BEHANDELING

Hoe zou het zijn... van klacht naar vrijheid?  

Logo Touch of Matrix Therapeut

Het advies is om te starten met 3 sessies. Tijdens je behandeltraject bespreken we samen wat jouw wens is. Wat zou je graag willen bereiken? Bedenk je eens dat alles mogelijk is. We zetten hoog in voor genezing, verwerking, ontspanning en rust.

Met dat doel voor ogen gaan we aan de slag. Ik maak op energetisch niveau verbinding met jou. Je kunt mij zien als de bestuurder van jouw systeem. We maken daarbij gebruik van de informatie in ‘het Veld’. Zo kunnen we werken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je lichaam weet bijvoorbeeld hoe het bekken, de knieën en enkels in optimale positie horen te staan. Jouw lichaam geeft aan wat nodig is om je doel te bereiken.

 

We werken aan de verschillende systemen en hun interactie. In dat proces kunnen we ook meridianen tegenkomen. Onze organen worden gevoed met levensenergie via verschillende energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Deze meridianen hebben een grotere functie dan alleen het betreffende orgaan. Ze hebben zowel een fysieke als een emotionele kant. Zo gaat de longmeridiaan niet alleen over de ademhaling, maar ook over verdriet.

Ook zijn er nog zeven andere energiecentra aanwezig, de chakra’s. Chakra is een woord uit het Sanskriet en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kun je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen. Wanneer de energie doorstroming van de chakra wordt geblokkeerd, kan dit leiden tot ziek zijn, depressie, angst, verdriet enzovoort.

Samen zetten we alles letterlijk in beweging, zodat jij in staat bent tot zelfheling.

De duur van een behandeling in de praktijk is 1 uur tot maximaal 1.5 uur. Iedereen reageert anders en het is niet precies te zeggen hoe een behandeling verloopt. Je kunt ook kiezen voor afstand behandelingen (45 minuten) via de telefoon. De 3 afspraken vinden plaats in een tijdsbestek van 1 maand. 
De behandeling van kinderen duurt maximaal 1 uur, vaak zijn dan 2 behandelingen voldoende.

"Het verloop van een Touch of Matrix® behandeling kun je niet in woorden omschrijven, je moet het ervaren. Dan pas weet je echt wat de kracht is van je zelfhelend vermogen".

logo-touchofmatrix.png

L'aura Bewust is aangesloten bij: 

Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT Schild 2020

VOLG ME VIA:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2019-2020 Copyright L' AURA BEWUST 

Website design by Sophia van Es