij me enorm bij geholpen. Om vertrouwen te houden in die wens, ook jij voelde dat het goed kwam. 

En daar was dan afgelopen november die positieve test, vervolgens enkele goede echo's en vorige week een goede 20 weken echo!!

Ik ben gewoon al ruim 20 weken zwanger van een jongetje! Ik moet mezelf nog best vaak in mijn arm knijpen, maar ik begin hem nu een beetje te voelen, dus dat helpt enorm! Nu natuurlijk hopen dat het goed blijft gaan, maar dat vertrouwen groeit steeds meer!

Jouw tips, energie én hulp bij het opruimen van blokkades en het vergroten van het vertrouwen in mijn lichaam, hebben hierbij geholpen. Dat weet ik echt zeker!! En daarvoor wil ik je echt enorm bedanken! (En ik maak vast nog wel weer een keer dankbaar gebruik van jouw gave, want dat is het!!)

 

Maart 2021

Lieke, deelname online groepssessie

Lieve Laura,

Bedankt voor de fijne sessie van gisteren. Het was een fijn moment van rust, maar ook veel energie. Ene moment koud, andere moment warm. Heel bijzonder. Ik heb daarna heel goed geslapen, was ook erg moe na de sessie. Ik probeer de vibe en wens nu goed vast te houden! :)

Enschede, Mei 2021

L' aura Bewust Enschede