DIEREN

Vaak zien we aan ons huisdier of het zich goed voelt of niet. Je merkt het aan gedrag of je ziet aan de manier van bewegen of ze pijn hebben. Onbewust kunnen zich processen afspelen, waardoor ze lichamelijk klachten hebben of bijzonder gedrag vertonen. Doordat ik energetisch verbinding maak met het dier kunnen (oude) blokkades losgelaten worden. Hierdoor ontstaat er ruimte voor verandering. Dit kan veel verheldering geven voor het dier, maar ook het baasje. 

De behandeling van een dier kan op afstand plaatsvinden, wel heb ik een (digitale) foto nodig zodat ik verbinding kan maken.
Ook wil ik weten wat de precieze klachten zijn qua gedrag of beweging. Samen bespreken we wat de wens is voor het dier.

Tijdens de behandeling kan het zijn dat het dier ontspannen gaat liggen of een vreemde beweging maakt. Het is eveneens mogelijk dat je niks merkt. Vertrouw erop dat er altijd wat gebeurd.

Dieren kunnen net als mensen reageren op trillingen van aardstralen. Deze negatieve trilling geeft lichamelijke klachten in spieren en/of gewrichten. Wanneer het dier er vermoeid of slap uitziet kan ook dit een oorzaak zijn. Vaak zie je het pas ontstaan na een aantal jaren. Het gaat hier voornamelijk om koeien, paarden en honden. Katten zoeken juist aardstralen op en liggen daar het liefst.

Bij koeien hebben aardstralen veelal invloed op de klieren, de klauwen en het kalveren verloopt vaak niet optimaal. Het kan ook zijn dat koeien niet de melkrobot in willen, hiervan kunnen aardstralen de oorzaak zijn.

Ben jij in het bezit van een dier wat wel wat ondersteuning kan gebruiken, neem dan vrijblijvend contact met me op. 

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es