HUISREINIGING

Wil je meer weten over de aardstraling bij jou thuis of een energetische huisreiniging ervaren, neem dan vrijblijvend 
contact met me op.  

Heb je het gevoel dat je niet alleen bent in huis? Of voel je, zodra je thuis komt spanning of emoties opkomen? Dit kan te maken hebben met energetische trillingen. Deze kunnen onder andere slaapproblemen veroorzaken of ervoor zorgen dat je lichaam vermoeid aanvoelt. Ik kan ervoor zorgen dat de woning of ruimte weer volledig in balans wordt gebracht, zodat het harmonisch aanvoelt.
Een energetische huisreiniging kan plaatsvinden vanaf mijn praktijk of op de locatie.

Ook aardstralen, zoals wateraders en leylijnen kunnen hiervan de oorzaak zijn. Aardstralen zijn van nature licht radio actief. Deze kunnen veel lichamelijke klachten geven, zoals spier- en gewrichtspijn, vermoeidheid of slecht slapen. Door langdurig te leven op aardstralen wordt het immuunsysteem en zenuwstelsel zwakker, wat zich uiteindelijk kan uiten in ziekte. Een kenmerk hiervan is dat een therapie of behandeling niet of maar heel kort werkt.
Het in kaart brengen van de stralingen gebeurt op de locatie. Met mijn wichelroede zoek ik de verschillende stralingen op en geef ik advies over het eventueel verplaatsen van een bed.

Kinderen kunnen ook reageren op energetische trillingen, zij zijn zelfs gevoeliger dan volwassenen. Heeft jouw kind slaapproblemen of andere ongemakken, het harmoniseren van de energie in huis of verplaatsen van de speelplek kan de oplossing zijn!    

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es